Motivet på den plakat jeg købte (Pierre Soulages - Corniche Quest; 50x70) var ikke centreret på midten, men derimod “trukket” markant mod venstre side. Kvaliteten af printet var ok.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Skrev og spurgte papery om de kunne lave et specifikt print i en større størrelse end valgmulighederne. De svarede efter 5 minutter at de ville tilføje størrelsen på webshoppen med det samme. Jeg modt... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale at købe plakater hos Papery Store. De har et stort og flot udvalg på hjemmesiden og kvaliteten af plakaterne er virkelig god. Har man spørgsmål til produkterne, kan man altid re... Mehr ansehen
På Papery Store kan du finde et bredt udvalg af kunst plakater i høj kvalitet. Vi har alt fra klassisk kunst til moderne og abstrakte plakater, samt sjældne vintage og fotografi plakater, der vil imødekomme enhver smag.
Stenderupgade 8 , 1738, København V , Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super hurtig levering og plakaterne blev sat i rammerne for en.
Min kæreste og jeg havde desværre en uheldig situation hvor plakaterne ikke levede op til billederne på hjemmesiden og vi modtog en forkert plakat i forhold til hvad vi havde bestilt. Men da vi kontaktede dem angående dette, svarede de inden for en dag og endda i weekenden og undskyldte mange gange. Onsdag morgen kunne jeg hente de nye plakater de havde sendt afsted, og de penge de havde krediterede stod på min konto. Vi er helt vild med de nye plakater vi har modtaget, alt i alt et super godt sted, med mega god og hurigt service!
Meget hurtig levering og i rigtig god indpakning.
Helt perfekt!
Henvendelse med spørgsmål på mail blev besvaret hurtigt og med løsning.
Levering og tilfreds med plakaterne. Som forventet.
Meget tilfreds, bestilling og kort leveringstid, kunne desværre ikke bruge varen, sendte den retur og jeg fik pengene tilbage.
B.E.
Bestilte den fineste plakat og ramme, vi er mega glæde for det hele. Super hurtig levering. Vi køber der gerne igen
Har bestilt og modtaget den flotteste plakat serie - vender ihvertfald tilbage, når og hvis der mangler nyt på væggene.
Hjemmesiden er overskuelig med diverse kategorier og indeholder et fint udvalg af plakater til fornuftige priser.
Leveringen var lynhurtig og sikkert pakket. Jeg synes produktbillederne på hjemmesiden svarer til det man modtager. God kvalitet og kraftigt papir.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vil klart anbefale 🙌🏻
Meget flot tryk og hurtig levering. Meget god pris. Jeg er meget tilfreds
Har i dag modtaget min ordre og plakaten er så god kvalitet. Kan helt klart anbefales. Hurtig levering.
Jeg har modtaget tre plakater af rigtig god kvalitet. Under forsendelsen havde de fået et lille 'hak' i det ene hjørne, men firmaet tilbød straks at sende nye. Først ville jeg dog lige se, om det overhovedet var synligt, når de først var indrammet, og det synes jeg faktisk ikke, det er. Firmaet meddelte i øvrigt, at de fremover vil sørge for endnu mere sikker emballage, så det er fint.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.