Jeg mødte en af partnerpolerings vindues pudsere hos en ven. Virkelig sød flink smilende ung mand. Gjorde et super job. Fik vesit kort. Kontaktede partnerpolering og fik en fast aft i hus. Enda samme... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hold jer væk, sender regninger for arbejde, de aldrig har udført Jeg aflyste besøget i god tid, arbejdet blev aldrig udført- alligevel sender ejeren Morten Thomsen en faktura og opfører sig som... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi prøver at gøre det vi er bedst til... Vinduespolering, alge bekæmpelse, fliserensning, rengøring og ikke mindst go service... Og vi dækker hele landet...
Humlevænget 10, 4690, Haslev, Dänemark
- Post@partnerpolering.dk
- partnerpolering.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hvordan er det muligt at opsige dem
Hvordan er det muligt at opsige dem, deres mail fungerer ikke, deres oplyste telefonnummer er til en privat person på Fyn.
Jeg har prøvet med utallige henvendelser for at kunne opsige dem uden held !
Vil meget gerne ud af denne aftale !!
Fuld regning uden udført arbejde
Har holdt udenfor min adr og har ikke pudset det aftalte men sender fuld regning. Har været meget svingende i intervallerne imellem pudsningerne nogle gange flere måneder imellem andre gange kun 3 uger og ingen beskeder. Han duer ikke til kundekontakt
Find en som giver besked og holder aftalen.
Uprofessionel - hold jer væk
Hold jer væk. Upålideligt firma.
Sendte regning over 2 år efter opsagt aftale. Denne regning på en vinduespudning vi IKKE havde bedt om efter at have ændret aftale fra hver 6 uge til 12 uger. Indehaver påstår at han ikke modtager ændringer eller andet på mail til trods for flere hanvendelser og også påmindelse om ændring på sms. Påstår han han ikke bruger sin mail og kun modtager på SMS til trods for at det er den mail firmaet selv oplyser og som han også sender regninger på og også har svaret på mails tidligere. Er upålidelig og ændre forklaringer og holder ikke ord. Utrolig dårlig kommunikation og meget lang svartid på henvendelser. Ved brug af vaskeanlæg er vinduerne ikke tilfredsstillende vasket.
Sammenlagt dårlig oplevelse og vil aldrig anbefale nogen at bruge firmaet.
Han sender regning/rykker for opgave…
Han sender regning/rykker for opgave der er afsluttet og betalt for næsten tre år siden. Vi havde en meget lang samtale over tlf og vi blev enige om at nu betalte vi for sidste gang og så var vores aftale om pudsning afsluttet.
Nu modtager vi så rykker fra ham lige pludselig.
Hold jer væk
Deres evner til at polere vinduer fejler ikke noget, de er hverken bedre eller værre end andre.
Virksomhedens måde at drive forretning på er efter min mening dybt kritisabelt. De ignorerer opsigelse af aftale og fortsætter med at sender en pudser. Selvom man oplyser pudseren om at han ikke skal pudse for man alligevel regning. Selvom man dokumenterer korrekt opsigelse så har de ikke modtaget det i deres systemer.
Morten Gadegaard Thomsen tror jeg er meget bevidst om at ingen vil tage en retssag for et par hundrede kroner, mens hvis nogen gjorde kan jeg ikke tro andet end han ville tabe
Bedste råd hold jer væk og opkøber han den virksomhed i bruger i dag så vær omhyggelig med at få opsagt korrekt
Dårlig og ubehagelig oplevelse
Jeg har aldrig bestilt noget fra PartnerPolering. De har uden aftale kommer på min grund og ment de havde en aftale om at pudse vinduerne. Det havde vi ikke og vi ønsker ikke at få pudset vinduerne. De har nu igennem 2 år sent regning og rykker på noget vi ikke har bestilt eller ønsket. Det er meget ubehageligt at de går ind i ens have uden aftale og så når vi stopper dem at de også synes de kan sende en regning og rykker.
Sender regning for en opgaver der aldrig blev udført
For flere år siden opsagde jeg samarbejdet med partnerpolering. da vinduespudsningen og deres varsel for ankomst var for dårlig, indehaver ville ikke slette sidste udkørsel til vinduespudsning. Da den ansatte kom, kørte han igen uden at pudse vinduer, da han fandt ud af at samarbejde var opsagt. jeg modtager stadig den dag idag regning for en opgave der aldrig blev udført, samt regningen stiger. Hvis man henvender sig til ejer, er han ubehagelig.
Snyder min mormor!!
Han snyder min mormor ud af hendes penge og jeg ved ik hvad jeg skal gøre, mine forældre siger at jeg ikke skal gøre noget om det men det føles meget forkert ikke at gøre noget. Kan nogen komme med nogen ideer om hvordan jeg kan hjælpe?
Helt umulig at have med at gøre
Helt umulig at have med at gøre. Prisen er som sådan ok (derfor 1 stjerne). Desværre hvis ikke jeg var hjemme til at fortælle hvilke vinduer der skulle vaskes blev flere vinduer ikke vasket. De kan godt sende regninger ud pr mail, men kan ikke modtage opsigelse pr mail.
Utroværdigt og uprofessionelt firma
Hold jer langt væk.
Hold jer langt væk.
Der gik mere end to måneder, før virksomheden overhovedet besvarede vores første henvendelse om pudsning.
Efter indgåelse af aftale blev arbejdet ikke udført som aftalt. Tagvinduer, som udtrykkeligt var inkluderet i tilbuddet – blev ikke pudset. Dette kan dokumenteres via videoovervågning, som entydigt viser, at aftalen ikke er overholdt.
Vi reklamerede straks over det mangelfulde arbejde. Trods gentagne opkald og SMS’er vendte Virksomheden ikke retur. Først efter ca. 14 dage tog han (antager det var Morten) kontakt (31. december) ikke for at afhjælpe forholdet, men for at indlede en diskussion om det åbenlyst mangelfulde resultat.
Som følge heraf opsagde vi samarbejdet. Vi gjorde samtidig klart, at vi – på trods af den mangelfulde og dårligt udførte ydelse – ville betale for den ene udførte pudsning.
Selve udførelsen var i øvrigt af lav kvalitet: vandpjask med kalkfrit vand uden aftørring, hvilket generelt efterlod et tvivlsomt resultat.
På trods af, at aftalen ikke er overholdt, fastholder virksomheden, at vi skal betale for yderligere tre besøg, som vi udtrykkeligt har frabedt os. Han har endda oplyst, at hvis vi ikke ønsker hans fremmøde, vil han fremsende regning for tre besøg uden udførelse af arbejde.
Vi har tydeligt meddelt, at vi ikke er et match, og at han skal holde sig væk. Han kan modtage betaling for én mangelfuld pudsning – intet andet.
Forløbet afsluttes med en uacceptabel, flabet adfærd, ekstremt langsom og utilstrækkelig kundeservice samt mangelfuld og utilfredsstillende udførelse.
Kan på ingen måde anbefales…
Hold jer væk, sender regninger for arbejde, de aldrig har udført
Hold jer væk, sender regninger for arbejde, de aldrig har udført
Jeg aflyste besøget i god tid, arbejdet blev aldrig udført- alligevel sender ejeren Morten Thomsen en faktura og opfører sig som en arrogant person, der totalt ignorerer kunder.
Da jeg bad om forklaring, sagde han pludselig, at hans email “ikke virker”, og at jeg skulle ringe. Meget belejligt, når man helst ikke vil efterlade skriftlige spor. Det minder mere om fupmagere end om en seriøs virksomhed.
Jeg holder mig langt væk fremover.
Søde og smilende vinduespudsere.
Søde og smilende vinduespudsere.
De knokler for at få en vinduer rene selv på dage med regn og slud. Og er vinduespudsning ikke god nok sender de vinduespudseren ud igen.
Hvis man nu ikke er tilfreds med det arbejde man får udført kunne man jo gøre det selv frem for og betale sig fra det. Også se om man ville kunne gøre det bedre selv jeg gir 4 stjerne. Og anbefaler gerne til andre os.
Kan under ingen omstændigheder…
Kan under ingen omstændigheder anbefales.
Vaskeanlægget er ikke en god ting. Det er ligesom det har regnet ,efterlades ikke tilfredsstillende.
Indvendig var der runde hjørner af skraberen og flue møg der var trukket ud på ruden.
En parodig at ophøre samarbejdet med partnerpolering
Måtte betale 375 kr for ingen ydelse ,men nu er samarbejdet Ophørt .
Kontakt ALDRIG PARTNERPOLERING
Dårlig firma, fik ikke pudsede vinduer, men skal betale for 1 år, klaget over det , men sender stadig regninger, hold jer lang væk, bondefangeri.
Bondefangeri, hos dig langt væk, kan ikke finde ud af pudse vinduer, men sende regninger hele tiden, stiger med 100 kr. Pr uge. Har aldrig oplevet så dårlig service og udført arbejde,
Pas på med dette firma.
Pas på med dette firma.
Efter udskiftning af super god vinduespudser oplevede vi mega dårligt arbejde. Bliver ved med at sende rykkere trods ikke udført arbejde
1 stjerne er end da for mange,
1 stjerne er end da for mange,
Skrev om et tilbud i uge 45 og meldte det fra, det kan så ikke lade sig gøre uden 3 besøg og 4 ugers opsigelse selvom jeg har oplyst om fortrydelsesret paragraf 18 -22 er de totalt ligeglad.
Phillip Bækgaard Larsen
Phillip Bækgaard Larsen, som repræsenterer denne virksomhed ved at reklamere med det på Facebook, bruger samme profil til at udtrykke hvor sjovt han synes at børn mister livet i Gaza.
Skuffet er jeg ihvertfald, over at denne virksomhed ingen regler har for udtryk af sådanne bizarre meninger, mens man bærer virksomhedens navn på sin profil…
Helt igennem dårlig stil.
Skal flytte og vil op opsige polering, og herefter flytte den til ny adresse når vi kender den.
Men Partnerpolering fastholder at de har 4 uger opsigelse, og kommer til et stort set tomt hus.
Intet kundeservice, eller forsøg på at fastholde en kunde, der har være loyal i mange år.
DET SLUTTEDE HER...
Kan heller ikke kommunikere med virksomheden. Hvis du sender en sms kan denne ikke besvares skrives der. Hvis du sender en mail, er beskeden at der er problemer med mail pt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.