De gjorde det super godt med hurtig service og en dejlig betjening! Helt klart en anbefaling!
Jeg skulle have fået panserglas og cover på min telefon og det gik hurtigt, og god service og til også en rigtig god pris
Min datter havde været så uheldig at smadre sin skærm på sin helt nye iPhone 17pro. Hos Phone-Lab har de været så flinke og behjælpelige og ydet en god service. Mange tak for hjælpen.
Phone Lab i slotsarkaderne er super hurtig og de har altid et smil på. Jeg vil helt klart kun anbefale at få lavet mobilen der 👍🏻👍🏻
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedste service nogensinde fik lavet…
Bedste service nogensinde fik lavet glas på min iphone den VIRKER PERFEKT
Meget godt og god servis
Virkelig god service
Perfekt service i slotsarkaderne…
Perfekt service i slotsarkaderne Hillerød
De er super hurtig og gode i Hillerød
Meget venlig og behagelig betjening
Meget venlig og behagelig betjening. Og produktet svarer helt til mine forventninger!
Fantastisk service og hurtig udskiftning
Fantastisk service og hurtig udskiftning
Altid hurtig og effektiv hjælp
Altid hurtig og effektiv hjælp. Som mor til to drenge har vi brugt dem meget og kan varmt anbefale dem.
Hurtig og god betjening
Super og god betjening i Lyngby…
Super og god betjening i Lyngby storcenter
Fantastisk og hurtig betjening
Fantastisk og hurtig betjening.
Lyngby
Reparation
PhoneLab-afdelingen i Lyngby er den bedste. Manden, som er der hele tiden, er meget flink, tålmodig og hjælpsom. Jeg har altid fået en god service og kan varmt anbefale stedet.
Phone Lab i slotsarkaderne er super…
Phone Lab i slotsarkaderne er super hurtig og de har altid et smil på.
Jeg vil helt klart kun anbefale at få lavet mobilen der 👍🏻👍🏻
Very good service in Hillerød…
Very good service in Hillerød Slotsarkaderne:)
Zeer teleurstellende ervaring en niet professioneel
Zeer teleurstellende ervaring. Na de herstelling moest ik honderden elastiekjes rond mijn telefoon houden gedurende twee uur, wat allesbehalve professioneel overkomt. Bovendien bleef de lijm duidelijk zichtbaar na afloop. Alsof dat nog niet genoeg was, is mijn gsm opnieuw gebarsten zonder dat hij gevallen is of enige schade heeft opgelopen. Dit wijst op een slechte kwaliteit van herstelling en afwerking. Absoluut niet tevreden met de service.
Laboratorium med skader på telefonens…
Laboratorium med skader på telefonens ramme under håndtering og en forfærdelig luft af lim. Da man gik forbi undervejs kunne man se dem sidde og skrabe ting ud fra mobilens bagside. Det var ikke muligt at få OEM materiale. Bagsiden SÅ ud til at være i orden med nyt “glas” men i så temu agtig kvalitet at det efter få dage er komplet ødelagt. En katastrofe at betale 799 kr for. Gå til Apple i stedet. Har forsøgt at kontakte virksomheden på mail flere gange uden svar.