Heeel slecht . Prijzige Schoenen besteld , ( let op ! Komt gewoon uit China) Heb twee maanden moeten wachten ,om uiteindelijk hele andere , plastic schoenen te krijgen ,die niet eens dicht kunn... Mehr ansehen
Kwaliteit van de goederen is oké maar de extra korting die je zou krijgen ( via sms 25 % op de volgende aankoop ) wordt niet in mindering gebracht op het totaal bedrag !!!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pure oplichterij!
Oplichterij. Mijn bestelling is nooit verzonden, ondanks maandenlange beloftes dat het “morgen” of “binnen twee dagen” zou gebeuren. Zodra je dan om een refund vraagt, houden ze je aan het lijntje met eindeloze excuses en vragen ze telkens om “nog even geduld”.
Dit sleept nu al zes maanden aan. Geld kwijt.
Bestel hier nooit!
Heel slecht
Heel slecht. Op de website staat hoe je een retour kan aanvragen en hoe je een andere maat kan vragen. Mail sturen met de juiste maat, dan krijg je een retourbon. Niet dus! “Het spijt ons voor het ongemak maar wij bieden geen retour aan.” Terug gemaild met een print screen van de website met richtlijnen. Wordt gewoon genegeerd. Weer : het spijt ons en willen u 30% van het oorspronkelijke bedrag in een tegoedbon aanbieden. Dank u wel! Ik koop hier nooit meer iets.
Heeel slecht .
Heeel slecht .
Prijzige Schoenen besteld , ( let op ! Komt gewoon uit China)
Heb twee maanden moeten wachten ,om uiteindelijk hele andere , plastic schoenen te krijgen ,die niet eens dicht kunnen
Fotos gestuurd , vele mails , maar geven niet thuis
Je kunt korting krijgen op een volgende bestelling , maar terug sturen kan ( naar china op je eigen kosten ) en die zijn hoog !
Bedriegers zijn het ,nooit bestellen
Weigering van retour zonder reden
Weigering van retour zonder reden. Nochtans kan je volgens de site wel retourneren. Er werd met standaard mails geantwoord die inhoudelijk niets met mijn vragen te maken hadden. In plaats van een terugbetaling kreeg ik 10% korting...
Mooi gerief goede pasvorm ooie kleuren
Site à fuir!!!!!!
Site à fuir!!!!!!
Article d’une qualité plus que médiocre, reçu assez rapidement depuis la Hollande. Et quand vous demandez un formulaire retour, on vous sort le chantage!!! Accepter un avoir de 50% pour acheter à nouveau sur ce site véreux ou renvoyer à une adresse en Chine avec plein de contraintes….
Bref j’ai perdu 60€ pour rien!
Les échanges de mails ne servent à rien.
Une arnaque totale!!!
Pamora = oplichters
Bestelling 9/6 kon uiteindelijk niet geleverd worden (zogezegd) en werd dan zonder levering zogezegd teruggestuurd naar China. Nadien zou een herlevering volgen en vroeg men op 24/8 om voor 22/8 nog eens het leveradres en contactgegevens door te geven. Nu stelt men dat de bestelling geannuleerd is omdat ik dit te laat doorgaf(!). Ze hebben dus mijn gehandicapte zoon opgelicht voor 100€. Proficiat Pamora!
Article absolument non identique avec…
Article absolument non identique avec la photo.
J'ai des photos si besoin.
Pour le retour, il faut payer des frais de port excessif pour l'Asie.
Site non recommandable !
Oplichters
Bestellen in deze webshop is kopen in China.
2 linnen broeken hier gekocht, deze zijn besteld en geleverd uit China.
Dat is de truck, je besteld hier aan dure prijs en zij kopen ze in China goedkoop en laten ze leveren op jouw adres.
Zo word ik ook snel rijk!!!!
RECHTSTREEKS IN CHINA BESTELLEN EN NIET HIER DUS!!!
Deze ene ster is teveel
Deze ene ster is teveel : 10 juni 25contact opgenomen ivm foutieve levering, vandaag 1 sept 25 eindelijk een antwoord ontvangen (na vele reminders), ik mag aan 50% korting een nieuwe aankoop doen : geen denken aan !! NOOIT MEER - ik heb niet fout geleverd !!
C’est une grosse arnaque
C’est une grosse arnaque. 54€ pour une chemise jamais reçue, cela fait 3 mois et réponse du service clientèle très rare et sans solution. Juste pour dire qu’ils contactent la société mais jamais de suivi et aucun lien. Réponse 1 fois sur 3 et qd on demande un remboursement pas de réponse. A fuir !
late levering
Mijn bestelling van 5 augustus werd uiteindelijk geleverd vanuit China op 26 augustus.
NOOIT nog
2 kleedjes besteld, op site staat “voor 15u besteld, vandaag verzonden” wat al niet waar is, 2 dagen later werd de bestelling pas bevestigd… ondertussen al 1,5 week aan het wachten erop want het moet van HONGKONG afkomen?!?!?! Maar het is wel een nederlandse site… benieuwd naar wat de kwaliteit gaat zijn…
Kwaliteit van de goederen is oké maar…
Pas op!!
Helaas keek ik op Trustpilot nadat ik al had besteld.... Ruim een week voor een feestje een gouden top besteld. Niet op tijd binnen. Bij terugkomst van vakantie bleek het een totaal andere top (wel goud) te zijn dan ik had besteld. Kwaliteit en model: prullenbak! Klantenservice gaf een reactie (dat viel me mee). Mijn verzoek om alsnog de top te zenden die ik heb besteld werd niet ingewilligd. Geld terug kon ook niet. Retourneren heeft geen zin: kost 30-40 euro naar China. Oplossing klantenservice: kortingsbon op volgende aankoop, maar ik bestel hier uiteraard nooit meer.
Juridisch mag Pamora dit ook niet zo doen: een koop moet conform zijn en ik kreeg niet wat ik had besteld.
Besteld
Besteld, betaald maar geen levering diverse mailtjes gestuurd en steeds standaard mailtjes terug maar succes nee nee nee. Oplichters BESTEL HIER AUB NOOIT
Pamora-mode GROTE OPLICHTERS
Pamora-mode wil mijn de door mij gekochte schoenen niet retour nemen.
Webwinkels zijn wettelijk verplicht om indien je gekochte spullen retour wil doen er zorg voor te dragen dat dit ook daadwerkelijk gebeurd.
De verkoper in deze is Pamora-mode.nl en alleen zij zijn verantwoordelijk om retour spullen terug retour te nemen.
Ik heb gelijk binnen enkele dag na ontvangst Pamora in kennis gesteld dat ik niet tevreden was over mijn bestelling, de schoenen waren veel te klein,dat ik de schoenen retour wilde doen.Volgens hun eigen regels(sowieso onrechtsgeldig) zou ik de schoenen terug retour naar China kunnen sturen op mijn kosten en op mijn verantwoordelijkheid.
Wat een lef moet je hebben om dit soort praktijken te uitten.
DusPAS OP:
PAMORA- MODE Zijn PUUR OPLICHTERS.
KOOP NOOIT IETSBIJ PAMORA-MODE
0 sterren waardig of zelfs minder
Fraud - no delivery
Says package has been delivered, yet I haven't received anything. Client support says problem has been escalated, but guess what? I still have got no answer.
Fraude
If you want to return the product It has to go to China with a high cost, they also do not return the money but give you a discount to to next order what you really don't want to do : products are of a bad quality and at a high price. So overall : don't buy anything.
Nog niet eens 1 ster waard
Nog niet eens 1 ster waard! Wat een bout bedrijf, jurk besteld van 60 euro vervolgens de verkeerde kleur toegestuurd gekregen, wil de jurk retourneren en draai zelf voor de kosten op terwijl het een fout van hunzelf is!
Geven aan het de kleur kan afwijken door beeldresolutie en scherm kwaliteit, wat een smoes! Ronduit asociaal..
Nooit geen bestelling hier meer!!
Oja kijk eens op ali express of shein, zelfde producten voor minder geld en daar kun je zelfs heel makkelijk retourneren.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.