PerfumeBey Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik volg perfume bey al een tijdje op tiktok en heb uiteindelijk toch een parfum besteld, bij ontvangst merkte ik de top geurtje en kwaliteit hiervan. Daarna gelijk 3x besteld en nog steeds even heerli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als het kon had ik 10 sterren achtergelaten, Perfecte gastvrijheid en zeer goeie kwaliteit. Valt nergens op terug te komen, alles was top. Aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al half jaar klant bij perfumebey, uitstekende kwaliteit! Snelste bezorging en beste prijzen! Hij is 24 / 7 beschikbaar voor contact en ook beantwoort hij alles! Respect voor deze man !

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

DE geuren zijn een kopie van de originele wat jammer maar helaas niet lang blijft hangen. De geur blijft zoals ze beweren niet zolang hangen of het moet per geur verschillen Je kunt beter de dupes hal... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Parfümerie
  2. Parfum- und Kosmetikanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

PerfumeBey is een Nederlands parfummerk gespecialiseerd in hoogwaardige Extrait de Parfums met een luxe geurbeleving voor een toegankelijke prijs. Onze collectie bestaat uit een breed assortiment zorgvuldig samengestelde geuren voor dames, heren en unisex. Dankzij de hoge concentratie parfumolie zijn onze parfums ontwikkeld voor een intense en langdurige geurbeleving. Bij PerfumeBey staan kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke service centraal. Van de samenstelling van onze geuren tot de verpakking en verzending: we streven ernaar iedere bestelling met zorg te behandelen. Naast parfums blijven we ons assortiment uitbreiden met verschillende geurproducten voor thuis en onderweg. PerfumeBey – luxe geurbeleving, zonder de luxe prijs.

Hervorragend

84 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 parfums gekocht ruikt niet hetzelfde als originele

2 parfums gekocht, ruiken totaal niet naar waar het op gebasseerd moet zijn helaas

26. März 2026
PerfumeBey-Logo

Antwort von PerfumeBey

Beste,

Bedankt voor uw review.

Wat jammer om te horen dat de geuren niet aan uw verwachtingen voldoen. Geurbeleving blijft echter iets persoonlijks en kan per persoon verschillen.

Wij willen wel aangeven dat onze parfums geïnspireerd zijn op bekende geuren en niet worden verkocht als de originele parfums. Daarnaast kunnen verschillende batches, rijping van het parfum en persoonlijke geurwaarneming invloed hebben op hoe een geur wordt ervaren.

Wij kunnen op basis van uw review helaas niet achterhalen om welke bestelling of welke geuren het gaat. Wij nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen met uw bestelnummer en de namen van de betreffende parfums, zodat wij uw ervaring kunnen onderzoeken en met u kunnen meekijken.

Team PERFUMEBEY

Herengeur heeft een frisse

Herengeur heeft een frisse, mannelijke en luxe uitstraling. De geur blijft lang hangen zonder overheersend te zijn, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Perfect voor dagelijks gebruik, maar ook zeker geschikt voor speciale gelegenheden. Ik krijg er regelmatig complimenten over.
De autogeur is ook top. Geen chemische of te sterke geur, maar juist subtiel en aangenaam. Zelfs na langere tijd blijft de geur merkbaar aanwezig. Ik raad dit bedrijf zeker aan!!

24. März 2026

Ik ben erg verbaasd!

Ik ben erg verbaasd. Ik heb de orginele side effect gehad en heb nu die van hun. Enige verschil is dat die van hun langer blijft dan de orginele. Dit word mijn nieuwe parfumeur.

23. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geur niet lekker

Ik had parfum geïnspireerd sospiro vibrato gekocht. De verzending was snel en alles ging goed, alleen maar die geur. Ruikt niet lekker en niet als de origineel en is de geld echt niet waard.

21. März 2026

Wauw ervaring !

Wat een ervaring!

Ik heb besteld na paar maanden twijfelen over de kwaliteit maar echt super goede kwaliteit! Het pakket kwam helaas door DHL later binnen maar daar kan perfumebey niks aan doen. De geur blue talisman komt echt voor bijna 100% overeen. De parfume ruikt super sterk dus je kan op hun worden vertrouwen dat de parfum / olie verhouding hoog is !!! Als je twijfelt gewoon niet doen maar bestellen !

20. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer tevreden met het product en de service

Ik ben zeer tevreden met het product en het service, ik werd met alles geholpen je kan denken aan wat ik niet lekker vind en wat wel. Is vertrouwelijk en komt zijn woorden na, bij een onduidelijkheid wordt er zsm. actie ondernomen. Wat natuurlijk heel fijn is! Het pakketje was al de volgende dag in huis, dus ook nog is een snelle levering! Ik ga zeker weer bestellen.

19. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.
Ik voel me eerlijk gezegd behoorlijk opgelicht. Volgens Parfumebey zou deze parfum 2 tot 3 dagen op kleding blijven zitten en 16 tot 18 uur op de huid. In werkelijkheid is dat totaal niet mijn ervaring. Zelfs na 7 tot 8 sprays ruik je de geur maximaal 10 minuten en daarna is hij compleet verdwenen. Ook mensen in mijn omgeving ruiken hem dan niet meer. Op kleding heb ik precies hetzelfde probleem.

Ik heb hierover contact opgenomen met Parfumebey. Zij geven simpelweg aan dat de geur wél zo lang blijft zitten en dat het dus aan mij zou liggen. Vervolgens boden ze aan om de parfum te testen, maar als ik hem wil terugsturen moet ik zelf de verzend- en retourkosten betalen voor een product dat niet doet wat zij beloven.

Ik heb daarnaast gevraagd hoe zij die test precies willen uitvoeren, maar daar heb ik nooit meer een reactie op gekregen. Ook geen verdere instructies voor het retourneren.

In hun filmpjes praten ze veel over eerlijkheid en kwaliteit, maar mijn ervaring is helaas het tegenovergestelde. Voor mij voelt dit als een product dat totaal niet voldoet aan de beloften die worden gemaakt. Hou je geld in je zak en koop het niet voorkom teleurstelling.

9. März 2026
PerfumeBey-Logo

Antwort von PerfumeBey

Beste Kees,

Bedankt voor uw bericht. We vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

Allereerst willen we aangeven dat wij in onze systemen helaas geen gesprek of e-mail kunnen terugvinden onder de naam Kees Jansen. Het kan natuurlijk zijn dat er via een andere naam, e-mailadres of ordernummer contact is geweest. Mocht dat zo zijn, dan horen wij dat graag zodat we het alsnog kunnen terugvinden en met u mee kunnen kijken.

Onze parfums worden door veel klanten dagelijks gebruikt en we ontvangen hier doorgaans zeer positieve reacties op wat betreft sterkte en langdurigheid. Natuurlijk kan geurbeleving per persoon verschillen door factoren zoals huidtype, temperatuur, omgeving en gewenning aan een geur.

Wij hebben daarnaast altijd aangegeven dat wanneer een klant twijfelt aan de prestatie van een parfum, wij een onderzoek kunnen starten. In dat geval kan het product naar ons worden teruggestuurd zodat wij dit volledig testen en het proces ook vastleggen. Mocht uit dit onderzoek blijken dat het product daadwerkelijk niet naar behoren functioneert, dan worden alle kosten uiteraard vergoed.

Dat retourkosten in eerste instantie door de klant worden betaald, staat ook duidelijk vermeld in ons retourbeleid, zodat dit voor iedereen transparant is.

Wij helpen al onze klanten met respect en nemen iedere melding serieus. Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen met uw ordernummer of het e-mailadres waarmee besteld is, dan kijken wij graag met u mee om dit netjes op te lossen.

Team PerfumeBey

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr