Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har modtaget mit nye NOX bat, som er af en super kvalitet og barelækkert at spille med. Blev rådet rigtig godt inden købet, så det passer perfekt til mig 😊 + hurtig levering, så alt i alt en rigtig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik min vare leveret efter 12 dage. Det er uheldigt men det er ikke Pickleballudstyrs fejl - men DAO der har haft lidt problemer. Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ringede for at høre om jeg kunne afhente min ordre samme dag blot indenfor et par timer. Dette var muligt og fik samtidig en produktinfo og vejledning, da jeg stod mellem valget af to produkter. Bes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!
Kristrupvej 43, 8960, Randers SØ, Dänemark
Jeg bestilte et Pickelball-bat og fik det leveret som ønsket uden problemer, oven i købet med en lille gave indlagt - godt gået, det er lige til 5 stjerner.
Efterfølgende fik jeg en mail hvor i ønskede at jeg anmeldte jer på trustpilot, hvilket også er ok. Grunden til at jeg ikke anmeldte jer på trustpilot.dk var faktisk at jeg ikke var helt tilfreds med at i ikke havde angivet, i den ellers så grundige salgsbeskrivelse, at det bat som jeg købte ikke var godkendt til konkurrencer, men jeg valgte ikke at nedgøre jer af den grund, da alle andre forhandlere jo heller ikke angiver dette. Jeg overvejede at tage kontakt til jer for at få det byttet, men da jeg ikke ønskede at bruge mere tid på det projekt, og tænkte at jeg jo nok kommer over de 800 kr. som battet kostede. Og det virker jo ok.
Problemet var at jeg efterfølgende blev spammet med foreløbig yderliger tre mails, med opfordring til at vurdere jer på trustpilot. Da jeg tilmeldte mig jeres nyhedsbrev var jeg heller ikke klar over at i ville sende nyhedsbrevet næsten dagligt, og ser mig desværre nødt til at afmelde det igen da det bare er for meget.
Denne anmeldelse er udelukkende sendt på jeres fjerde opfordring, for at jeg undgår at få flere opfordringer tilsendt.

Antwort von Pickleballudstyr
Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeservice og til at informerer mig løbende om udfordringen der var opstået, det skabte tryghed til trods for det var en relativt lille forsendelse, rent økonomisk.
Varen var som altid til UG.

Antwort von Pickleballudstyr
God og professionel betjening, hurtig levering, stort udvalg og fair priser

Antwort von Pickleballudstyr
Fedt med nye produkter i shoppen som blev lynhurtigt leveret :)

Antwort von Pickleballudstyr
Hurtig levering. bredt udvalg, god hjemmeside.

Antwort von Pickleballudstyr
Nem navigation på hjemmesiden, fine tilbud på produkter.
Meget hurtig levering efter bestilling og betaling.

Antwort von Pickleballudstyr
Jeg købte et par sko, som jeg allerede er virkelig glad for. De blev leveret hurtigt og jeg fik sågar en uventet rabat.

Antwort von Pickleballudstyr
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.