Jeg har af to omgange bestilt en skærm + et stativ til to forskellige Heiberg lamper. Begge gange har jeg fået personlig vejledning via besked på Instagram. Det har føltes trygt, det kan være svært... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Udvalget var flot, og hele historien bag lamperne og deres nye vaser er fantastisk. God kundeservice når man stiller spørgsmål, og let og gennemskuelig hjemmeside. Har købt både til os selv og til g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte den fineste lampeskærm med stativ. De havde dog i første omgang sendt det forkerte stativ med. Jeg skrev til dem og fik svar med det samme og de sendte det rigtige stativ samme dag, hvilket... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering og smuk håndlavet skærm. Jeg burde have købt skærmen lidt længere, fordi stativet er et liggestativ.(det gamle til ophæng) Lidt ærgerligt har Pink Rose sat skærme og stativer ned et p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pink Rose Lamper har gennem mere end 40 år produceret mundblæste glaslamper med tilhørende håndlavede, plisserede lampeskærme af papir. Lamperne produceres på et af Tjekkiets smukkeste glasværker – de er mundblæst og varierer i farve og form. Hver lampe er unik, da de er fritblæste og der kan derfor forekomme små bobler i glasset og små tynde linjer efter bevægelse. Det er en del af det liv, der er i mundblæst glas. Skærmene males og foldes i hånden på vores værksted i Danmark. Lampeskærmene fremstilles i over 20 faste farver - i ensfarvet, med mønster eller med farvet kant. Ønskes en farve uden for sortiment, kan dette specielproduceres: Kun fantasien sætter grænser. Lampeskærmene kan sammensættes med Pink Roses egne bordlamper, men kan også bruges på arvestykker eller loppefund. Desuden fås lampeskærmene som pendler og rosetter, til brug i loft eller på væg.
Kirstinehøj 73, 2770, Kastrup, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Pink Rose
Hurtig levering og lampeskærmen var flottere end jeg havde forestillet mig

Antwort von Pink Rose
God service. Hjelpsomme med å finne riktig størrelse på produktet. Svarer raskt

Antwort von Pink Rose
Har købt hos Pink Rose af to omgange, og man får altid den bedste service ⭐

Antwort von Pink Rose
En dejlig butik med meget imødekommende personale og meget flotte lamper og lampeskærm. Jeg er meget tilfreds med besøget og købet.

Antwort von Pink Rose
Sendte lidt lang tid efter ordre var lagt men retur kom hurtigt

Antwort von Pink Rose
Virkelig en god oplevelse at handle hos Pink Rose. Den bedste og sødeste vejledning og de laver gerne lige det, du har brug for. Jeg har flere lamper, der alle står i mit sommerhus - de er SÅ fine. Kæmpe anbefaling.

Antwort von Pink Rose
Meget nemt og hurtigt at bestilling og betale og meget hurtig levering.
Har købt både til os selv og til gaver.
Kommer helt sikker til at købe herfra igen.

Antwort von Pink Rose
Pink rose orienterer på bedste vis. Også at vare er pakket og klar. Desværre ikke opmærksom på, at fragten varetages af PostNord. Pakker bestilt efter denne og fragtet m. GLS og DUO, var alle fremme efter 2-3 dage, mens denne stadig afventes. Desværre ikke første gang at PostNord skuffer bravt

Antwort von Pink Rose
Simpelthen de sødeste mennesker der er ansat der, blev hjulpet igennem til at finde den helt rigtige Rosette til min væg.
Kæmpe anbefaling herfra♥️
Hilsen Tine

Antwort von Pink Rose
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.