Pas op, dit zijn oplichters. Wij hebben er een houtklover besteld die meer weg heeft van een lampenkamp, zo fragiel bleek deze te zijn. Toen we wilden retourneren moesten we eerst foto’s maken, werden... Mehr ansehen
Slecht bedrijf; houtsplitter gekocht, gietijzer, zoals adv. op Pinterest, krijg een soort lampenkap staal. Na 2 maanden bericht dat ik nieuwe, originele gietijzeren, krijg. Week later niet leverb... Mehr ansehen
Zeer lange levertijd (1 maand) Producten komen van China! Dit wordt niet vermeld bij de bestelling. Slechte kwaliteit - zeer hoge prijs voor product van lage kwaliteit Annulering van bestelling ni... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
oplichters, niet bij bestellen
NIETS BIJ BESTELLEN
In alle onervarenheid (ik let voortaan wel beter op!) product besteld en na ruim 2 weken ontvangen.
Site lijkt Nederlands, maar is geregistreerd in USA.
zie site van sidn.nl als je daar de sitenaam van passionss intypt zie je dat.
Zijn feitelijk 'dropshippers'(zie bnnvara/kassa.nl), mooie site, geen magazijn met voorraad en levering uit China, waardoor de levering zo lang duurt.
Op de site staat duidelijk, blijkt achteraf, maar wie leest dat allemaal, dat je zelf retourkosten moet betalen. gevraagd naar het retouradres is dat een onduidelijk adres in China!! En dat ga je niet doen voor meer dan € 20 voor een prul van € 37
Deze site verdiend ECHT GEEN STER maar…
Deze site verdiend ECHT GEEN STER maar ik kon niets anders dan een ster geven want ik kon anders geen bericht achterlaten. Dit is geen Nederlandse site maar een site uit China! De foto’s die geplaatst zijn bij de klantenservice zijn NEP! Zijn gewoon via Google gekocht! Ze laten helaas alleen de reviews zien met veel sterren maar als je Googled dan kom je de ook de reviews tegen die dezelfde ervaring hebben gehad bij het kopen/bestellen via deze site, ze geven aan binnen 3-5 werkdagen word je product geleverd maar helaas pas weken later! Daarnaast is het pakket zo slecht ingepakt en zonder aflever-en retourformulier! Ga je ze mailen reageren ze pas na een paar dagen en dan krijg je een retouradres uit CHINA! Gevraagd om een retouradres in Nederland, krijg je geen antwoord. Retourkosten zijn voor eigen rekening! Kosten € 22! IK RAAD IEDEREEN AAN HIER NIETS TE GAAN BESTELLEN!
Zeer slechte service
Zeer slechte service
Ik had iets besteld toen ik klaar was met bestellen en betaald had was de levertijd ineens belachelijk lang terwijl er vermeld wordt levering gratis en binnen 24 uur. Toen was het artikel niet leverbaar en men stelde een ander alternatief voor. Ik beantwoorde de mail die zij stuurde met dat ik geen alternatief wilde maar mijn geld terug wilde. Geen reactie hier op daarna vele malen gemaild. GEEN REACTIES helemaal niets geen antwoord. Dus ik heb geen prduct ontvangen en geen geld terug. Dus waarschuwing voor iedereen die bij dit bedrijf iets wil kopen. DOE HET NIET
Je krijgt geen reacties op je mails geen antwoord geen product en geen geld terug
Houtklover besteld via advertentie…
Houtklover besteld via advertentie pinterest. Zeer slecht product geleverd gekregen. 37,50 voor niets.
Oplichting
Pas op!!!!!
Pas op!!!!!! Een maand na datum nog steeds geen spoor van levering, noch terugbetaling of enige reactie op mail naar klantendienst. Zal fictieve site zijn!!!!
Idem als onderstaande berichten
Idem als onderstaande berichten. Retour zenden is ondoenlijk wegens retour kosten. Koop er niks het zijn DROPSHIPPERS!!!
Product 4 maanden geleden…
Product 4 maanden geleden geretourneerd. Na 2 maanden gemaild waar mijn geld bleef. Er werd verzocht om de retour track en trace code. Deze opgestuurd. Pakket bleek al lang in China te zijn aangekomen. Nu na 2 maanden nog steeds geen geld terug ontvangen..
Oplichters puur sang. Beloven veel maar doen niets. Er wordt alleen maar geld geïncasseerd.
Ik deel de andere reviews
Ik deel de andere reviews. Retour moet naar China en komt niet aan. Gelukkig wilde post. Nl de verzendkosten vergoeden. Oplichters!!!!!
Oplichters, niets mee doen,
Ik heb leuk gepresenteerd ballonspeelgoed gekocht voor 30 euro. Na aankomst blijkt het bij lange niet te functioneren en niet aan de verwachtingen te voldoen. Het is verpakt in een klein naturel golfkartonnen doosje uit China met wat bedrukking er op. ziet er echt niet uit.
Na lezen van deze reviews heeft het ook weinig zin om het te retourneren. Zonde van de tijd.
Pas op
Pas op! Onlangs twee oplaadbare wandlampen gekocht. Één van de lampen gaf bijna geen licht. Omruilen was niet mogelijk.
Waardeloze producten en totaal GEEN service. Ik ben normaliter geen klager maar wees gewaarschuwd. Koop niet bij Passionss.nl !!
Passions misleidt en geeft geen geld terug.
Passions misleidt met filmmateriaal en foto's van artikelen die er beter uit zien dan de inferieure spullen die uiteindelijk opgestuurd worden vanuit China.
In mijn geval een houtsplijter die heel zwak en licht was uitgevoerd en ook nog eens onbruikbaar, want bot en defect: een wig op de splijter ontbrak.
De helpdesk laat je zelf betalen voor retour sturen als het product defect is. Versturen gaat naar China. Dus dat zal ook veel kosten......
Het meest galante voorstel voor de misleiding was 10 % korting voor het defecte en sterk afwijkende botte onbruikbare product.
Na mijn aanhoude vraag om een goede oplossing te geven houden ze zich stil. Redelijke oplossingen blijven uit. Niet heel fijn.
Kortom je krijgt onbruikbaar spul voor je geld. Weggegooid geld dus.
E.e a. is dichtgetimmerd in hun voorwaarden, dus als je spullen krijgt die niet kloppen met wat er werd beloofd, dan moet je kiezen om een hoog bedrag aan verzendkosten op je te nemen of het verlies te nemen.
Het zal juridisch kloppen, maar het voelt als bedrog en misleiding.
Ik kan niet anders zeggen.
Mijn advies is om niet met ze in zee te gaan. Geloof niet wat ze laten zien. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook.
Ze gaven zelfs toe in hun bericht aan mij dat het product afweek en dat er geen alternatief bestond.
Het product wat ik bestelde voldeed…
Het product wat ik bestelde voldeed niet aan de verwachting dus ik wilde het terug sturen. Vroeg een retouradres maar kreeg dit niet. Over en weer mails gestuurd en de tijd verstreek…. Zit na twee weken nog steeds met product,
slechte service.
Waardeloze oplichters organisatie
Waardeloze oplichters organisatie! Ook ervaren dat enige optie retour zenden (na tig foto’s die men nodig zegt te hebben) naar China is met bizarre kosten tov van de aanschafprijs. In mijn geval ging het om een droogarm voor wasgoed. Laat me raden, stel dat je erin trapt om een product naar China te verzenden dan ontkennen ze correcte aankomst van het pakket en krijg je alsnog geen geld terug. Stomme beslissing van mij om niet eerst de reviews te checken!
Plastic schildertroep uit China…
Plastic schildertroep uit China besteld. Tijdens de bestelling werd er aangeven dat de levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen zou zijn. Na de bestelling bleek dit 1 maand later te zijn. Gelijk een email gestuurd om de bestelling te annuleren. Dit kon niet omdat de bestelling al geplaatst zou zijn. Ik kon wel na ontvangst retourneren maar moest dit dan binnen 14 dagen doen. Ik was inmiddels klaar met schilderen en het pakketje was geleverd maar ik had dit niet open gemaakt omdat ik het niet meer nodig had. Na 14 dagen contact opgenomen om te retourneren maar was geen enkele mogelijkheid volgens de voorwaarden. Toen ik vroeg waar in de voorwaarden staat dat je niet gelijk na je bestelling kon annuleren kreeg ik natuurlijk geen antwoord.
Slecht bedrijf, niets kopen.
Na 2 maanden bericht dat ik nieuwe, originele gietijzeren, krijg.
Week later niet leverbaar : mag met -10% iets uitzoeken. Waardeloos.
Adverteren nog wel op Pinterest met gietijzeren houtsplitter ??? : oplichters !!!
M.Drent Groningen
Oplichters - niks kopen
OPLICHTERS! Een lamp gekocht voor 50,- welke ik retour wilde sturen omdat de kwaliteit slecht was. Na veel heen en weer mailen (incl foto's omdat ik anders niet in aanmerking zou komen) kreeg ik een retourformulier naar China. Retourneren moest incl track & trace, totale kosten van 30,-.
Oplichters
Oplichters. Retourkosten naar China zijn voor koper. Dit is al gauw 30 euro. Staat nergens vermeld.
Je mag wel voor 14 euro een nieuw product bestellen maar het product mag niet duurder zijn dan de huidige aanschaf. Kortom het gaat je dan nog meer kosten. Kortom, doe GEEN zaken met deze oplichters.
dropship oplichters
"hout splitter" besteld. totaal niet het geen waar mee ze adverteren op hun site. had ik de reviews maar eerder opgezocht
Had ik maar eerst reviews opgezocht
Had ik maar eerst reviews opgezocht, dan was ik gewaarschuwd geweest.
2 bh's gekocht die absoluut kleiner leken dan de maat die ik had opgegeven. Bij aankomst zag ik al meteen dat de maatlabels eruit geknipt waren?!
Op de pagina waarop deze bh's staan afgebeeld staat dat je indien je niet tevreden bent met je artikel je deze binnen 14 dagen terug kunt sturen en je je geld terug krijgt.
Daarom heb ik het aangedurfd om bh's te bestellen.
Echter in de kleine lettertjes staat dat bh's onder een hygieneartikel vallen en mogen ze deze niet terugnemen.Wat een onzin!! Had dat dan op de site als uitzondering vermeld. MISLEIDING!!!! 37.90 betaald voor 2 bh's waar ik niets aan heb.
Let op: geen NL bedrijf, oplichterij! flut!
Let op: dit is dus geen Nederlands bedrijf, ondanks de .nl.
Ik wou dat ik deze reviews eerst had gelezen. Net als iemand anders hier had ik een houtklover gekocht die op de site robuust en van gietijzer is, maar in de praktijk een lichtgewicht niemendalletje van dunne sprietjes metaal.
Mij werd beloofd dat ze een nieuwe zouden sturen, maar nu komt er kletskoek binnen dat de leverancier het niet kan leveren. In een redelijke wereld zou een bedrijf de klant compenseren, maar ze willen dat ik 10% korting aanvaard (op een product dat niet is wat ik heb besteld) of dat ik het terug stuur naar China. Dit is pure oplichterij. Wat kan hiertegen gedaan worden?
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.