Partybus.dk Bewertungen 370

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arrangeret en fantastisk start på firma festen med partybus.dk for mit personale og havde en rigtig god oplevelse. Kim satte den bedste stemning op og fyret den max for musikken. Trods batteri til anl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra Partybus.dk Vi havde en virkelig god oplevelse med Partybus.dk og især chaufføren Kim som var helt igennem fantastisk. Dagen efter vores tur gjorde han en stor indsats for at... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Veranstaltungsstätte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Partybus.dk blev etableret i 2009 af Kim Lærkesen og har siden haft stor succes indenfor kørsel i alle slags anledninger. En partybus kan fungere som et arrangement i sig selv eller som et led til og fra et event. Med os har du mulighed for at feste mens du skifter destination! Ombord på bussen har du mulighed for at spille musik, samt medbringe drikkevarer til turen. Vi bestræber os altid på at skabe den bedste oplevelse for jer i de bedst mulige rammer, derfor har alle busserne miljøfilter hvilket gør dem lovlige også i indre by. Derudover besidder alle vores chauffører et EU-bevis samt AMU kursusbevis. På vores hjemmeside finder du meget mere information og vejledende priser til den ønskede rute. Skulle du stå inde med spørgsmål, ris og ros, eller andet er vi altid klar på mail: info@partybus.dk eller via hjemmesiden partybus.dk.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk oplevelse og vanvittigt…

Helt fantastisk oplevelse og vanvittigt god service! Vi var desværre blevet brændt af, at et andet firma og partybus.dk stod bare klar, til at hjælpe os! Det var hurtigt, trygt og behageligt hele vejen igennem! Benytter helt sikkert firmaet igen!

17. April 2026

Partybus til polterabend

Vi havde booket en partybus til min venindes polterabend, og alt var bare lige som det skulle være. God kommunikation, ankom lige til tiden, og chaufføren Kim var helt fantastisk til at sætte den gode stemning! Klar anbefaling.

18. April 2026

Så god en oplevelse

Så god en oplevelse. Der var god plads og sikke en fest. Buschaufføren var god til at tilpasse ruten så alle gæster var glade og havde en kæmpe fest! 🥳

18. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det kan godt lugte lidt

Har nu 2. gang bestilt en tur med Partybus.dk, da første tur var super god og lige som forventet.
Desværre var 2. omgang en lidt anden oplevelse.
Det forholder sig så således, at busserne kører fra en terminal som er beliggende tæt på marker, hvorfor at de kan komme til at lugte en del af gylle, når landmændene har gang i den. Fredag d. 10.04.2026 havde der så åbenlyst været gang i den og bussen lugtede desværre slemt af gylle.
Det er nok svært at gøre noget ved for Partybus.dk, i hvert fald ud fra det svar jeg fik fra Kim, så vi fik 300 kr. tilbage i kompensation, hvilket vi har accepteret.
Derfor synes jeg stadig at folk skal informeres og det er egentlig bare, hvad jeg vil med denne anmeldelse. Ønsker alle en god tur og forhåbentlig får de en bus, hvor landmanden ikke har været i gang :).
Og ja, Kim, så kan vi jo håbe at lovgivningen bliver lavet om på det område.

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En af partybus.dk’s chauffører kørte…

En af partybus.dk’s chauffører kørte ind i vores bil. Det er hvad der kan ske. MEN
Har fået kontakt til ejeren Kim, som har mere travlt med og vaske hænder og give skylden til alle andre end sin chauffør, selvom han Kim ikke var til stede.
Det er en ærgelig oplevelse når direktøren ikke kan opfører sig ordentligt.

14. Jänner 2026

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger. Vi var heldige at Kim kunne hjælpe med transport og de bedste rammer for vores aften med kort varsel. Servicen var i top og Kim både punktlig og rar.

12. Dezember 2025

Fantastisk service fra Partybus.dk

Fantastisk service fra Partybus.dk
Vi havde en virkelig god oplevelse med Partybus.dk og især chaufføren Kim som var helt igennem fantastisk. Dagen efter vores tur gjorde han en stor indsats for at hjælpe med at lokalisere min partners taske som indeholdt iPhone, pung, nøgler og andre vigtige ting og den lå i hans bus.
Kim var super hjælpsom hurtig til at svare og meget imødekommende og det gav virkelig ro i maven. Kæmpe ros herfra og de varmeste anbefalinger af Partybus.dk.

13. Dezember 2025

Super god tur gennem København

Super god tur gennem København! Bussen var ren og pæn, og stemningen var i top. Chaufføren var virkelig flink og serviceminded, og han kørte os en rigtig flot rute gennem byen. Et meget pålideligt og ordentligt firma. Tak for turen!"

1. November 2025

Aftenens højdepunkt 🪩

Aftenens højdepunkt var klart turen vi fik i partybussen. Fantastisk service - god og professionel. Der var plads og rum til en kæmpe fest, med de bedste rammer og god lyd. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af det! Vil klart og varmt anbefale det 🪩🎉

27. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr