Das sagen Bewerter
Precis lika bra som när dom fortfarande hade en fysisk butik. Mycket goda teer av fin kvalitet. Alltid väl förpackat och snabb leverans.
Köpte på vinst och förlust deras te "Good Gut Feeling", butikens egen blandning av klassiska medicinalväxter, då jag sedan många år lider av svåra magbesvär. IBS. Brukar inte hålla mycket för ör... Mehr ansehen
Det var väldigt smidigt att beställa och snabb leverans. Tesorterna jag köpte hade trevlig smak och verkar vara bra kvalité. Däremot är texten på hemsidan väldigt skumt skriven. "checkout" är til... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Året var 2002, och tvåbarnspappan Ahmad hade tillsammans med sin son, Ehsan, bestämt sig för att ta över en butikslokal i Malmö. Med förhoppning om en ljusare framtid investerade familjen i en butikslokal på Södra Förstadsgatan. Det fanns att tillgå ett restparti av te från en annan tebutik som lagt ner sin verksamhet. Runt 30 olika sorters te, lite gamla i smaken och inte av den bästa kvalitén. Pappa Ahmad blev varse om att han behövde starta en egen import av te, och att det fanns mycket att lära om teproduktion, och olika te-kulturer runtom i världen. Allteftersom affärerna tog fart fick familjen möjlighet att hyra in sig i en bättre lokal. Familjeföretaget började nu ranka sig bland teentusiaster både när och fjärran. Alltsedan butikens hemsida startades finns nu de flesta produkter vi tillhandahåller i butik även att handla genom nätet. Idag är vi en av Sveriges främsta tehandlare och har ett sortiment på mellan 200-450 tesorter, beroende på säsong och år.
Kontaktinformationen
Schweden
- pappaste.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Proffsig och hjälpsam personal och ett stort sortiment
Jag har varit inne i butiken många gånger och fått mycket fint bemötande. De är så hjälpsamma med att hitta exakt det jag är ute efter (eller hjälper mig att komma fram till det). Denna gång köpte jag många teer och handlade därför online. När jag kom in i butiken stod allt färdigpackat och klart. Deras egna blandningar är så goda och min favorit är ”Brors blandning” som jag numera alltid har en extra påse av i skafferiet.
Trevlig kommunikation och så goda teer.
Ny smakupplevelse
Stort utbud av te jag inte tidigare provat. Köpte Indisk chai på lyx oolong & Jin Xuan oolong (milky oolong) och teet levererades efter bara två dagar. Jag fastnade direkt för den oväntade smaken och det lär bli fler beställningar av smakprover på för mig okända teer framöver.
Website easy to use and the selection…
Website easy to use and the selection on offer was superb. Made my choice and the order process easy to follow and complete. Delivery arrived timeously with excellent packaging.
Kan rekommendera Ehsans & Pappas Tehus
Kan rekommendera Ehsans & Pappas Tehus, bra produkt och snabb leverans : )
Bra urval av teer
Bra urval av teer
Bra beskrivning av olika typer,sorter
Snabb leverans Bra betalnigsalternativ
Snabbt och säker leverans och bra…
Snabbt och säker leverans och bra kombination.
Jag är nöjd med produkterna jag har köpt tidigare på butiken, och med några av dessa jag köpte online, har inte provat alla ännu.
Bra kvalitet och snabb leverans 👌
Bra service3
Fantastisk service och tillmötesgående…
Fantastisk service och tillmötesgående personal! Fina produkter
Väldigt Fin service
Väldigt Fin service, med möjlighet att returnera. Väldigt fin kommunikation, bemötande och vilja att hjälpa kunden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.