Al vaker besteld bij Piece of Joy. Wij worden iedere keer weer blij als we het doosje open maken. Het ziet er zo verzorgd en leuk uit. Een taartje zonder dierlijke producten, geen geraffineerde suiker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eerder een box bestelling geplaatst voor verjaardag. Deze was heerlijk. Absoluut vers! Bij de Tweede bestelling twee rondos besteld. Helaas was deze een grote teleurstelling. Bij aankomst was deze al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Recent weer taartjes besteld voor onze aanstaande bruiloft. Super fijn dat zo ook onze gasten die intolerant zijn een mooi en lekker taartje kunnen eten. Top service nadat er iets mis was gegaan met h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze taartjes zijn perfect! Lekker smeuïg en vol smaak! Als orthomoleculair kindervoedingscoach raad ik deze aan als alternatief als je een gezonder taartje wil of glutenvrij/vegan of zonder geraffine... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De grootste vegan, gluten- en geraffineerde suikervrije online bakkerij.
Industrieweg 3B , 2421LK, Nieuwkoop, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Heerlijke producten, netjes geleverd

Antwort von Pieceofjoy
3 erg lekkere rondo's besteld. Erg van genoten. Voor mij is 1 rondo 2 porties.
Verpakking en levering was top, in een koeltas met koelelement. De pakketten bezorger stond t heen en weer te jongleren maar daar was niks van te merken toen ik t uitpakte zo goed zat het verpakt

Antwort von Pieceofjoy
Heerlijke voedzame ontbijtjes, die echt vullen tot de middag en waarbij ik geen last krijg! Kortom ik ben fan! White raspberry is mijn favoriet!

Antwort von Pieceofjoy
Vorige keren geen klachten, dit keer 2 taarten besteld die ongelofelijk klein waren voor hetzelfde geld waar we een paar weken ervoor nog 8 stukken kregen (dubbel zo veel). Bezorging werd van te voren ook gedaan met een andere dienst die het bevroren aanleverde, dit keer was het via postnl die het natuurlijk niet meer bevroren maar ontdooid aanleverde. Niet blij met Piece of Joy 2.0, geen verbetering voor de klant alleen maar voor zichzelf.

Antwort von Pieceofjoy
Heerlijke en prachtige taartjes! Snel en netjes geleverd, echt een aanrader!
Ik zou het alleen leuk vinden als er een kaartje o.i.d. bij zat met wat welke smaak precies is, nu kreeg ik die vraag van visite en moest ik het online erbij zoeken (had verschillende gemengde boxen)

Antwort von Pieceofjoy
Het zijn echt kleine taartjes, maar de smaak sensatie was geweldig! Dit is echt voeding en geen vulling. We hebben van elke hap genoten.

Antwort von Pieceofjoy
Heerlijke taartjes. Klein maar heel fijn! Je proeft dat het échte ingredienten zijn ipv mega bewerkt zoals de meeste taarten. En snelle bezorging! De postnl bezorger overhandigde t pakketje vrij lomp dus vrees voor t ergste maar gelukkig alledrie nog heel :-)

Antwort von Pieceofjoy
Heerlijke taartjes en gewoon bij je thuis bezorgd!

Antwort von Pieceofjoy
Ontzettend lekker en vers. Het was echt genieten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwort von Pieceofjoy
Geweldig! Top service, verbazingwekkend goed verpakt en een hele blij visite (waarvan ook mijn glutenvrije vader). Blij met Piece of Joy, zoals altijd!

Antwort von Pieceofjoy
Super lekkere taartjes. Had ze nog nooit gehad maar ben na het eten van de taartjes super fan en zal ze zeker vaker kopen. Gezond snoepen is erg fijn.

Antwort von Pieceofjoy
Top, wij hadden een taartje en cinnamon rols besteld. Beide erg goed.
- wellicht een praktische iets, om bij de rols, een beschrijving te doen wanneer (vooral temperatuur) ze het smakelijkst zijn. 😉 (bij ons was er discussie of ze niet opgewarmd moeten zijn)

Antwort von Pieceofjoy
Ik heb recent mijn eerste bestelling van jullie ontvangen. Ik was zó benieuwd, want op de foto's ziet alles er zalig uit! Sinds 2 maanden eet ik heel anders: geen gluten, weinig zuivel en geen onnodig toegevoegde suiker. Daar voel ik mij geweldig bij! Geen buikpijn meer en veel extra energie. En toen werd ik 40 en wilde heel graag ook een lekker taartje voor mijzelf. Dus deed ik een online bestelling bij jullie....en ik heb genoten! De brownies waren zo lekker: niet te zoet, echt chocoladerig en die topping 👌🏼 Het ronde taartje met aardbeien en droogbloemen was een pláátje om te zien en smaakte zó lekker! Subtiel..zacht, fris. Niet overdreven naar dadel of noten (zoals vegan vaak smaakt...). Echt perfect! Jullie zijn de beste ontdekking van 2022 voor mij ☺️ Warme groetjes, Laura

Antwort von Pieceofjoy
Normaal zijn wij altijd fan en bestellen we altijd voor een van de verjaardagen de taartjes. Nu vielen ze echter wat tegen. Leek wel alsof de taartjes na 1/2 dagen niet meer lekker waren.

Antwort von Pieceofjoy
Erg lekker die taartpunten en glutenvrij! En ook heel handig voor als je onverwacht visite krijgt.

Antwort von Pieceofjoy
Wat een heerlijke gebakjes! De kinderen likten hun vingers af bij de kaneel rolletjes.
Twee gebakjes van de verassingsbox waren wel plat bij ons aangekomen. Het koelelement lag boven op deze gebakjes. De smaak was er echter niet minder om.
Super snelle levering

Antwort von Pieceofjoy
De taartjes zijn heerlijk. Echt een feestje om te zien en van te smullen. Bezorging gaat super met de bevroren elementen.

Antwort von Pieceofjoy
Super lekker en super makkelijk besteld en snel geleverd.

Antwort von Pieceofjoy
Snelle levering en goed verpakt. De geleverde producten waren ook heerlijk van smaak!

Antwort von Pieceofjoy
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.