Ik volg perfume bey al een tijdje op tiktok en heb uiteindelijk toch een parfum besteld, bij ontvangst merkte ik de top geurtje en kwaliteit hiervan. Daarna gelijk 3x besteld en nog steeds even heerli... Mehr ansehen
Als het kon had ik 10 sterren achtergelaten, Perfecte gastvrijheid en zeer goeie kwaliteit. Valt nergens op terug te komen, alles was top. Aanrader!
Al half jaar klant bij perfumebey, uitstekende kwaliteit! Snelste bezorging en beste prijzen! Hij is 24 / 7 beschikbaar voor contact en ook beantwoort hij alles! Respect voor deze man !
DE geuren zijn een kopie van de originele wat jammer maar helaas niet lang blijft hangen. De geur blijft zoals ze beweren niet zolang hangen of het moet per geur verschillen Je kunt beter de dupes hal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
PerfumeBey is een Nederlands parfummerk gespecialiseerd in hoogwaardige Extrait de Parfums met een luxe geurbeleving voor een toegankelijke prijs. Onze collectie bestaat uit een breed assortiment zorgvuldig samengestelde geuren voor dames, heren en unisex. Dankzij de hoge concentratie parfumolie zijn onze parfums ontwikkeld voor een intense en langdurige geurbeleving. Bij PerfumeBey staan kwaliteit, betaalbaarheid en persoonlijke service centraal. Van de samenstelling van onze geuren tot de verpakking en verzending: we streven ernaar iedere bestelling met zorg te behandelen. Naast parfums blijven we ons assortiment uitbreiden met verschillende geurproducten voor thuis en onderweg. PerfumeBey – luxe geurbeleving, zonder de luxe prijs.
Poelenburg, 1504nk, Zaandam, Niederlande
- 0640168514
- Perfumebey@hotmail.com
- perfumebey.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goeie kwaliteit heel erg tevreden 👍🏻
2 parfums gekocht ruikt niet hetzelfde als originele
2 parfums gekocht, ruiken totaal niet naar waar het op gebasseerd moet zijn helaas

Antwort von PerfumeBey
Blijft echt lang op je kleding en ruikt…
Blijft echt lang op je kleding en ruikt geweldig!
Herengeur heeft een frisse
Herengeur heeft een frisse, mannelijke en luxe uitstraling. De geur blijft lang hangen zonder overheersend te zijn, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Perfect voor dagelijks gebruik, maar ook zeker geschikt voor speciale gelegenheden. Ik krijg er regelmatig complimenten over.
De autogeur is ook top. Geen chemische of te sterke geur, maar juist subtiel en aangenaam. Zelfs na langere tijd blijft de geur merkbaar aanwezig. Ik raad dit bedrijf zeker aan!!
De levering was heel snel en het klopt…
De levering was heel snel en het klopt dat de parfum heel lang blijft zitten. De geuren die ik heb gehaald ruiken ook identiek naar de originelen, ik kom zeker nog vaker bestellen
Ik ben erg verbaasd!
Ik ben erg verbaasd. Ik heb de orginele side effect gehad en heb nu die van hun. Enige verschil is dat die van hun langer blijft dan de orginele. Dit word mijn nieuwe parfumeur.
Geur niet lekker
Ik had parfum geïnspireerd sospiro vibrato gekocht. De verzending was snel en alles ging goed, alleen maar die geur. Ruikt niet lekker en niet als de origineel en is de geld echt niet waard.
Wauw ervaring !
Wat een ervaring!
Ik heb besteld na paar maanden twijfelen over de kwaliteit maar echt super goede kwaliteit! Het pakket kwam helaas door DHL later binnen maar daar kan perfumebey niks aan doen. De geur blue talisman komt echt voor bijna 100% overeen. De parfume ruikt super sterk dus je kan op hun worden vertrouwen dat de parfum / olie verhouding hoog is !!! Als je twijfelt gewoon niet doen maar bestellen !
Ik ben zeer tevreden met het product en de service
Ik ben zeer tevreden met het product en het service, ik werd met alles geholpen je kan denken aan wat ik niet lekker vind en wat wel. Is vertrouwelijk en komt zijn woorden na, bij een onduidelijkheid wordt er zsm. actie ondernomen. Wat natuurlijk heel fijn is! Het pakketje was al de volgende dag in huis, dus ook nog is een snelle levering! Ik ga zeker weer bestellen.
Goeie service en parfum is echt top
Goede kwaliteit sterke geur en een…
Goede kwaliteit sterke geur en een snelle levering voor een topprijs
Ik had besteld en was de volgende dag…
Ik had besteld en was de volgende dag al vroeg binnen terwijl ik nog na 4 uur had besteld en het bleef inderdaad 2/3 dagen op me kleding en rook mega lekker heb ook al meerdere keren besteld.
Heerlijke luchtjes tegen een goede…
Heerlijke luchtjes tegen een goede prijs!
Heb 4 parfums gekocht
Heb 4 parfums gekocht, ruiken heel goed en blijft ook echt heel lang op huid en op kleding. sws een aanrader!
Zeer tevreden!
Vaak besteld, altijd optijd bezorgd. Zeer tevreden.
Ik was echt betoverd van de geuren
Ik was echt betoverd van de geuren, goede kwaliteit en prijzen, zeker een aanrader!!
Heel lekker perfium blijft 1 week op de…
Heel lekker perfium blijft 1 week op de kleren top product
Zeer teleurstellende ervaring.
Zeer teleurstellende ervaring.
Ik voel me eerlijk gezegd behoorlijk opgelicht. Volgens Parfumebey zou deze parfum 2 tot 3 dagen op kleding blijven zitten en 16 tot 18 uur op de huid. In werkelijkheid is dat totaal niet mijn ervaring. Zelfs na 7 tot 8 sprays ruik je de geur maximaal 10 minuten en daarna is hij compleet verdwenen. Ook mensen in mijn omgeving ruiken hem dan niet meer. Op kleding heb ik precies hetzelfde probleem.
Ik heb hierover contact opgenomen met Parfumebey. Zij geven simpelweg aan dat de geur wél zo lang blijft zitten en dat het dus aan mij zou liggen. Vervolgens boden ze aan om de parfum te testen, maar als ik hem wil terugsturen moet ik zelf de verzend- en retourkosten betalen voor een product dat niet doet wat zij beloven.
Ik heb daarnaast gevraagd hoe zij die test precies willen uitvoeren, maar daar heb ik nooit meer een reactie op gekregen. Ook geen verdere instructies voor het retourneren.
In hun filmpjes praten ze veel over eerlijkheid en kwaliteit, maar mijn ervaring is helaas het tegenovergestelde. Voor mij voelt dit als een product dat totaal niet voldoet aan de beloften die worden gemaakt. Hou je geld in je zak en koop het niet voorkom teleurstelling.

Antwort von PerfumeBey
Top bedrijf en goede klantenservice en…
Top bedrijf en goede klantenservice en snel geleverd en blijft 72 uur op kleding en 12 uur op huid minimaal
Echt goede parfums je kan zien dat het…
Echt goede parfums je kan zien dat het puur olie is. Goeie tip: zorg ervoor dat het in de kiu staat dat het gefermenteerd wordt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.