Købte to fine ting fra Moulin Roty, billigst hos petit monde, lidt tøvende, for jeg var ubekendt med butikken. Drønhurtig levering, flotte varer, fint indpakket, stor anbefaling
Unternehmen hat geantwortet
Stor forvirring om, hvorvidt varen på deres websjop var tilgængelig eller ej. Heldigvis var der ikke noget tidspres mht. anvendelsen af det bestilte
Unternehmen hat geantwortet
Petit Monde er en legetøjsbutik på Østerbro i København med sjæl og passion, der drives med et brændende ønske om gøre godt legetøj tilgængeligt for enhver legesyg sjæl.
Nordre Frihavnsgade 23, 2100, København Ø, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Antwort von Petitmonde
Superfine bamser i skøn kvalitet og ikke mindst fantastisk service!

Antwort von Petitmonde
Fantastisk produkt og service, hurtig levering og god forsendelse indpakning. Bestilte Noas ark wallsticker til min datters værelse og det ser så fint ud, positivt overrasket over størrelsen og kvaliteten. Handler gerne her igen :)

Antwort von Petitmonde
Fantastisk butik. Og fantastisk personale.
Jeg fik den bedste betjening og vejledning.
Tak for rigtig god service og hurtig levering af mine varer 😃

Antwort von Petitmonde
Denne butik er helt enestående både hvad angår udvalg, vejledning og service. Det er altid en oplevelse at komme her, uanset om jeg køber noget eller ej. Butikken har både almindeligt legetøj og sin helt egen, smukke stil med ting, som også glæder de voksne pga. deres æstetik. For eksempel fint julepynt og genoptryk af gamle julekalendere fra Tyskland og Frankrig. De ansatte er en historie for sig selv: Fulde af humor og engagement. Tak for jeres fine butik!

Antwort von Petitmonde
Jeg var forbi jeres fine butik i dag. Og udover den fineste lille bamse jeg købte, så fik jeg også en oplevelse af eventyr og magi - virkelig skønt!
Jeg blev mindet om The Greatest Showman hvori der er håb og lidt mere plads til det hele.
De søde damer i butikken, Signe og Heidi, må nu hjem og se film :)
Tak at I gør jer umage ☀️

Antwort von Petitmonde
Fantastisk kundeservice. Hurtig levering. Jeg bestilte på webshop søndag aften! Modtaget tirsdag formiddag. En gave til min søn - og mandag blev jeg i tvivl om den kunne nå frem til hans fødselsdag torsdag! Ringede ind og blev mødt af den sødeste, gladeste, smilende og meget imødekommende kundeservice jeg længe har oplevet! Pakken kom desuden ind ad døren 5 min. Efter jeg havde talt med dem 🙂

Antwort von Petitmonde
Super hyggelig hjemmeside med mange fine og finurlige produkter som pynter godt på børneværelserne hjemme hos os.
Handler her gerne igen.

Antwort von Petitmonde
Hurtig levering og fin indpakning. Jeg er meget tilfreds, og kan kun varmt anbefale petitmonde.

Antwort von Petitmonde
Meget hurtig levering. Varen var som ønsket. Kan varmt anbefale Petitmonde.

Antwort von Petitmonde
Super god hjemmeside med lækre kvalitetsvarer og hurtig levering:-)

Antwort von Petitmonde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.