Tak for lynhurtig levering.
Bestilte i går omkring kl.14 og fik leveret til døren i dag, det er pænt vildt.
Med mere end 5000 forskellige produkter, har vi et stort udvalg til de fleste slags kæledyr. Ud over det store udvalg, har vi ultra lave priser,d a vi ligger mindre avance på hvert produkt. Det er med andre ord BILLIGT - MEGET BILLIGT hos Pat A Pet. Vi har Dansk lager og Dansk personale, virksomheden er også Dansk ejet - Men derfor kan det altså godt være billigt og godt.
Dänemark
Tak for lynhurtig levering.
Bestilte i går omkring kl.14 og fik leveret til døren i dag, det er pænt vildt.
Jeg bestilte den 27.02.2021 og har nu den 08.03.2021 endnu ikke modtaget noget. Pengene er reserveret men ikke trukket. Ikke en særlig positiv oplevelse indtil videre. Vil efter al sandsynlighed ikke anbefale jer til andre.
Fik mine godbidder dage efter bestilling og de var bare lige noget for møffedyret.
Super fint med hurtig levering og prisen var den bedste jeg kunne finde, så 10 ud af 10 herfra.
Fordi jeg bestilte produkter til min hjemmeadresse, blev leveringen betalt, og jeg fik en besked om, at jeg skulle hente mig selv fra et givet sted. Så jeg er utilfreds med købene på dit websted.
Jeg bestilte i weekenden og modtog allerede min bestilling tirsdag. En super fin strik sweater til min hund.
Venligt personale, hurtig levering og en vare det levede op til forventninger.