Penninghond Bewertungen 293

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben voor onze hond een gegraveerde ronde hondenpenning gekocht via penninghond.nl. Wat aankwam was een hondenpenning van ontzettend slechte kwaliteit. De ring die erbij meegeleverd werd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We bought a dogtag for our newest family member, Ryu. The product arrived within several days and we are very happy with the quality. The tags are truly beautiful and importantly, not too heavy for... Mehr ansehen

3,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

2 kleine honden penningen besteld

2 kleine honden penningen besteld. Op 2 april.Tot mn verbazing kreeg ik vandaag een bericht van postNL dat ik ook nog eens inklaringskosten moet betalen hierover.. €14,25 welgetelt.. nu maar hopen dat ze nog binnen komen maar hou hier rekening mee ik wist dit niet.

2. April 2026

Dog tags

Het duurde iets langer dan ik gewend was dat de tags aankwamen, maar dan heb je ook wel mooie gepersonaliseerde tags. Bovendien zaten goede Vrijdag en Pasen ertussen. Ik heb voor de zekerheid wel extra karabijn sluitingen erbij besteld, omdat mijn hondje een eerdere penning tijdens stoeien kwijt was geraakt.

9. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uiteindelijk toch ontvangen, duurt even

Ik heb mijn vorige revieuw verwijderd.
Ik maak van 1 ster, 3 sterren.
En alleen omdat de penning nu is binnen gekomen., na 1 maand en niet na 3 tot 7 werkdagen.
Penning ziet er goed uit.
Waarom dan 3 sterren, omdat ik vind dat het bedrijf informatie kan veranderen oa dat het 3 tot 7 werkdagen duurt want dat is gewoon niet waar en zorg dat er track en tracé op zit ofwat dan ook.
Afijn penning binnen, ziet er netjes uit

9. April 2026

Mooie halsband

Helaas duurde het wel wat langer voor de bestelling binnen was.
Maar toen de halsband binnen kwam was die zooo mooi! Super blij dat ik hem hier heb besteld 🥰

25. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit, duur en lang wachten

De penning is van erg slechte kwaliteit, ook de tekst is nauwelijks leesbaar en er wordt geen ring ter bevestiging aan een halsband mee geleverd. Ze zeggen verzending binnen 24 uur, maar hebben er meer dna twee weken op gewacht en klantenservice was niet bereikbaar in de tussentijd.

20. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit, duur voor wat het is!

Wat aankwam was een hondenpenning van ontzettend slechte kwaliteit. De ring die erbij meegeleverd werd beschadigde meteen de penning wanneer we het eromheen probeerde te halen.

Het is heel erg licht en voelt aan als iets goedkoops.
Retourneren is op eigen kosten, dus onbegonnen werk.

Vermijd deze site als je een mooie, kwalitatieve hondenpenning zoekt!

24. März 2026

SCAM

Bestelling niet ontvangen. Geen antwoord op e-mails. Scam.

19. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vorige week mijn penning besteld.binnen…

vorige week mijn penning besteld.binnen 24 uur verzonden.nu nog niets ontvangen.zag pas later dat t uit Gibraltar moet komen?.wat een misleiding.ik lees dat mensen een maand op een penning hebben moeten wachten?.Das lekker dan als je hem snel nodig heb .reageren op mails doen ze niet vandaar dus maar 1 ster.of ik de penning nog ontvangt geen idee, maar bestellen doe ik hier zeker niet meer.Vind dit zwaar misleidend.want je denkt dat je met een nederlands bedrijft te maken heb.

17. März 2026

Bestelling niet ontvangen

Vier weken geleden een bestelling gedaan en niets ontvangen. Drie keer het bedrijf gemaild en geen reactie ontvangen. Dus ik begrijp al die positieve reviews niet. Ik ben gewoon mijn geld kwijt.

10. März 2026

2 penningen besteld en betaald

2 penningen besteld en betaald. Kreeg daarna nog een melding dat ik met Klarna moest betalen heel vreemd. Daarop mail gestuurd en geen passend antwoord gehad. Tot op heden niks ontvangen en geen antwoord op mijn mail. Plus inmiddels 2 penningen ergens anders moeten bestellen
Kortom erg slecht

2. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen product, wel geld terug

Ik heb het bestelde product niet ontvangen en ik heb ook geen antwoord gekregen op de e-mail die ik had gestuurd. Pas nadat ik een recensie op Trustpilot had geplaatst, nam de verkoper contact met mij op en kreeg ik mijn geld terug. Daarom wijzig ik mijn beoordeling van één naar drie sterren vanwege de terugbetaling.

17. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling nooit aangekomen en bedrijf onbereikbaar

Op 25 februari een penning besteld voor mijn kat. Wel betaald, maar geen mail/ bevestiging hierover gekregen. Ik heb op 27 februari een mail gestuurd met een screenshot van de afschrift als bewijs van betaling. Maar hier geen reactie op gekregen. Nu helaas 26,79 betaald voor niks. Ik zou deze site dus zeker niet aanbevelen

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ça fait 7 jours à présent que ma…

Ça fait 7 jours à présent que ma commande est ''en cours de livraison''. Depuis je ne reçois plus de suivi. J'ai envoyée un message sur leur site par le formulaire de contacte hier dans l'après-midi et toujours aucune réponse. J'ai fait de même sur leur page Facebook et rien non plus.
J'aurais du avant de commander lire les avis car pour la plus part ils sont catastrophiques. J'espère tout de même que ma commande arrivera un jour..

20. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Suite de mon aventure avec Penninghond.

Suite de mon aventure avec Penninghond.
Après plus d'un mois d'attente, de multiples réclamations, je n'ai toujours rien reçu. Le numéro de suivi du recommandé demandé à plusieurs reprises ne m'a jamais été transféré. Un recommandé a toujours un numéro de suivi, et c'est bizarre, la firme refuse de me le donner. Ensuite, la firme me dit qu'elle m'a remboursé et exige que j'enlève mes avis négatifs sur leurs pratiques en contre partie. Encore une supercherie, pour avoir le beurre et l'argent du beurre. A ce jour, je n'ai reçu ni commande ni remboursement. Méfiez-vous de ces personnes, et lisez surtout les témoignages des gens mécontents. Bonne chance!

11. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden!

In eerste instantie kreeg ik een penning waar de tekst niet in het midden gecentreerd was. Zowel op de voor- als achterkant. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg gelijk bevestiging dat mijn bestelling opnieuw verstuurd zou worden. Vandaag zelfs twee nieuwe penningen gekregen en alles is naar tevredenheid. Ik kan Penninghond echt aanbevelen!

29. Jänner 2026

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Penning zou binnen 24-48 uur worden verzonden. We zijn nu bijna 3 weken verder en de penning is er nogsteeds niet. E-Mail contact is traag en lastig

Zojuist ontving ik een e-mail dat ik alleen mijn geld terugkrijg wanneer ik de recensie direct verwijder.

Bestel hier niets!

26. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr