Papiplakater.dk Bewertungen 38

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt udvalg i plakater og kort. Det gælder både de forskellige designs og størrelser. Jeg synes, at plakaterne og kortene er personlige, sjove, pæne, dekorative, forfriskende og anderledes på en pos... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg nåede desværre ikke at hente min varer, da jeg var udrejst og ikke opmærksom på fristen. Jeg kan derfor ikke vurderer kvaliteten af varerne. ————— Efterfølgende blev varen fremsendt igen kvit o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering Flot materiale, ligesom jeg havde håbet. Der var endda ekstra med i pakken, postkort og et andet kort. Som jeg vil bruge som fødselsdagskort 👍

Unternehmensdetails

1. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Papiplakater finder du en stort udvalg af sjove wordles, citater og flotte kunstplakater som passer perfekt ind i din boligindretning. Du finder også gaven til konfirmanden, studenten, den nyuddannede frisør, bageren, mureren, sygeplejersken, sosu-assistenten og mange flere. Vi har også den helt rigtige plakatgave til årets træner, gameren og heste-elskeren - kort sagt hos papiplakater finder du den helt rigtige og personlige gave.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En overskuelig og fin enkel hjemmeside

En overskuelig og fin enkel hjemmeside, med mange forskellige søde kort og plakater. Jeg havde bestilt studenterkort og de er så fine og en god størrelse med sød tekst udenpå. Og pakket solidt ind, så intet bliver bøjet.. det er så fint.
Ikke sidste gang at jeg handler her. Og i øvrigt hurtig levering 🙏👍 alt godt herfra.

14. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Papiplakater.dk

Tak for den super flotte anmeldelse!
– Vi glæder os til at se dig i shoppen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og en fantastisk…

Super hurtig levering og en fantastisk gestus på regningen som lå i pakken, en håndskrevet hilsen med ordene “ønsker dig en dejlig dag” fantastisk service at en medarbejder tager sig tiden til at skrive en personlig hilsen i denne fortravlede verden. 👍👍👍👍👍👍

18. Februar 2025

Antwort von Papiplakater.dk

Et lille smil kan gøre en forskel i denne travle verden. Det samme kan et citat i en ramme som f.eks. husker dig på at nyde livet.
Tak for din flotte anmeldelse - vi glæder os til at se dig i shoppen igen. God dag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levede op til mine forventninger

Hurtig levering
Flot materiale, ligesom jeg havde håbet.

18. Februar 2025

Antwort von Papiplakater.dk

Tak for din anmeldelse af vores service, den er af stor værdi for os.
Dejligt at syntes om vores produkter og vi håber også at modtageren af dine nye kort bliver glade for din hilsen.

Super fin

Meget fin og hurtig service

2. Dezember 2024

Antwort von Papiplakater.dk

Tak for din flotte anmeldelse, vi glæder os til at se dig i shoppen igen.

og varerne super fine

12. September 2024

Antwort von Papiplakater.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre at du er blevet glad for dit køb.

Hurtigt oh nemt

Hurtigt oh nemt . Flot plakat

10. Juni 2024

Antwort von Papiplakater.dk

Tak for feedback på shoppen og din oplevelse af at handle hos Papiplakater.dk - den er af stor betydning for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde glemt og bestille en vare jeg…

Jeg havde glemt og bestille en vare jeg skulle bruge to dage efter jeg skrev til jer. I svarede på mail inden for en time selv om det var aften. Og som aftalt modtog jeg varen til tiden. Fantastisk service👍

16. April 2024

Antwort von Papiplakater.dk

Tak for din positive feedback. Vi sætter pris på, at du henvendte dig omkring et produkt, du ikke fandt i shoppen, og som det nu også er muligt for andre at købe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og en håndskrevet…

Hurtig ekspedition og en håndskrevet hilsen med ønsket om en god dag. Alt i alt en god oplevelse og ikke sidste gang jeg handler der.

11. April 2024

Antwort von Papiplakater.dk

Hvor er det dejligt at høre at du syntes om papiplakater og vores koncept - tak!

Super hurtig levering

19. Februar 2024

Antwort von Papiplakater.dk

Tak fordi du tog dig tid til at give os din bedømmelse, det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at se dig i shoppen næste gang.

👍Super

👍Super. Tilfredsstillende

6. Dezember 2023

Antwort von Papiplakater.dk

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os feedback på din bestilling på papiplakater.dk, det er af stor betydning for os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt at bestille

Nemt at bestille, vil godt have haft en ramme også men det var ikke muligt

20. November 2023

Antwort von Papiplakater.dk

Tak fordi du tog dig tid til at give os din bedømmelse her på Trustpilot - den er af stor betydning, og tak fo din feedback omkring rammer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og let gennemskuelig web side

God service og let at se på siden hvilke muligheder der er.
Produktet lever op til forventningerne.

5. September 2023

Antwort von Papiplakater.dk

Dejligt at har haft en positiv oplevelse i vores plakatshop og tak fordi du tog dig tid til at give os din bedømmelse.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr