Phone RepublikBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået skiftet strømforsyning og HDMI-stik på min PS5 hos Phone Republik, og det hele blev lavet hurtigt og professionelt. Super god service, fair pris og min PS5 virker perfekt igen. Kan klar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indhentede pris på udskiftning af : Frontcover Bagcover Kamera (bagside) Batteri på min Iphone 4s fire forskellige steder på Amagerbrogade, Phonefixpro svarede indenfor en time, var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde problemer med min iPhone og den venlig fyr i Phone Republik testede den og sagde med det samme at der ikke var noget i vejen med telefonen med sandsynligvis med opladeren. Jeg kom igen nog... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bedste service i København

Jeg var der henne for at få udskiftet min skærm og bagcover på min iPhone XS. Det gik rigtig hurtigt og delenes kvalitet var i top, hvis der nogensinde skulle noget med min mobil vil jeg klart tage tilbage.

28. Dezember 2019

Playstation reparation!

Var inde og fikse min Playstation 4 da jeg havde smadret dens HDMI-port. Som forventet så gik det fantastisk, og den virker perfekt nu. Kan helt klart anbefale!!!

5. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig service - meget rimelige priser - høj kvalitet

Fik efter jeg havde tabt den skiftet glasset i min iPhone 8. Det tog kun 20 minutter. Pris inklusiv panserglas og nyt etui knap 1000,- kroner. Konstaterede nogle dage efter at jeg også havde fået ødelagt mikrofonen i forbindelse med at jeg tabte telefonen. Dette blev repareret på under en time. Jeg blev bedt om at sikre at reparationen fungerede inden jeg forlod butikken. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse.

29. August 2019

Vildt hurtig reparation

Jeg var der nede for et par dage siden og jeg vil helt klart komme der hen igen. Servicen var fantastisk og så blev min mobil også repareret vildt hurtigt.

Ville helt klart anbefale butikken!

4. September 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt og aldeles uacceptabel service

Helt og aldeles uacceptabel service

Helt og aldeles uacceptabel service. Afleverer min i ohone der skal have udskiftet skærmen gr ridser. Resultatet ser fint ud men telefonen VIRKER IKKE LÆNGERE. Det bliver påstået, at telefonen ikke virkede, da jeg afleverede den, hvilket absolut ikke var tilfældet. Han har telefonen i 5 timer, men kan ikke reparere den og ved ikke, hvad der er galt. Så nu har jeg fortsat en smadret skærm og endivere en telefon hvor den væsentligste knap ikke fungerer uden brug af “handicap funktionen”. Fremover vil jeg til en autoriseret og anbefaler ikke denne inkompetente shop, der ikke engang kan undskylde eller vedkende sig det dårlige arbejde.

28. Juli 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var inde og få skiftet skærmen på …

Jeg var inde og få skiftet skærmen på min iphone 5.
Det gik lynende stærkt (jeg var lige i fakta og købe en sodavand, da jeg kom tilbage var den ordnet), og jeg fik nedslag i prisen, samt god vejledning, og en bumper med.
Jeg var meget tilfreds, og er tilbøjelig til at vende tilbage hertil, selvom der er mange af den slags reparatører at vælge imellem.

26. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 store stjerner til Phone republik!

5 store stjerner til Phone republik!

For god service; hurtig og kompetent ekspedition og stor venlighed.

Det er på alle måder en god oplevelse at være kunde hos Phone Republik som i mine tre tilfælde har løst problemerne på stedet, med overraskende kort ventetid og meget meget rimelige priser.

25. August 2017

110% :-)

110% :-)
Fik repareret iPhone, 110% i orden - super flinke, hurtige, høj kvalitet, til en rigtig god pris.

25. August 2017

Fantastisk Service

Fantastisk Service. Var over at få repereret min mobil og jeg må godt nok sige at det gik hurtigt. Min mobil virker perfekt nu. Ville helt klart anbefale.

17. Juni 2017

Thumbs up!

Hurtig, effektiv, kompetent service og med konkurrencedygtige priser, vil jeg i hvert fald anbefale dem.

11. Mai 2017

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr