Super tevreden over mijn ervaring! De geuren ruiken heerlijk en de levering verliep snel. Zeker een aanrader als je je auto lekker wilt laten ruiken!
In tegenstelling tot andere auto geurtjes is deze lekker machtig tot op een ideaal niveau, niet heersend maar ook niet afwezig. goede verhouding!
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super tevreden over mijn ervaring
Luxe diffuser voor in huis
Luxe diffuser voor in huis, kantoor of zelfs je auto! Ik ben helemaal fan van de luxe uitstraling en de fijne geur!
Frisse geurtjes🔥🔥
Heb 2 auto geurtjes gekocht ruikt…
Heb 2 auto geurtjes gekocht ruikt heerlijk en blijft lang hangen zeker een aanrader hele nette mensen en goeie snelle service ik ga zeker vaker bestellen bij ze ben er super tevreden mee
lekkerste parfum!!
lekkere geurtjes, blijft lang hangen. Leuk als cadeautje!!
Echt een geweldige concept
Echt een geweldige concept, kwam ze tegen via tiktok. Een geurloze hanger en dan zelf bepalen welke geur je erop wilt hebben? Daarnaast de geurpotjes? Je opent ze en de geur verspreid gelijk binnen enkele seconde , heerlijk en geniaal! de service is gewoon ook echt top en ook hoe klantvriendelijk ze zijn! Volgende dag heb je inderdaad echt je pakketje thuis!
Top autoparfum!
Ik ben Parfum4car tegen gekomen in een tiktok livestream. Naar aanleiding van deze livestream heb een car parfum en een hanger besteld. Ik ben erg tevreden, de geur is top en blijft dagen lang hangen. Zeker aan te raden!
Na allerlei soorten merken geprobeerd…
Na allerlei soorten merken geprobeerd te hebben heb ik eindelijk mijn favoriet gevonden zeker een aanrader voor iedereen en als je veel onderweg bent dan al helemaal!
Super lekker
Mijn vorige autogeuren van een ander bedrijf roken na een tijdje niet meer in mijn auto maar bij parfum4car is de kwaliteit wereld van verschil.
Super lekker luchtjes blijft lang…
Super lekker luchtjes blijft lang hangen!!
topgeurtjes!
Geur blijft dagen hangen! En voor die prijs is het het zeker waard
Zeer goede service met uitstekende…
Zeer goede service met uitstekende kwaliteit. Dit is nou de juiste autoparfum waar ik naar opzoek was
Erg lekkere autoparfum
Erg lekkere autoparfum! Blijft goed lang zitten in je auto en veel keus. Zou zeker iedereen aanraden :)
Super goede geur!
Vandeweek één van de autospray's gekocht. Hij blijft super lang hangen op de geurloze hanger. Echt een aanrader!
Ik ben verkocht!
Al een lange tijd ben ik op zoek naar een fijne geur voor in mijn auto. Parfum4car ben ik tegengekomen via Instagram en wilde het een kans geven. Ik ben verkocht! De duur van de geur en de sterkte is echt top! Ik ben fan van de geur “luxe”, heerlijk!
Top autogeur!
Ik kwam dit bedrijf tegen op TikTok, zag een leuke live voorbij komen. En toen was mijn interesse gewekt om een kijkje te nemen op hun website. Direct een bestelling geplaatst. Snel ontvangen en de geur is top blijft dagen hangen. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Hele sterke goeie geur blijft lang…
Hele sterke goeie geur blijft lang hangen!! Ik ga zeker vaker bestellen top!
Top cadeau!
Ik ben via TikTok terecht gekomen bij Parfum4car. Ze delen daar leuke filmpjes over straatinterviews. Via de site heb ik alle geurtjes besteld. Ik vind dit namelijk een perfect cadeau voor een man. Vaak weet ik niet wat ik dan moet kopen maar tot nu toe zijn deze cadeautjes bij iedereen heel goed bevallen. Ik ga er zeker in de toekomst vaker bestellen!
Lekkere geurtjes
Ik ben zeer tevreden over dit autogeurenmerk! De geur blijft opvallend lang hangen, zelfs na meerdere ritten ruikt de auto nog heerlijk. Daarnaast was de levering verrassend snel, wat altijd een pluspunt is. Er zijn ook veel geuropties. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar langdurige en kwalitatieve autogeurtjes!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.