Jeg skulle sælge min MacBook, således at en anden kunne få gavn af den, da jeg ikke brugte den mere. Forløbet med opkøb af MacBooken igennem PC-revive var ligetil. Jeg følte mig godt behandle... Mehr ansehen
Havde en pc som ikke ville starte længere. Fredrik fandt fejlen, der skulle nye dele til, så han kom med en løsning jeg sagtens kunne acceptere. Super service
God service og stor erfaring og viden om PC/IT. Frederik fik min PC igang og lærte mig lidt om hvad jeg selv kunne gøre og holde øje med. Stor ros og jeg kan kun varmt anbefale hans kompetencer. Vil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos PC-Revive er vi specialister i at reparere, renovere og opgradere både PC og Mac. Vores mission er at give nyt liv til computere, der med tiden bliver varme og langsomme. Bæredygtighed er vores kerneværdi, og vi brænder for at levere en service, der skaber værdi og glæde for vores kunder.
Halsvej 153, 9310, Vodskov, Dänemark
- Kontakt@PC-Revive.dk
- pc-revive.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von PC-Revive
Jeg må sige jeg blev positiv…
Jeg må sige jeg blev positiv overrasket,talte med Frederik om formiddagen om en bestemt computer og da jeg havde bestemt mig,fik jeg den afleveret til om aftenen. Det er service. Kan varmt anbefale at man køber hos Pc Revive. Tak for godterne i kassen😄.

Antwort von PC-Revive
Hurtig til at reagere og svare
Hurtig til at reagere og svare på en fejl jeg havde lavet ved min bestilling kun ros her fra

Very good experience.
I recently bought a CPU (an older i5-3570 for a project) and the whole process was smooth and hassle-free. I was pleasantly surprised by the fast delivery and professionalism. I highly recommend them, will definitely be coming back in the future.

Super service!
Pakken kom dagen efter min bestilling! + søde sager i pakken :)
Kan klart anbefales!

Super service 👍
Fin computer leveret lige til døren

Antwort von PC-Revive
Har kun ros tilovers for Frederik
Har kun ros tilovers for Frederik! Har købt gamer-pc til knægten, top kvalitet til billige penge. Min Mac book kortsluttede for en uge siden, afleverede den hos pc-revive, og halvanden dag senere, kørte den som ny (+rengjort ind/udvendigt) super service💪🏼
6 ud af 5 stjerner herfra😉

Pisse god service
Pisse god service. Min pc var på 70 fps i fortnite og nu køer den på 360👍

SUPER oplevelse!
Jeg har for første gang handlet hos PC-revive og det bliver bestemt ikke sidste. Købte en brugt budget computer og en ældre MacBook pro og alt virkede bare fra første sekund. Firmaet har en helt utrolig rar og hjælpsom support der hjalp mig med alt fra rådgivning, samt opfølgende spørgsmål - hurtig svar og ingen svinger i valsen. :) Derudover var der lidt til den søde tand i pakken som bare viser hvor højt firmaet vægter service. :) Klar anbefaling herfra hvis i leder efter en billig brugt computer.

Super oplevelse
Super oplevelse
Som sagt super oplevelse med dygtig(e) medarbejdere som er dygtige både i det tekniske og serviceminded. Samtidig er de mega konkurrencedygtige med lave priser.
Solidt 10/10 har ingen klager.

Antwort von PC-Revive
Fantastisk god og reel betjening
Fantastisk god og reel betjening, da jeg købte brugt Macbook Air igennem Frederik Holst - PC-Revive. Hurtig levering. Alt spillede bare. Vil anbefale PC-Revive på det varmeste.

Top betjening
Mega god betjening og hurtig levering og let at få snakket med hvis men ikke har så meget forstand på elektronik

perfekt oplevelse
god kundekontakt og kundeservice. super tilfreds med resultatet af arbejdet. kan 100% anbefales! :D

God/hurtig/ærlig/nem service!
Har nu henvendt mig til PC-revive flere gange med min Mac-computer - og hver gang har jeg mødt god/ærlig/informerende/nem/hurtig service! Jeg anbefaler alle at bruge PC-revive, når computeren står af!

Antwort von PC-Revive
Yderst kompetent og god service
Yderst kompetent og virkelig god service - above and beyond. Fik repareret min gamle laptop samme dag som jeg kontaktede Frederik, så jeg kunne bruge den igen samme aften - til en virkelig god pris. Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil benytte PC-revive næste gang jeg har et IT problem, eller hvis jeg skal have en "ny" PC. Kan helt klart anbefales!

Super bilig og dygtig
Super dygtig og nem hjemmeside

Antwort von PC-Revive
Er helt vildt tilfreds med samarbejdet…
Er helt vildt tilfreds med samarbejdet med Frederik, super fyr, super pligtopfyldende og ja hele processen gik vildt hurtigt, fik løbende opdateringer om min pc og så virker den bare bedre end jeg ku forestille mig.
har haft så god en oplevelse at jeg allerede har anbefalet Pc Revive til mine venner, vil helt klart også anbefale det til andre, god og billig service.

Antwort von PC-Revive
Jeg har brugt Pc-Revive i flere år og…
Jeg har brugt Pc-Revive i flere år og har kun rosende ord at sige om firmaet. Frederik er meget kunde venlig og er meget dedikeret til sit arbejde.

Antwort von PC-Revive
Vil virkeligt anbefale PC revive til…
Vil virkeligt anbefale PC revive til alle der skal bruge hjælp til deres computer. Jeg fik skiftet mit macbook batteri og det var både billigt og Frederik Holst fra PC Revive var virkeligt sød, hjælpsom og grundig og også så flink til at forklare mig en masse og svare på alle mine spørgsmål!

Varmeste anbefaling
Min varmeste anbefaling går til Frederik Holst og hans arbejde. Jeg modtog i dag min computer fra ham. En proces som gik yderst hurtigt og professionelt, men også personligt.
Jeg tog kontakt til PC-Revive for små 2 uger siden, ifm. at jeg ønskede mig en ny computer, som jeg i lang tid har gået med tanker om. Der blevet taget hånd om mine ønsker og tanker i forbindelse med computerens ydeevne og Frederik kom endda med forskellige forslag til maskiner, som alle havde en høj ydeevne, men i lidt forskellige prisklasser. Og med hans 2-års garanti kan jeg ikke forestille mig, at en brugt computer kan gøres billigere end ved PC-revive.
Jeg har fra start-slut haft fuld tiltro til Frederik Holsts kyndighed, og han har absolut levet op til alle forventninger!

Antwort von PC-Revive
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.