Panel Ariadna poznałem w styczniu 2019 roku (a więc już 7 lat). Spodobało mi się wykonywanie ankiet - traktuję to nie tylko jako sposób na zdobywanie nagród ale też jako relaks po pracy. Jestem bardzo... Mehr ansehen
Dzień dobry Nie wiem dlaczego ludzie piszą takie głupoty,że nagrody w panelu Ariadna to sama chińszczyzna. Sprzęt AGD,książki , niemieckie pojemniki na żywność to chińczyzna ?! Jestem tu kilka lat, a... Mehr ansehen
Panel Ariadna jest uczciwym panelem,ma wspaniałe nagrody,szkoda tylko że niektóre są niemożliwe do zdobycia z uwagi na dużą ilość punktów które trzeba uzyskać. Na tym panelu jest dużo ankiet,nie na ka... Mehr ansehen
W PANELU ARIADNA odpowiada się na ankiety dostaje się za to punkty . W zależności w zależności od ilości punktów odbiera się nagrody. Możne zdobyć całkowicie za ankiety np. toster ,express do kaw... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Dużo ciekawych ankiet
Dużo ciekawych ankiet. Atrakcyjne nagrody rzeczowe. Sprawna realizacja zamówień. Pozdrawiam i polecam.
Rzetelny i uczciwy panel.
Rzetelny i uczciwy panel.
Bardzo dobrze pracuje mi się z ty…
Bardzo dobrze pracuje mi się z ty panelem.Mam zaufanie do firmy i jej bezstronności.Z Ariadną współpracuę,chyba,ponad dwa lata.
To jest dobry panel
To jest dobry panel. Pytania w ankietach są zasadne do aktualnych wydarzeń i odpowiednie do sytuacji w kraju.Lubię wypełniać tu ankiety gdyż są o ciekawej tematyce.Jest także odpowiednia częstotliwość ankiet.
Nie bądź obojętny śli Państwa pytania a me odpowiedzi…
Jeśli Państwa pytania a me odpowiedzi mają swój udział dla kraju w którym mieszkam tj. Polsce to zachęcam pozostałych by zapisali się do Panelu Ariadna.
Życzę udanych i rzetelnych odpowiedzi.
Jej uczestnik
Tomasz Dudkiewicz
dużo ciekawych ankiet
fajna zabawa i nagrody
Ankiety na bardzo różne tematy, bardzo interesujące, zrozumiałe pytania i duży wybór nagród.
Polecam !!!
Interesujące ankiety.
Bardzo lubię ankiety w Ariadna.Są…
Bardzo lubię ankiety w Ariadna.Są konkretne i ciekawe a przy tym można uzyskać bardzo przydatne nagrody
Panel O.K.
Od lat jestem czlonkiem panelu,duzo satysfakcji i zabawy przy wypelnianiu ankiet i fajne nagrody-polecam
Panel Ariadna
Ciekawe ankiety z różnych dziedzin życia. Nagrody tylko rzeczowe, ale jest duży wybór.
ciekawe Ankiety interesujące bogactwo…
ciekawe Ankiety interesujące bogactwo nagród polecam każdemu bo naprawdę warto
Ciekawe tematy
Ciekawe tematy, mogę wyrazić swoją opinię za które otrzymują nagrody rzeczowe
Ankiety są prawdziwe,logiczne z…
Ankiety są prawdziwe,logiczne z przyjemnością się je wypelnia
Panel Ariadna daje dużo możliwości na…
Panel Ariadna daje dużo możliwości na wypowiedzenie swojego zdania.
Dużo ciekawych ankiet
ok spoko podoba mi się
Ciekawa tematyka badań
Ciekawa tematyka badań. Duża różnorodność tematów. Częstotliwość wypełnianych ankiet. Łączenie w jednej ankiecie kilku grup tematycznych.