Phone Store Utrecht  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goede en fijne service! Helpen via whatsapp goed mee. Snel verzonden en netjes ingepakt. Erg blij met de nieuwe iphone. Al meerdere keren hier besteld. Bedankt weer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag 2 iPhones 16 pro gekocht bij deze geweldige verkoper. Verkoper komt zijn afspraken goed na en gaf mij en mijn gezin meteen het gevoel of wij hem al jaren kende. Echt voor een ieder die dit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superadres, al veel IPhones en MacBooks gekocht. Altijd de laagste prijs en uitstekende service. Vriendelijk en betrouwbaar. Hebben kennis van zaken. Ook reparaties werden altijd perfect uitgevoerd! R... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

iphone 15 gekocht voor de beste prijs die ik kon vinden op internet. Zeer goed geholpen door een hele vriendelijke man. Gebeld om de telefoon op te halen ipv te laten versturen . In eerste instantie w... Mehr ansehen

1. Mobiltelefongeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Phone Store Utrecht houdt zich bezig met het in- en verkopen van smartphones, tablets en andere elektronische apparaten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het repareren van deze apparaten. Door ons uitgebreide assortiment heeft Phone Store Utrecht voor ieder wat wils op het gebied van aanbod en prijsklasse.

Hervorragend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top!

Goede prijs, nieuw product, snelle reactie op vragen, kortom prima!

12. Jänner 2020

In een woord geweldig

In een woord geweldig. Gisteren besteld, vandaag in huis. Ik denk dat jullie ook de goedkoopste zijn. Ik zal zeker reclame voor jullie maken.

9. Jänner 2020

Vriendelijk

Vriendelijk, goed bereikbaar, ik kreeg zelf een gratis hoesje erbij!

9. Jänner 2020

Iphone XS 64gb silver

Gister via de site Iphone XS 64gb silver besteld. Vandaag geleverd netjes origineel verpakking geseald en tot mijn verbazing gratis tempered glas en siliconen hoesje bij gekregen. TOP!! Phone Store Utrecht is echte Aanrader!

4. Jänner 2020

Van harte aanbevolen.

Aankoop was snel geregeld op de website.
Levering was correct en volgens afspraak.
Bij de iPhone werd ook een hoesje en bescherming meegeleverd.
Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

21. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hartelijk ontvangen door een…

Hartelijk ontvangen door een vriendelijke jongeman. Zeer tevreden met mijn Iphone 8 goede prijs kwaliteit verhouding. Topservice heeft alle gegevens overgezet op mn nieuwe telefoon. Super eerlijk en transparant. Ik raad deze zaak zeker aan!

30. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas 4 maanden geleden hier een…

Helaas 4 maanden geleden hier een (tweedehands) iPhone X gekocht.
Opeens kreeg de telefoon allemaal software kuren (niet meer kunnen bellen en de hele tijd opnieuw opstarten) en dit bleek achteraf te liggen aan een reparatie die hier is uitgevoerd. Ik zou adviseren: twee keer nadenken voordat je een 'gerepareerde' iPhone koopt.

6. November 2019
Phone Store Utrecht -Logo

Antwort von Phone Store Utrecht

Beste Merette,

Jammer om te lezen dat je dit op deze manier hebt ervaren. Zoals je zelf aangeeft betreft dit een softwareprobleem en dit staat los van een uitgevoerde hardwarereparatie.
Ondanks het feit dat dit los van elkaar staat en dat de garantietermijn ruim is verstreken hechten wij waarde aan service richting onze klanten. Vandaar dat wij je hebben aangeboden om langs te komen met de telefoon zodat wij ernaar kunnen kijken en bij een eventuele reparatie geen reparatiekosten in rekening te brengen. Dit aanbod staat nog steeds. Neem daarvoor contact met ons op.

Mvg,

Team Phone Store Utrecht

Erg goede ervaring met Phone Store Utrecht

Erg goede ervaring met Phone Store Utrecht. iPhone gekocht en alles prima voor elkaar en geregeld. Vriendelijk, betrouwbaar en reageren erg snel. Kortom "perfecte service"! Ik kom hier zeker terug!

24. Oktober 2019

100 punten

Op zondag een nieuwe IPhone 8 Plus besteld na contact via marktplaats. Meteen reactie op bericht en direct goed geholpen. Was zeker de scherpste prijs die ik kon vinden. De 256 GB versie. Volgende dag verzonden. Kreeg een track en trace en dinsdag netjes met PostNL geleverd. Helemaal top! Zat zelfs een hoesje en een screenprotector bij!! Ik kom zeker terug.

11. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag een Iphone xs max 256 gekocht…

Vandaag een Iphone xs max 256 gekocht en een ipad ingeruild
Zeer goed geholpen door de medewerker en kreeg ook koffie
Iphone werkt perfect en deze zaak is de goedkoopste van Nederland

Kom hier zeker terug

12. September 2019

Prettig en betrouwbaar adres

Betrouwbaar adres voor als je op zoek bent naar een betaalbare nieuwe of jong gebruikte smartphone. Prettig geholpen, mijn nieuwe telefoon direct netjes voorzien van een fraaie screen protector. Koffie tijdens het wachten. Hier kom ik zeker terug als ik weer in de markt ben voor nieuwe telefoon.

29. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs en snelle levering! Top winkel

De prijs is super scherp en daarom heb ik mijn eerst iPhone hier bestelt. Ik heb voor het eerst iets online bestelt voor zo'n groot bedrag, helaas alleen via iDEAL te betalen. Ik kreeg een track and trace code en de iPhone kwam een dag later helemaal netjes aan. Er zat zelfs nog een hoesje en glasplaatje als beschermlaag bij. Ik ga hier in het vervolg mijn mobiel weer bestellen!! Ik raad deze winkel iedereen aan, top winkel!

3. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering! Mooie prijs! Heel blij met mijn nieuwe Samsung Galaxy s10!!
Groetjes een zeer tevreden klant

3. August 2019

Uitstekende service

Uitstekende service, telefoon binnen 24 uur geleverd, alles volgens afspraak. Daarnaast keurige prijzen.

31. Juli 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Great Experience.

Great Experience.

When you talk to their team you get a friendly response from them as well as quick response by e-mail too. Delivery on time. Overall great experience.

22. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr