Dejlig service.! Kan altid komme tilbage hvis tingende ikke virker.! Havde FX. Købt et headset, et par dage senere, virkede de ikke. Gik ned til butikken, snakkede med ejeren. Og... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har flere gange fået repareret telefoner der. Super ærlig service. Man kommer altid derfra med mere end man kunne forvente. Købte 2 brugte iPhones. 3 års garanti. Er ser noget der ikke er 100%,... Mehr ansehen
Super behandling hos Phone2fix Super behandling hos Phone2fix, da jeg havde behov for ny skærmbeskyttelse til min Ip 11 pro telefon. Jeg fik rigtig god vejledning i køb af rette produkt, og den m... Mehr ansehen
Hold jeres mobiltelefon væk. Man afleverer en mobil til skærmskift. Man får en telefon tilbage uden kamera. Får man nogle penge retur? Erstatning? Noget som helst? Nej. Man får bare e... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god og venlig behandling
Super god og venlig behandling.
Skiftede min panserskærm på 5 min og ikke noget med mersalg.
Rigtig god oplevelse skulle skifte min…
Rigtig god oplevelse skulle skifte min skærm, tog 20 minutter maks og fik enda gratis panserglas, både til mig og min søster som bare var med, hun havde ik købt noget 🙏🏾🙏🏾☺️☺️😎😎
God service og priser
God service og priser , jeg kom ind med min telefon som ikke ville lade uden besvær, han fixede den i løbet af kort tid, andre jeg havde været ved var der ingen grænser for hvad der var galt og hvad der skulle skiftes , så kan helt klart anbefale phone2fix til andre og jeg vil bestemt også bruge ham igen en anden gang
Virkelig dårlig service, nægter at tage ansvar for fejl på en fejl, som jeg har betalt 1000 kr for
Virkelig dårlig service! Skulle skifte en skærm på min one plus nord 4. Det skulle ikke være noget problem og vi aftaler hvilken dag jeg skal komme med den. Skærmen bliver skiftet og så går der 3-4 timer, og så går der en streg igennem.. jeg henseender mig til ham igen, og siger der er gået et eller andet galt.. men han begynder at sige at det fordi jeg har tabt den og at han ikke vil gøre noget ved det.
Det har jeg ikke, og hvis jeg havde så havde jeg sku også self ædt den fejl, men det er noget de har gjort forkert. Desværre nægter han at vil gøre noget ved det, så det syntes jeg andre folk skal gøres opmærksom på. Dårlig service og en telefon der nu har 2 lysende streger gennem skærmen, i stedet for en flænge som egentlig genererede mig mindre ..
Dejlig, fantastisk, hurtig service.
Dejlig service.!
Kan altid komme tilbage hvis tingende ikke virker.!
Havde FX. Købt et headset, et par dage senere, virkede de ikke.
Gik ned til butikken, snakkede med ejeren. Og fik et nyt sæt.!
Hurtig, god, gode priser.
Ærlig butik.!
Fortæller om tingende kan svare sig at blive lavet eller købe nyt.!
Ærlighed, loyal, hurtig, god service.
Kan STÆRKT ANBEFALDES.!
Fantastisk service
Fantastisk service. Min telefon var gået i stykker og de endte med at give mig et godt alternativ. Rigtig søde at snakke med og hjælper hele vejen.
God Service
Byens bedste og billigste service af mobil telefoner
God og hurtigt service
God og hurtigt service
God og hurtigt service, de holder de tidsfrister de lover kan klart anbefales
Hvis man kunne give -0 stjerner havde…
Hvis man kunne give -0 stjerner havde jeg gjort det. Havde afleveret min iPhone 13 i grøn til reparation, da jeg henter den får jeg afvide der er original skærm på og alt er som nyt. En ting er jeg får en hvid telefon tilbage?? Og snakkede med Apple support fordi face id ikke virker så han har overhovedet ikke fikset den også betalte jeg 3500kr for det bras. Aldrig kom der igen!
Hold jeres mobiltelefon væk.
Hold jeres mobiltelefon væk.
Man afleverer en mobil til skærmskift.
Man får en telefon tilbage uden kamera.
Får man nogle penge retur? Erstatning?
Noget som helst?
Nej. Man får bare et "Ærgerligt "
Føj for ****** en dårlig service og virkelig ubrugelig sted.
Kunne man give minus, så var det gjort.
Min datters mobil har været inde for at…
Min datters mobil har været inde for at få skiftet skærm, den nye skærm fungerer upåklageligt, men hendes kamera i mobilen er totalskadet efter skærmskiftet, mobilen blev selvsagt genindleveret til reparation, men skaden kan ikke udbedres! Altså, afleverede vi en mobil der trængte til et skærmskift og intet andet! Mobilen vi fik tilbage er ny uden mulighed for at tage billeder, hvilket ellers er en af de funktioner på mobilen min datter anvender mest.
Kan på ingen måde anbefale at anvende phone2fix til mobil reparation.
Elendig service.
Super god service
Super god service , sød betjening 🤩
God service☺️
Hurtig og venlig at få min skærm…
Hurtig og venlig at få min skærm repereret
Træls
Træls!
Får lavet min skærm den 8. jan, og har aldrig tabt min skærm så stille før på et tæppe, som så gør at skærmen gå i stykker. Ingen mulighed for at gøre noget, øv.
Fin service han fixet min telefon på et…
Fin service han fixet min telefon på et kvarter
Super service og mange gode produkter.
Super service og mange gode produkter.
Installerede panzerglas og det blev gjort med stor grundighed og omhygge!
Hurting betjening som altid
Hurting betjening som altid. Venlig og professionel ejer!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.