We kochten een tijdje geleden een gaming-bureau-stoel (of hoe noem je dat) voor mn zoon. De originele wielen waren te hard voor de houten vloer. Na wat zoekwerk bij Paracon zachte wielen bestel... Mehr ansehen
Zeer correcte handel. Gamingstoel besteld, bij het monteren opgemerkt dat de rugleuning scheef zat, foto gemaakt en contact opgenomen, 's ochtends meteen antwoord dat er een nieuwe rugleuning verzonde... Mehr ansehen
van a tot z een positieve ervaring. handige website vlotte bestelling levering (weliswaar niet thuis dus naar ophaalpunt) smooth besteld product zéér in orde handig in elkaar geknutseld de eige... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Een echte aanrader!
Ik bestelde de Paracon BASE Gaming Bureau op Black Friday. Ik vond hem spotgoedkoop en met mijn beperkt budget zocht ik toch een degelijke bureau. De bureau was veel beter dan verwacht voor deze prijs. Heel stevig materiaal en op perfecte hoogte. De extra attributen (bekerhouder en headsethouder) maken het handig om te gamen en te werken aan deze bureau. Een echte aanrader!
Top product en kwaliteit en super…
Top product en kwaliteit en super snelle levering een aanrader.....
Super snelle levering
Super snelle levering, en een gelukkige gamer zoon.
Snelle service en klantvriendelijk
van a tot z een positieve ervaring.
van a tot z een positieve ervaring.
handige website
vlotte bestelling
levering (weliswaar niet thuis dus naar ophaalpunt) smooth
besteld product zéér in orde
handig in elkaar geknutseld
de eigenares is er zéér gelukkig mee, dus de ouders ook;
dank je voor de gedegen en vlotte service
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit…
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de snelheid van levering. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de snelheid van levering.
Top service!
Paracon Brawler gaming chair
Heb bij Paracon de Brawler besteld en ben zeer tevreden! Echt een aanrader.
Ik was ook men huisnummer vergeten door te geven, en ik kreeg ook direct antwoord dat dit was aangepast.
Alles zat erbij en het was makkelijk in mekaar te monteren.
Mijn eerste bestelling op deze website…
Mijn eerste bestelling op deze website was een beetje bezorgd omdat bedrijf in denmark is en ik woon in belgie en ik had huisnummer vergeten in het adress te zetten maar ik heb een mail gestuurd en kreeg onmiddelijk een reactie dat ze dit hebben aangepast en na 2 dagen kwam deze aan bij mij thuis. Zeer tevreden met het product ook. Volgens mijn ervaring is dit zeker aanrader.
Goed
De stoel ik onbeschadigd en snel aangekomen. Makkelijk in elkaar te zetten + gereedschap inbegrepen