Mangler løsning til Erhvervs Pantere
Torsdag formiddag, omkring klokken 8, indfinder jeg mig på Dansk Retursystems Pantstation i Rødovre, og må konstatere at den er besat af erhvervsfirmaer.
Den ene linje er på daværende tidspunkt fuldkommen lukket ned mens der står en firmabil åben og venter på at kunne komme til. Desuden venter et andet erhvervskørretøj fra Pant-Guruen på at komme til, som har læsset en hel mercedes sprinter af, som havde været mere end hårdt pakket, der var kasser, der var ikke kun affaldssække men industriel størrelse poser på flere hundred liter med dåser. Så det kaos bare to erhvervsvogne der lever af at pante, eller kommer med en kassevogn fuld, lukkede hele stationen ned. Det er ikke første gang at folk i kassevogne kommer, lukker en station ned så man må køre forgæves med sine to-tre poser til genbrug. Det viser at de stationer er en success, men kun for dem som kommer der via af deres virksomhed. Se nu at få lavet nogle industrielle anlæg til pant, som virksomheder eller kassevogne kan benytte, så dem af os der blot har en pose eller to efter en Sankt Hans aften, rent faktisk kan komme til. (og ja de poser er for store til at pante i et super marked, for der ville jeg lukke dem ned for de maskiner er bestemt ikke gearet til andet end fru jensens to indkøbs poser med lidt flakser fra det sidste halve år)