2,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkleedkledij voor dochter voor…

Verkleedkledij voor dochter voor Halloween gekocht.
We pakken het uit en mijn dochter past het. De maat is goed en we leggen het in haar kleerkast. Een weekje later is het Halloweenfeestje op school en wilt mijn dochter zich verkleden. Bij het aantrekken van de maillot, scheurt de tailleband plots gewoon los. Het stiksel heeft volledig losgelaten. Kan gebeuren en ik meld dit nog dezelfde dag aan Party.be om een oplossing te zoeken. Ervan uitgaande dat er tijdig een oplossing is tegen het echte Halloweenfeest op 31/10. Ik kreeg geen antwoord en contacteerde hen opnieuw, weer geen antwoord en nu is het 1/11. Schandalig vind ik dit! Mijn dochter was erg verdrietig! Geen enkele oplossing!!!
Wat een slechte service als je iets aan de hand hebt!!! Party.be is onbereikbaar!!!

28. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles netjes en op tijd geleverd

Door de slechte kritiek op deze website, besloot ik toch even te telefoneren naar party.be Spijtig genoeg werd er geen Nederlands gesproken aan de andere kant van de lijn. Maar de persoon beloofde me wel in het Engels dat mijn bestelling volledig en op tijd aan huis zou worden geleverd. Ik wachtte af met een bang hartje, omdat het toch over spulletjes voor het lentefeest van mijn dochtertje ging. Maar inderdaad, alles mooi op tijd geleverd volgens de afspraken. Ik ben dus zeer tevreden.

20. Mai 2022

Malafide

Malafide! Rennen!
Je hebt hun product teruggestuurd en ze geven je je geld niet terug.
Ik zal een klacht indienen bij de politie.
OPLICHTERS

19. Mai 2022

Hallo en bedankt voor je beoordeling! 🌸
De ervaring die je beschrijft, stamt nog uit de tijd voordat Party.be in 2024 werd overgenomen door We Love Parties GmbH. Sindsdien hebben we veel veranderd: 🎉 betere service, 🚚 betrouwbaardere leveringen en 💌 een gemotiveerd team dat voor je klaarstaat. We zouden het geweldig vinden als je ons vandaag nog een kans geeft – want Party.be is nu in de beste handen! ✨

Service "Clientèle" LAMENTABLE

Publicité MENSONGERE concernant les retours !

En effet, le colis a été reçu APRES l'évènement qui devait se dérouler le 31 décembre...
Le service "clientèle" indique - par mail - dans un premier temps fournir un bon de retour gratuit...
Pour ensuite, se raviser et indiquer que le retour est à la charge du client !

MAIS il propose de mener une enquête afin de trouver une solution ?!
Cependant, celle-ci peut durer plusieurs semaines ! Et quoi, pendant ce temps-là, le client il attend avant de recevoir le bon de retour gratuit et après cette société indiquera que le délai de 14 jours pour les retours n'a pas été respecté ?!... Blablabla
C'est une blague ?

De plus, vous commandez sur un site BELGE... Mais vous devez renvoyer en ALLEMAGNE => Le coût pour les frais de retour est plus élevé !

Bref... A fuir !!!!!

LIGGENDE reclame met betrekking tot retouren!

Het pakket werd inderdaad ontvangen NA het evenement dat op 31 december zou plaatsvinden ...
De "klantenservice" geeft - per e-mail - aan als eerste stap een gratis retourbon te verstrekken...
Verander dan van gedachten en geef aan dat het retourneren voor rekening van de klant is!

MAAR hij stelt voor om een ​​onderzoek in te stellen om tot een oplossing te komen?!
Dit kan echter enkele weken duren! En wat wacht de klant gedurende die tijd voordat hij de gratis retourbon ontvangt en daarna zal dit bedrijf aangeven dat de 14-dagentermijn voor retourneren niet is gerespecteerd?! ... Blablabla
Is dit een grap?

Bovendien bestel je op een BELGISCHE site... Maar je moet terug naar DUITSLAND => De kosten voor de retourkosten zijn hoger!

Kortom ... vluchten !!!!!

4. Jänner 2022

Ren weg!

Voldoet niet aan de gestelde termijnen. Heeft geen klantenservice. Verscheept niet op tijd tijdens vakantieseizoen. Maar aan de andere kant terug op onze kosten! Kortom: frauduleus Duits bedrijf dat zich afwisselend voordoet als Frans (party.fr), Zwitsers (party.ch) zonder ooit aan te geven dat het daadwerkelijk Duits is (controleer hiervoor de faq).

Ik wacht nog steeds op mijn pakje. Vrolijk Halloween.

27. Oktober 2021

zeer slechte webshop

zeer slechte webshop, op 9 oktober 2021 een bestelling gedaan. Tot 15 oktober 2021 nog niets gekregen noch enig bericht ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, na het keuzemenu wordt het gesprek beëindigd. Antwoord op ticket met de mededeling dat het druk is en dat ik geen contact meer opnieuw moet opnemen. Ik merk dat er enkele producten niet in stock zijn maar geen enkele communicatie hierrond. Laten klanten gewoon in de kou, ik twijfel of mijn bestelling ooit gaat aankomen, zal sowieso te laat zijn voor Halloween.

15. Oktober 2021

Heel slechte webshop

Heel slechte webshop! Ik heb hier 6/10/2021 een bestelling geplaats met levertermijn 2 tot 4 dagen. Vervolgens wel een bestelbevestiging ontvangen maar daarna radiostilte! Via e-mail zijn ze onbereikbaar, je kan wel via een ticket een vraag stellen op hun website. Hier heb 3 tickets aangemaakt zonder enige reactie. Ze hebben een Belgisch telefoonnummer voor support maar na het keuzemenu wordt hier meegedeeld dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn? Op hun Duitste telefoonnummer hang je gewoon in de wacht, ze zullen nooit opnemen. Ik kan hun dus op geen enkele manier benaderen. Heel slecht!

13. Oktober 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend ervaring!

Aangezien er nog geen reviews waren, toch een kleine gok gewaagd maar de producten zijn allemaal in uitstekende conditie aangekomen binnen de beloofde leverdata.

Dus 5 sterren voor party.be. Volhouden zo!

10. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr