Performsport Bewertungen 163

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Formidabel service! Jeg købte en cykel hos perform sport og skulle bruge den relativt kort tid efter bestilling. Jeg ringede og fik en fantastisk service af Claus, som fik sendt cyklen afsted så hu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet en cykeltilpasning af Anne, rigtig god service og vejledning, jeg følte hun tog sig god tid til opgaven blev udført til mål. Endvidere fiksede hun og hendes kollegaer en mekanisk fejl på m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Konstruktiv dialog med Danny vedr. cykelkøb. God vejledning og instruktion i forhold til min nye cykel. Man bliver mødt på det niveau man er ift. ens cykelerfaring. ingen fancy pancy nørderi ift. fagt... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig service og god vejledning

Personlig service og god vejledning. Fik foretaget en cykeltilpasning, som helt sikkert har givet pote. Vi fik skiftet frempinden til en kortere model og den blev leveret med rabat og skiftet uden beregning. Der er gang i butikken, af oplagte grunde, så kom med lidt god tid i bagagen :-)

5. April 2023

Varmt anbefales

Købt træningstrøje i merinould og mega lækre læbebukser dertil.. begge dele i den skønneste kvalitet og sidder perfekt under træning.. kan varmt anbefales.. desuden hurtig levering🌸

13. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online køb af mountainbike i Holstebro afdelingen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med online/telefonisk rådgivning og køb af en mountainbike i Holstebro afdelingen. Jeg havde med Claus at gøre, og han var yderst professionel, hjælpsom og rettidig undervejs i købsforløbet.

Da jeg bor på Sjælland, måtte jeg tage snakken omkring cykelstørrelse over telefon og sms, og det gik helt som det skulle.

Handlen faldt hurtigt på plads, og to dage efter modtog jeg min nye cykel bragt helt hoveddøren med GLS.

30. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice

Nu har jeg efterhånden oplevet et par gange, at i ikke svarede på mine mails. Og heller ikke på den her, som jeg sendte d. 5. maj. Så nu tænkte jeg, at jeg måske kunne få et svar herinde. Jeg har skrevet følgende mail til jer:

Hej

Jeg vil gerne dele min oplevelse omkring en reklamation med jer. Jeg har købt fusion bukser ved jer, som desværre begyndte at fnulre i stoffet. Derfor sendte jeg dem ind til jer, for at få dem byttet. Jeg har desværre måtte henvende mig til jer flere gange, for at rykke for en status vedrørende de ombyttede bukser. I lovede mig at sende bukserne over flere gange, men det skete ikke. Jeg har ringet til jer adskillige gange, hvor i forsikrede mig om, at bukserne blev sendt samme dag. Og der gik også mange dage, uden jeg hørte noget fra jer. Det var desværre først 3 uger efter at i afsendte bukserne, selvom i havde godkendt reklamation, og i havde nye bukser på lager. Da i så endelig sendte bukserne, sendte i mig ikke Track&Trace nummeret samt leveringsstatus på e-mail, og jeg havde derfor ingen anelse om, at pakken var leveret. Dette måtte jeg derfor også ringe og rykke for.

Jeg skriver denne mail fordi jeg efter det her forløb, er meget utilfreds med alt den tid jeg selv har skulle bruge på at rykke jer, og alt den tid hvor i ikke har gidet svare mig. Det håber jeg ikke i udsætter andre kunder for. Jeg har brugt lang tid på at ringe til jer, og det synes jeg i skulle kompensere mig for. Om i så vil det, er op til jeres egen samvittighed og kundeservice følelse.

God dag

Astrid

14. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr