Bra kontakt, kunde få svar angående leverans direkt och bra varor för bra pris bra sortiment kommer handla igen. Skönt att det finns svenskt företag som levererar piercings höll bra kvalitet trots pri... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag skickade in beställningen kl 22.44 07.34 följande morgon fick jag mejl om att ordern var plockad och klar att skicka. 10.36 dagen därpå fick jag sms om att det var levererat till min brevlåda... Mehr ansehen
Generelt flotte smykker af god kvalitet til en fornuftig pris. Hurtig levering. Dog skal man være obs på at farvede sten kan afvige en del fra farven på hjemmesiden. Smykker med klare sten er flot... Mehr ansehen
Tycker att det är en den bästa hemsidorna för piercingar! Då det är ett väldigt stort utbud på varor och olika typer av smycken. Samt neilmed piercing aftercare som säljs på hemsidan är den bästa j... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har erbjudit piercingsmycken på nätet sedan 2010 och hos oss kan du känna dig trygg i ditt val av piercingsmycken! Vi erbjuder över 12500 olika smycken och vi söker ständigt nya trender för att utöka vårt sortiment med nya produkter. Vi försöker alltid prioritera våra leveranser och skickar normalt beställningen inom 24h. Vi erbjuder grossistförsäljning till företag och studios.
Kontaktinformationen
Schweden
- piercingkungen.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Bra smycken och bra utbud när man bara…
Bra smycken och bra utbud när man bara som jag kan ha titan eller guld och inte har råd med det senare!
Bra leverans snygga smycken 😊
Mycket snabbare leverans än sist
Mycket snabbare leverans än sist! Ingen att klaga på om produkterna.
Problem med produkt
Leveransen var som alltid väldigt bra och smidig. Dock var det produkten som var problemet. Inget såg konstigt ut när jag öppnade paketet. När jag väl skulle sätta på örhängena däremot insåg jag hur svårt det var att öppna dem. Örhängena var ringar med en smalare del som man öppnade upp för att få fast dem. Efter omkring 5-10 minuter lyckades jag få upp örhängena och insåg snabbt att den smalare delen inte var korrekt placerad på ringen för att matcha hålet den skulle fästa sig i. Det ledde då till att det var svårare att öppna, samt att stänga. Sammanlagt tog det omkring 15-20 minuter för mig att ens få på örhängena. När jag ska ta av dem från öronen blir det ännu svårare att öppna, eftersom att man inte har lika mycket plats att hålla samtidigt som man drar. Tyvärr behöver jag använda en tång för att få upp dem. Samtidigt gör det väldigt ont, då man drar i örat väldigt mycket under processen. Artikelnumret för denna produkt är 3073A.

Prisvärda produkter
Prisvärda produkter unika finns för alla smaker. Bra info om skatter och leverans
Så bra kvalitet och vackra smycken
Så bra kvalitet och vackra smycken. Lätt att beställa och betala, samt väldigt snabb leverans 🙏🙏🙏
Det var nå knas på sidan så det blev…
Det var nå knas på sidan så det blev ett par extra (tundlar)å jag tror jag fick betala mer än vad jag skulle men jag kan ju ha fel..annars så var leveransen ganska snabbt.. mvh frida

Jag är över lag nöjd
Jag är över lag nöjd. Men den stora ballong 2an jag beställde pyste luft så den var ”vissen” hela tiden :(

Antwort von Piercingkungen
Snabb leverans och bra kvalitet!
Köpte ett par örhängen i titanium för att förhoppningsvis få fason på mina piercing hål i öronen som varit inflammerade från och till i flera månader och de gjorde underverk! Snabb leverans, bra pris!
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter. Bra priser med. Har inte prövat allt ännu... Men de jag har prövat är väldigt bra. Kommer beställa fler gånger
Jag blev nöjd med det jag beställt…
Jag blev nöjd med det jag beställt eftersom att bilderna på eran hemsida är likt som i verkligheten och beskrivs exakt så som man får. Jag förväntade mig det jag fick och blev väldigt nöjd!
Stor sortiment till bra priser
Stor sortiment till bra priser. Hittar alltid nya smycken att byta med. Glad för att det finns så mycket med "gångjärn" till en tant med dåliga händer :)
Snabbt och enkelt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.