Padeldirect Bewertungen 56

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service nadat er, buiten de schuld van Padeldirect, iets fout was gegaan met de levering. Padel racket voldoet aan verwachting!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en snelle service tegen een goede prijs! Een aanrader om een kijkje op de website te nemen en ze hebben nog veel meer dan alleen padelspullen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb twee schuif kralen besteld voor het polsbandje van mijn padel racket. Kreeg dit in een vrij grote doos waardoor ik ook best hoge verzendkosten had. Naar mijn inziens kan dit ook met briev... Mehr ansehen

4,5

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hoge verzendkosten

Ik heb twee schuif kralen besteld voor het polsbandje van mijn padel racket.
Kreeg dit in een vrij grote doos waardoor ik ook best hoge verzendkosten had.
Naar mijn inziens kan dit ook met brievenbus post. Goedkoper en beter voor het milieu.
Product is niets op aan te merken.
Kwaliteit zoals verwacht.

19. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Is blijkbaar geen echte padel-site

Ik bestelde via PADEL-direct een tweetal PADEL-tenues, maar het bleek geen padel-tenue te zijn, althans: het broekje niet want: geen zakken. En die heb je nodig om de padelballen in te bewaren tijdens het spel (die mogen immers niet op de baan liggen).

Reactie PADEL-direct:
Helaas is dit 'gewoon' een trainingssetje van adidas, niets wat aangeeft dat het speciaal voor padel gemaakt is.

Ik snap natuurlijk dat dit niet het antwoord is waar je op gehoopt had. Maar helaas kunnen wij hier niets voor je in betekenen.
Dit setje verkopen we namelijk ook via onze andere websites.
————————————

Tja, je mag toch verwachten dat ze op een PADELsite specifieke PADEL-tenues verkopen?
‘“niets wat aangeeft dat het speciaal voor padel gemaakt is”, aldus PADEL-direct. Nou, behalve dan dat het op een PADEL-site staat??
Omdat ik het artikel besteld had en na ontvangst eerst op vakantie ben geweest en het pas na 3,5 week meldde, kan het niet retour vanwege ‘niet binnen 2 weken gemeld’. Kosten: €37,- voor 2 broekjes, en wat bieden ze: 10% korting op een volgende aankoop…

Erg klantontvriendelijk en niet in oplossingen gedacht, maar gewoon stug de regeltjes blijven volgen.
Voor mij nooit meer padeldirect en dus geen korting op mijn volgende aankoop, omdat het blijkbaar tóch geen specifieke padelsite is, ondanks dat de naam anders doet vermoeden…
Had me gewoon een tegoed van €37,- gegeven en ik direct twee (veel duurdere) broekjes besteld: toch nog direct omzet en een klant die terugkomt. Maar nu dus niet meer.

16. April 2025

Erg slechte klantenservice!!!

Na een lange researchtocht kwam ik bij padeldirect uit op twee rackets. Gezien beide rackets aan de hoge prijs waren, wilde ik deze eerst testen. Fijn dat dat kan bij Padeldirect voor €13,95 en het mooie is dat je dit bedrag daarna als korting kan gebruiken bij aanschaf van het nieuwe racket. Racket A viel tegen en Racket B viel in de smaak. Zoektocht klaar en bestellen maar!

Maar helaas; racket B is niet leverbaar bij Padeldirect. Gevraagd waarom er überhaupt een testracket wordt aangeboden voor een niet leverbaar racket. Dat was een foutje: “Deze hebben we niet uit het systeem gehaald.” Maar uiteraard krijg ik mijn geld niet terug! Ik vroeg of ik de kortingscode dan misschien kan gebruiken worden voor padelballen. Maar helaas, ook niet mogelijk! Na opnieuw aangeven dat ik dit onredelijk vind, wordt een compensatie geboden van maar liefst €5 korting, bij aankoopbedrag van minimaal €25. Kort gezegd: eerst niet kunnen leveren en uiteindelijk alsnog winst op je willen maken. Dus heb je een nieuw racket nodig? Ga naar de speciaalzaak en blijf hier uit de buurt.

12. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurstellende service in zowel de fysieke winkel als online

Mijn teleurstellende ervaring met Padeldirect begon afgelopen weekend al in de fysieke winkel. Ik wilde daar nieuwe padelschoenen aanschaffen, maar na meerdere rondjes lopen en zelf een paar schoenen proberen te passen waren de medewerkers nog steeds drukker met elkaar bezig dan om mij te helpen. Naderhand wilde ik online een bestelling plaatsen, maar helaas is m'n cadeaubon 4 dagen geleden vervallen. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, werd mij verteld dat ik pech had en dat zij mij niet verder konden helpen. Weinig flexibiliteit en totaal niet mee willen denken met de klant. Mijn padelaankopen doe ik voortaan elders. Inmiddels m'n nieuwe padelschoenen al ergens anders gekocht. Deze zaak is weer een klant kwijt.

4. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik begon net met paddel en ik wist niet welk racket…

Ik begon net met paddel en ik wist niet wat voor racket ik moest nemen. Maar ik ben toen naar de winkel gegaan en daar heeft een medewerker mij goed kunnen helpen, hij heeft mij een paar vragen gesteld over wat ik fijn vond, en toen zijn we tot een conclusie gekomen. Nu heb ik een goed en fijn racket voor een betaalbare prijs.

3. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette en snelle afhandeling omruilen padelracket

Een padelracket aangeschaft bij padeldirect. Protectiestrip op het padelracket was niet netjes vanuit de fabriek aangebracht. Dit aangegeven en kreeg voorstel voor korting, omruilen of geld terug. Had gekozen om het racket om te ruilen. Retourticket vanuit padeldirect ontvangen en mijn nieuwe racket was nog eerder verstuurd dan dat ik mijn ontvangen racket retour op de post had gedaan. Er word snel gereageerd via de mail en alles netjes afgehandeld. Ik ben zeer te spreken over Padeldirect en snap niet dat er zoveel negatieve reviews zijn, omdat ik juist het tegenovergestelde heb ervaren.

21. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren nooit de bestelde artikelen

Tot 2 keer toe iets besteld, eerst een topje toen een rokje. Een lichtroze top: kwam oranje/neon roze binnen. Totaal andere kleur. Toen een basic wit rokje besteld, krijg ik een blauwe binnen. Mega irritant als je iets nodig hebt en ze totaal wat anders leveren.
En wie draait op voor de verzendkosten? Die mag ik lekker zelf betalen, terwijl jullie letterlijk andere items leveren dan besteld. Klantenservice doet ook helemaal niks. SUPER SLECHT.

27. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Racket gescheurd binnen garantietermijn.

Racket gescheurd.
Dunlop padelracket online gekocht bij padeldirect.nl in november 2023. Binnen 6 maanden (de garantietermijn volgens padeldirect), vertoonde het racket scheuren in het buitenblad, niet veroorzaakt door foutief gebruik of ruw spel. Na reclamatie verzocht padeldirect mij om foto's te sturen. Hierna kwam padeldirect met de conclusie? dat dit kwam door nat worden door buiten te spelen of mogelijk ontstaan door koude of warmteverschillen van een koude schuur of warme auto. In de afgelopen regenachtige maanden was er geen reden om buiten te padellen en zijn er geen extreme tempertuursverschillen geweest. De conclusie was op allerlei niet relevante aannames gebaseerd. Nadat ik uitleg vroeg, waarop deze drogredenen gebaseerd waren ontving ik alsnog een email waarin dezelfde drogreden herhaald werden, maar met de belofte dat ik na terugzenden van het racket geld teruggestort zou krijgen. Quote: "Uit coulance zullen wij het racket eenmalig vergoeden." Unquote
Het geld is inderdaad teruggestort, het blijven herhalen van de drogredenen, het niet willen voldoen aan de garantie en het gebruik van het woord coulance hebben er toe geleid dat ik dit bedrijf uit coulance een 2e ster geef.

10. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr