Tyvärr har de slutat leverera i mitt område(Kungsholmen, Stockholm), & ingenstans står det varför. Har varit en återkommande kund, så det känns väldigt trist.
Das sagen Bewerter
Enkelt att beställa bra varor kom hem. Det som jag kan tycka var att leveransen inte kom på tid där kunde man skickat ett SMS ! Skickade ett mail där det stod att jag skulle få svar inom 24 timmar vil... Mehr ansehen
Bra & snabb service. Ringer o meddelar om en produkt/ vara är slut så man kan ta en annan om man vill. Kan bli bättre på att ta fina & fräscha grönskar & frukt. (Är lite kräsen) Det är viktigt tyc... Mehr ansehen
Picsmart kan vara den bästa tjänsten när det kommer till dagligvaruhandeln. De väljer dina råvaror med omsorg, helt utan påslag, från din lokala Ica-butik. Du får tom bonuspoäng för dina inköp. Levera... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Lebensmittel-Lieferservice
- Lieferdienst
- Gemischtwarenladen
- Lieferservice
- Online-Bestellservice
- Supermarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Picsmart grundades i Stockholm 2019 med ett tydligt mål att göra mat på nätet mer effektiv, personligt och hållbart. Idag är Picsmart aktivt i Storstockholm och Malmö där vi samarbetar med ett nätverk av lokala matbutiker. Istället för att ha stora lager så plockas och levereras matvarorna direkt till kunden från butikernas unika och lokala sortiment på 1 timme. Kunderna tilldelas en personlig shopper som de kan ha direktkontakt med i butiken medan varorna plockas. Leverans hem till dörren kostar endast 49 kr och sker med 100% eldrivna fordon. Letar du efter en snabb och enkel lösning för en middag? Look no more! Med vår recepttjänst erbjuder vi 60 snabba och enkla recept där alla ingredienser levereras direkt till din dörr på en timme. Har du redan en vissa ingredienser hemma kan du helt enkelt välja bort dem från din beställning. Prova Picsmart redan idag och ha maten på bordet på nolltid!
Kontaktinformationen
Olof palmes gata 11, 11137, Stockholm, Schweden
- info@picsmart.se
- picsmart.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Tyvärr har de slutat leverera i mitt…
Som vanligt utmärkt!!
Kommer inte att använda tjänsten igen.
Leveransen skedde inte i utlovad tid
Leveransen skedde inte i utlovad tid, chauffören ringde många gånger…
Handla hemma utan problem!
Så skönt att från bekvämligheten från ens soffa, kunna beställa hem dagligvaror i större lass, extra skönt när man inte själv har körkort och möjlighet att göra storhandlingar själv.
Enkelt att beställa hem varor och bra…
Enkelt att beställa hem varor och bra service.
Kasst och lurendrejeri
Kasst. Levererar inte alla varor som de tar betalt för. När jag informerar bolaget om det svarar de bara att allt levererats. Sen sluter de svarar när jag påvisar att så inte är fallet. Skojare. Undvik.
Fungerar bra
Hälften av varorna saknades
Hälften av varorna saknades. Inget meddelande om detta från shopern, ingen återbetalning än från picsmart.
Denna miss ställde till stora problem för mig som är rörelsehindrad och som väntade matgäster
Supersnabb trevlig leverans🙂
Kommer direkt!
Plus: Levererar sjukt snabbt. Har ICAs ordinarie sortiment. Suveränt för oplanerade inköp som man inte bokat dagar i förväg.
Minus: Utbudet är begränsat. Inte hela sortimentet finns tillgängligt.
Ni levererar det jag beställer
Ni levererar det jag beställer
Ni är artiga. Ni har upscale varu.
Varor från en jättefin butik och…
Varor från en jättefin butik och supersnabb leverans. Miljövänligt med cykelleverans. Det som gör att jag inte ger 5 ☆ är att man inte kan handla så mycket från de manuella diskarna.
Snabb o bra leverans
snabbt och enkelt
Bra & snabb service
Kan bli bättre på att ta fina & fräscha grönskar & frukt. (Är lite kräsen) Det är viktigt tycket jag att sakerna är av bra kvalitet eftersom det är svårt att få något annat när väl har fått sin leverans.
Är en nöjd kund & återkommer mer en gärna.
I stort sett nöjd
Gillar tjänsten men ibland kommer varorna mycket efter utsatt tid. Det är frustrerande.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.