Banner for Parfyymi Klikkaus

Parfyymi Klikkaus Bewertungen

4,6

Tuote oli mitä piti, ehjä ja kaikin puolin kaikki oli kuten piti ja olen tyytyväinen, aion tilata jatkossakin teiltä!🤗🥰ainoa miinuspuoli oli melko pitkä toimitusaika.

Cliniquen Happy parfyymi on minulle tuttu jo vuosien käytöstä. Tuoksu on kevyt ja raikas. Tilaaminen oli helppoa,tuote tuli neljässä päivässä. Olen tyytyväinen.

This was my first time ordering from Parfyymi Klikkaus. If I remember right, my order arrived in less than a week and everything was in great shape. I’ll definitely order from them again! They have go... Mehr ansehen

Olen jo useamman vuoden tilannut täältä. Tuotteet aitoja, hyvin pakattuja ja tulleet aina sovitusti perille. Joskus tehnyt täältä todellisia löytöjäkin ja hinnat aina kohtuullisia ja kilpailukykyisiä.... Mehr ansehen

1. Parfümerie

Partavesi
Kosmetiikka
Lahjasetit
Suosituimmat

Kauneusalalla vuodesta 2009 luotettavasti toimineena tuotamme miljoonille asiakkaille fantastisia hajusteita ja kauneustuotteita sekä mahtavan valikoiman lahjaideoita jokaiseen tilaisuuteen.

Meillä on parhaillaan yli 10 000 tuotetta valikoimassamme ja lisää lisätään joka päivä, valikoimaan kuuluu luxusparfyymeja ja -patavesiä sekä arkisempaa kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita sekä auringolta suojaavia tuotteita. Meiltä löytyy kaikki tarvitsemasi ja haluamasi kaikilta johtavilta brändeiltä

Tarjoamme asiakkaillemme loistavia hintoja ja palvelua ympäri vuoden. Tarjoamme uskollisuuspisteitä ja useamman oston alennuksia ja paljon muuta. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai rekisteröidy sähköpostilistallemme pysyäyksesi ajan tasalla viimeisistä tarjouksistamme ja kampanjoistamme.

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Pullon etiketti oli huonosti ja vinosti…

Pullon etiketti oli huonosti ja vinosti kiinni mikä sai epäilemään aitoutta. Muutoin kaikki ok.

10. Februar 2026

Hei!

Kiitos palautteestasi.

Pahoittelemme vilpittömästi huonosti kiinnitettyä etikettiä ja ymmärrämme, että se voi aiheuttaa huolta. Voit olla varma, että tuote on 100 % aito ja peräisin laadukkailta toimittajilta. Voit auttaa meitä ratkaisemaan tämän ongelman ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme ja jakamalla kuvia vaurioituneesta tai viallisesta etiketistä, niin autamme sinua mielellämme.

Olemme iloisia kuullessamme, että kaikki muu vastasi odotuksiasi. Kiitos / Perfume-Click-tiimi.

Mielestäni tilaamani hajuvesi LouLou ei…

Mielestäni tilaamani hajuvesi LouLou ei ollut tuoksultaan alkuperäinen, vähän harmittaa.

30. Jänner 2026

Hei,

Kiitos palautteestasi. Olemme pahoillamme kuullessamme, että LouLou-hajuvesi ei vastannut odotuksiasi. Voit olla varma, että myymme vain aitoja ja alkuperäisiä tuotteita suoraan valtuutetuilta toimittajilta. Otamme tuotteidemme laadun ja aitouden erittäin vakavasti.

Jos haluat, tutkimme mielellämme tilauksesi ja autamme sinua varmistamaan, että olet täysin tyytyväinen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tutkimme tapauksen ja tarkistamme mahdolliset viat.

Kiitos / Perfume-Click-tiimi.

Frédéric Malle Rose & Cuir

I ordered Frédéric Malle Rose & Cuir Eau de Parfum 30 ml, sold as a new product. Unfortunately, the fragrance arrived already unsealed. The cap and the bottom of the bottle show visible signs of wear, and the perfume sprayed immediately from the first press, which strongly indicates prior use (new fragrances normally require several empty sprays).

Receiving a used product when paying for a new one is unacceptable. Very disappointing experience.

————
Thank you for your response.

To clarify one important point for readers: the bottle was received physically unsealed (no factory wrapping), not merely with damaged outer packaging. My concern was never about authenticity, but about the condition and presentation of an item sold as new. I am sharing this experience so others can make an informed decision.

18. Jänner 2026

Antwort von Parfyymi Klikkaus

Thank you for taking the time to share your feedback. We’re very sorry to hear that you were dissatisfied with the condition in which your Frédéric Malle Rose & Cuir Eau de Parfum arrived.

Our customer service team has been in regular contact with you regarding this matter and has explained that all of our products are dispatched new and unopened, and that they go through thorough quality checks prior to shipping. That said, we understand your disappointment upon receiving an item that showed signs of cosmetic wear.

While we do not sell used products, we acknowledge the minor damage reported on receipt and, as discussed, we have offered compensation as a gesture of goodwill. We always aim to be fair and responsive when concerns are raised and regret that this experience did not meet your expectations.

We appreciate your feedback, as it helps us continue to improve our service.

Thank you/ Perfume-Click Team.