Jeg er vild med mine paneler. De er smukke, og nemme at sætte op. Jeg lavede jeres beregner inde på siden med hvor meget lim og fuge jeg skulle bruge. Og købte det I anbefalede. Grunden til kun 4... Mehr ansehen
Bestilte maling (special blandet spray) fik at vide at bundfarven (jeg også havde købt der) var OK,brugte den grå grunder ,resultat: det lignede mere sølvgrå , end den ønskede perlemorshvid kont... Mehr ansehen
Hej jeg skulle købe maling og fik den bedste og fineste service af en rar mand. Jeg skal male kalkmaling på min ene stuevæg. Han fortalte omkring hvad farve jeg havde tænkt mig og fik 3 farvekort,... Mehr ansehen
Jeg har nu indkøbt til fuld makeover af mit køkken og jeg troede ikke der i dagens Danmark stadig kunne findes så god service via et opkald. Jeg var i tvivl i forhold til hvilke maling, farve kombin... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Picment er en 100% danskejet virksomhed med butikker i både Silkeborg, Aarhus og København. Vi sælger og producerer tapet, maling, fototapet, stuk, selvklæbende folie og meget mere til både private og erhverv. Vi skaber oplevelser gennem colourful changes og det har vi gjort siden 1983.
Bredhøjvej 23, 8600, Silkeborg, Dänemark
- +4570278010
- info@picment.dk
- picment.dk
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Positiv handel.
God pris, let at bestille og hurtig levering.
Jeg er vild med mine paneler
Jeg er vild med mine paneler. De er smukke, og nemme at sætte op.
Grunden til kun 4 stjerner og ikke 5, var fordi at jeg havde en hel lim, i overskud efter endt projekt. Den købte jeg kun fordi jeres beregning sagde jeg skulle. Men ellers en god handel. Det var nemt, god hjemmeside med diy videoer, fine prøver man kunne få tilsendt før man besluttede sig og hurtig levering.
Kunne sagtens finde på at handle der igen - nu har jeg jo også ekstra lim i så fald
Jeg fik bestilt forkert og den vare jeg…
Jeg fik bestilt forkert og den vare jeg oprindelig skulle have havde de ikke så fik pengene retur uden problemer.
God maling og hurtig levering 😀
Lynhurtig levering 👍
Lynhurtig levering og maling af super kvalitet ☺️
Rekommenderas varmt!
Snabb leverans och en fantastisk service. Svarade snabbt på frågor och löste våra problem. Köpte två takrosetter och kommer säkert återkomma som kund.
Korrespondancen med ledelsen /…
Korrespondancen med ledelsen / kundeservice var provokerende og undvigende.
Rigtig god kvalitet
Jeg har handlet ved dem en del gange, altid super god kvalitet.
Forkert farvetoning
At de erkendte deres fejl straks og refunderet købet samme dag, om jeg vil handle der igen er svaret ja
Har handlet hos Picment flere gange og…
Har handlet hos Picment flere gange og hver gang er service i top. Fik meget hurtigt og kvalificeret svar på mine spørgsmål og levering var hurtig. Tapeterne er smukke og i top kvalitet og de har et kæmpe udvalg.
Hurtig levering og hjælpsom kundeservice
Meget hjælpsom på telefon og hurtig levering. Alle produkter levede fuldt op til forventningerne.
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering.
Vi havde bestilt 22 x 2 meter stuk, de havde kun 12 på lager, men efter en kort opringning, sendte de de 12 med det samme, og efterfølgende de 10 da de kom på lager igen. Det var super rart for os så vores reno-projekt ikke skulle stå stille.
Ringe kundeservice...
Opdatering: De rakte faktisk ud efter min anmeldelse for at ville sende mig et nyt sengebord. Jeg svarer tilbage og ender i samme situation som sidst: i spam mappen. Det er selvfølgelig ærgerligt at det sker igen, men er positivt overrasket over de forsøgte at rette deres fejl. Som så endte i spam igen 🙈
Købte for et halvt års tid siden et sengebord på hjemmesiden, som desværre havde nogle kvaster og lignende huller i træet, der kunne pilles ud, hvilket gjorde overfladen træls både at kigge på og bruge. Skrev hurtigt til kundeservice, hvor jeg intet svar fik. Skrev igen da min fortrydelsesret var ved at udløbe, igen intet svar. Derudover holdt jeg en smule øje med hjemmesiden, og måtte konkludere, at de simpelthen fjernede det sengebord jeg havde købt fra hjemmesiden. Troede derfor det var scam, og opgav at få hjælp til ombytning eller reparation. Gav op og måtte fikse skaderne selv, til trods for et sengebord til knap 1000 kr. Men vil blot advare andre købere om deres kundeservice ud fra denne oplevelse :-)
Picment Silkeborg leverer altid god…
Picment Silkeborg leverer altid god service, produkter og sparring.
Hurtig levering og produkt som det var…
Hurtig levering og produkt som det var beskrevet. Fint indpakning.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.