Proefzakjes aangevraagd en goed binnen gekomen Snel in huis Goeie klantenservice Ik zou deze bij iedereen aanraden benji van 5mnd oud is een moeilijke eter hij lust deze brokjes wel dus bedankt pa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Netjes en snel de proefverpakkingen gekregen. Zowel de hond als de kat vinden het erg lekker. Was erg fijn om dit zo uit te proberen.
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb zowel honden- als kattenvoer hier besteld. Ze hebben verschillende producten, van heel goedkoop naar iets minder goedkoop maar nog steeds niet duur. De ingrediënten bevallen mij heel goed in ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tot nu toe zijn de katten erg tevreden Met zowel de brokken als met de kattenbakvulling Het enige nadeel vindt ik Dat ik bij mijn bestelling maar 1 zak kattenstenen kon bestellen Ik gebruik er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Online dierenwinkel! Complete en uitgebalanceerde honden- en kattenvoer dat tegemoet komt aan de dagelijkse voedingsbehoefte van onze huisdieren.
Poortland 84, 1046BD, Amsterdam, Niederlande

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Snel en keurig netjes verpakt gekregen. Ook op mijn vragen snel en duidelijk antwoord

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Ons rottie Esco is gek op zijn brokjes!! Je ziet dat de vacht genoeg vitamine/stoffen binnen krijgt waardoor het goed glimt!! Wij zijn zeer tevreden!!

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Nog steeds heel tevreden over levering en het voer zelf

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Proefzakjes aangevraagd en goed binnen gekomen
Snel in huis
Goeie klantenservice
Ik zou deze bij iedereen aanraden benji van 5mnd oud is een moeilijke eter hij lust deze brokjes wel dus bedankt pawmall

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Na jaren van Royal Canin zijn mijn Perzen nu over Pawmall Lam met rijst en na volgens het schema overgeschakeld te hebben doen ze het er geweldig goed op , ze eten meer en maken er een feestje van ook het eindproduct (poep) is vrijwel geurloos en geen enorme hopen ik ben zeer tevreden .

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Snelle levering en de gratis spulletjes die je er bij krijgt helemaal top

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Super, zeer tevreden, veel extra's voor de honden en katten, ze zijn goed verwend geworden door jullie.
Bestel zeker weer, van mij een dikke 10!

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Zeer tevreden over de voeding ze eten deze graag ook de beentjes vinden ze lekker vindt alleen wat spijtig dat alleen de gele kleine korrels zijn en de voorraad rap op is nu

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Fijne webshop, onze katten zijn dol op hun droogvoer. Goede kwaliteit tegen een prima prijs

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Uitstekende service, snelle levering, gulle verkoper, doet vaak aan acties!

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Super service en vooral ons dieren vinden het super lekker. Ik blijf klant 😉

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Snelle levering, de brokken van Bonacibo senior overweight smaken onze hond voortreffelijk.
En ze valt er ook nog eens vanaf.
Helemaal tevreden.

Antwort von Pawmall Katten- en Hondenvoeding
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.