Partykungen.se Bewertungen 1 797

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid snabb leverans och de har alltid till högtid och fest, köpte senast till Halloween när min dotter skulle göra trick or treat och hade glömt bort det så beställde i sista sekund men tack vare at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och smidig leverans. När man får en toppen idé men kort om tid. Beställde kanindräkt på en söndag behövde den på onsdagen. Kom på onsdagen. Då hade jag sansat mig och insett att jag hade en dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hallo, vilken service, fick mitt paket till en grann ombud,, men hon var snäll och ändra så jag fick det till mitt ombud, fick mycket närmare och super snabb leverans. Så jag rekommenderar partykunge... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Partyzubehör
  2. Luftballongeschäft
  3. Kostümgeschäft
  4. Geschenkeladen

Vom Unternehmen geschrieben

Partykungen är Sveriges skönaste partybutik med allt du behöver för en lyckad fest. Vi har de senaste och roligaste partyprylarna! Snabb leverans & oslagbara priser!

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Snabbt och väl inslaget

Snabb leverans. Väl inslagna grejer i paketet

15. April 2026

Hej Stigge!

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att leveransen var snabb och att allt var väl inslaget 🥳✨

Festliga hälsningar, Partykungen Team 🎈

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och varorna håller…

Snabb leverans och varorna håller måttet.

Hej Anna!

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att varorna håller måttet- så ska det självklart vara att handla av oss 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skickade mitt packet samma dag!

Skickade mitt packet samma dag!

8. April 2026

Hej Frida!

Tack för din recension! Grymt att höra att paketet skickades samma dag – beställer man innan 16:00 gör vårt gäng på lagret sitt yttersta att paketet kommer iväg samma dag🎉

Festliga hälsningar, Partykungen 🚀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ger väldigt god smak på popcornen

Ger väldigt god smak på popcornen. Snabb leverans

Hej Marie!

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att smaken blev en hit och att leveransen gick snabbt 🍿✨

Snabb & bra leverans

Snabb & bra leverans! Bra kvalité på produkten!

7. April 2026

Hej Maria!

Tack för din recension! Så kul att höra att du är nöjd med både leverans och kvalitet 🌟

Snabbt

Snabbt, proffs, billigt.

9. April 2026

Hej Dagmara!

Tack för ditt omdöme! Wohoo, snabbt, proffsigt och prisvärt – det låter som en riktigt bra kombination 🎊

Festliga hälsningar, Partykungen 🎉

Snabbaste leveransen

Snabbaste leveransen någonsin

Hej Susanne!

Tack för din recension! Wow, snabbaste leveransen någonsin – det är ju musik i våra öron 🎶

Festliga hälsningar, Partykungen 🚚✨

Bra och snabb leverans 👍

Bra och snabb leverans 👍, nöjd med mina varor

Hej Eva!

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både varorna och leveransen 👍

Snabbt & enkelt.

13. April 2026

Hej Ulf!

Tack för din recension! Kul att höra att allt gick snabbt och enkelt – precis som det ska vara 😊

Festliga hälsningar, Partykungen 🎉

Bra produkter

19. Dezember 2025

Hej Sari!

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkterna 🌟

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sent

Kom för sent dåligt

9. April 2026

Hej Sati!

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra att leveransen kom för sent – det är såklart inte den upplevelse vi vill ge 😕

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@partykungen.se, så hjälper de dig gärna att se över vad som har hänt då våra beräknade leveranstider alltid är 1-4 vardagar och ska inte vara längre än så!

Vänliga hälsningar, Partykungen 🎈

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leverans ej komplett

Långsam leverans. En av produkterna jag beställt och betalat för fanns inte med. Jag öppnade leveransen samma dag som jag skulle på festen och då använda sakerna jag beställt. Det ställde till det för mig att inte allt fanns med!! Man räknar ju med det, om man inte fått meddelande

Antwort von Partykungen.se

Tack för att du hör av dig och vi beklagar verkligen att din leverans inte var komplett – särskilt tråkigt att det skapade problem när du skulle använda produkterna till en fest- så ska det självklart inte vara 😕

Kontakta gärna vår kundservice så ska vi reda ut det och hitta en lösning. Du är varmt välkommen att kontakta kundservice@partykungen.se
👍

Vänliga hälsningar, Partykungen 🎈

30. März 2026

Hej Marlene!

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att leveransen gick snabbt 🚀

Festliga hälsningar, Partykungen 🎈

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr