Photolecole Bewertungen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Te duur en niet klantgericht

In vergelijking met andere schoolfotografen dure pasfoto's en klassenfoto's. Er wordt geschermd met 15% korting bij afname van 2 digitale producten, maar alleen de pasfoto is digitaal te verkrijgen. Voor de klassenfoto worden daarnaast ook verzendkosten gerekend.

8. September 2026

Prijzig en vage website

Ik vind de foto's vrij prijzig. Bij andere fotografen hoef je geen verzendkosten te betalen wanneer je binnen een bepaalde termijn de foto's besteld.
Er staan veel spelfouten op de website en tijdens het bestelproces kon ik kiezen tussen mat of ei.kel? Dit moet waarschijnlijk glans zijn...
Ik heb voor de zekerheid meedere keren ingelogd omdat ik dacht dat ik op een nepwebsite was terechtgekomen. Komt heel onprofessioneel over. Hopelijk gaat de school de volgende keer in zee met een andere fotograaf.

7. Jänner 2026

Robotmonden bewerking op schoolfoto

Net de schoolfoto's van de kinderen ontvangen. Ondanks dat mijn dochter een paar leuke foto's had gezien tijdens het maken van de foto's, hebben ze een hele rare mondbewerking uitgevoerd op de foto's. Bij beide kinderen was dit het geval. Het leek wel of ze beide een robotmond hadden gekregen. Wat een slechte kwaliteit fotografie. Daarnaast zijn de foto's duur. We hebben ze niet afgenomen en retour gestuurd.

9. Dezember 2025

Slecht

Slechte foto's, weinig mogelijk qua pakketten en waar andere schoolfotograven de klassenfoto's gratis versturen als je binnen zoveel dagen besteld, kun je hier alleen maar stickers of whatever als actie krijgen. Jammer.

Foto van ons kind was super slecht genomen en na contact de klantenservice, bleek dat ze maar 1 foto van ons kind hadden gemaakt.. welke fotograaf doet dat nou?
Bijzonder slechte klantenservice: heel kort, nergens in meedenken, geen andere opties aanbieden.
Had best een uitgebreide mail gestuurd met diverse vragen en kreeg een reactie van maar liefst 2 zinnen.

Ik hoop dat ze volgend jaar een andere schoolfotograaf nemen..

11. November 2025

Geen mooie schoolfoto’s

De schoolfoto’s waren vreselijk. Niet alleen van onze kinderen maar ook bij heel veel anderen. Ik zou deze fotograaf niet aanraden.

10. März 2025

Mega duur, kwaliteit onder de maat.

Meeega dure prijzen voor een online foto, pakketten niet samen te stellen zoals je wilt. Nee, dan moet je óf een nóg groter pakket bestellen, óf je moet 1 foto apart bij bestellen voor een eurootje of 10.
Het is dat mensen deze herinnering voor de kinderen wil bewaren, maar het is buitenproportioneel!

Daarnaast, ik ontvang mijn digitale foto, witte achtergrond verwijderd en aangepast in ern zwarte achtergrond, waarbij je bij het profiel heel duidelijk ziet dat dit door PhotoEcole is nabewerkt..... waarom??? Heb ik NIET om gevraagd.

Zó zonde dit!!

Duss duur en kwaliteit onder de maat

10. September 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen