Nam direct de telefoon op toen ik vroeg waar mijn bestelling bleef, werd het diezelfde dag nog verstuurd. Super vriendelijke eigenaar. Super leuk en mooi tshirt met een persoonlijk kaartje erbij !
PapajaRocks levert kwaliteitsshirts! Het ontwerp op het shirt is supertof, mooi en uniek. De verpakking was echt een verrassing en prachtig verzorgd! Je ziet en voelt dat PapajaRocks de shirts me... Mehr ansehen
Uitstekende bestelervaring! Binnen 2 dagen mijn Papaja shirt binnen. Via de site goed geïnformeerd en de juiste maat gekozen. Zit als gegoten! Ontzettend blij mee; dankjewel, Papaja Rocks!
Mooi duurzaam geproduceerd t shirt met shark gekocht, mooie kleur en blijft ook zo na het wassen. Goede kwaliteit stof en pasvorm. De prijs meer dan waard, mijn bijdrage aan duurzaamheid.
Een jong en duurzaam kledingmerk – dat is PapajaRocks. Vanuit een passie voor design maak ik unieke T-shirts, sweaters & meer. Mijn streven is om bij te dragen aan een mode-industrie die goed is voor mens en natuur. Dat zie je terug in de designs en in de duurzaam geproduceerde kleding. PapajaRocks wil meer natuur op straat laten zien, door liefde voor de stad én de natuur in de prints te verwerken.
Noorderhaven 46, 9712 VL, Groningen, Niederlande
- 06 18924834
- info@papajarocks.com
- papajarocks.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service en leuk shirt
Kwaliteitsshirts!
PapajaRocks levert kwaliteitsshirts!
Het ontwerp op het shirt is supertof, mooi en uniek.
De verpakking was echt een verrassing en prachtig verzorgd!
Je ziet en voelt dat PapajaRocks de shirts met veel liefde en oog voor detail maakt. Pure klasse en vakmanschap. Echt excellent!

Antwort von PapajaRocks
Prachtige designs
Designs zijn echt fantastisch en de kwaliteit van de stof is ook nog top! Heel verassend. Zit heerlijk.

Antwort von PapajaRocks
Papaja rocks!
Super mooie kleding en fantastische kwaliteit. Heel leuk om cadeau te geven aan vrienden! (#5651612238155)
Mooi materiaal!
Vette shirt!
Mijn bestelling kwam al de volgende dag binnen! Stoere leuke shirt! Dat ook nog eens heel erg lekker zit!.. Super blij met mijn aankoop!:-) Ik bestel hier snel weer!
Fijn!
Mooie, comfortabele shirts. Vlotte levering en alles netjes verpakt in papier/karton.
Just like it says
Just like it says: Papajarocks rocks!
Snelle levering
Snelle levering, mooie kwaliteit shirts!
Mooie producten
Mooie producten, met een nog mooier verhaal.
Snelle en persoonlijke service via een prachtige webshop.
Top!
Mooi duurzaam geproduceerd t shirt met…
Voldoet volledig aan de verwachting
Voldoet volledig aan de verwachting. Zit mooi, goede afwerking en fijne stof.
Geweldige 't shirts en snelle levering
Geweldige 't shirts en snelle levering. Goed concept met liefde voor de natuur
prachtige dessins en goede shirts die…
prachtige dessins en goede shirts die op een eerlijke en natuurlijke manier worden geproduceerd
Vlotte service en mooie kleding!
Vlotte service en toffe (duurzame) kleding!
Bovendien inclusief wasvoorschrift👌
5 dikke sterren!
Leonie
Mooi design en het shirt heeft een fijne pasvorm. Het shirt blijft mooi, ook na meerdere keren wassen. Inmiddels is het één van mijn lievelings shirts.
Snelle levering en kwalitatief goed…
Snelle levering en kwalitatief goed shirt!
Ik ben super blij met mijn shirts van…
Ik ben super blij met mijn shirts van PapajaRocks. Ze zitten echt goed en lekker en ik krijg veel complimenten over de prints. Dat ze ook eerlijk en duurzaam zijn gemaakt vind ik belangrijk en maakt dat dit shirt het geld dubbel waard is.