Heel goed product voor prima prijs/kwaliteit verhouding. Betrouwbare levering, altijd heel degelijk verpakt. Top!
Een maand geleden een order geplaatst en direct betaald. Helaas moest deze geannuleerd worden. Tot hier liep het allemaal prima. Echter zit ik nu al weken te wachten op de terugbetaling. Diverse... Mehr ansehen
- Digitaldruck-Service
- Akzidenzdruckerei
- E-Commerce-Dienst
- Grafikdesigner
- Druck- und Schildergeschäft
- Werbeartikel-Shop
Über Pixartprinting NL
Vom Unternehmen geschrieben
Online drukwerk bestellen is eenvoudiger, sneller en zekerder dan ooit. Een ontwikkeling waar Pixartprinting in belangrijke mate aan heeft bijgedragen. Iedere maand verwerkt onze drukkerij opdrachten van meer dan 900.000 bedrijven in heel Europa. Als toonaangevende online drukkerij streven we er naar de professionele standaard te zetten en onze klanten de volgende garanties te bieden.
ALLE AANBIEDINGEN Tijdschriften, boeken, catalogi Verpakkingen Etiketten en stickers✔️Van briefpapier en enveloppen tot posters en stickers. Van banners en vlaggen tot magazines en brochures: bij Pixartprinting kunt u praktisch alles laten drukken, op de meest uiteenlopende materialen en in elk formaat. In de kolom Producten vindt u een overzicht van de mogelijkheden.
✔️Bij alle veelzijdigheid, is de belangrijkste specialisatie van onze drukkerij flexibiliteit. Onze organisatie en printtechnologie zijn erop berekend om zowel kleine als zeer grote oplagen snel en voordelig te drukken.
Gratis modellen
Uw communicatiemateriaal? Bedenk het. Creëer het. Print het.

Via I° Maggio, 8, 30020, Quarto d'Altino VE, Italien
- 020 225 1565
- support@pixartprinting.com
- pixartprinting.nl
Heel goed product voor prima…
Goed product en op tijd geleverd
fantastisch snel en top kwaliteit
fantastisch snel, goedkoop, super kwaliteit, en werd zelfs gebeld omdat we een foutje gemaakt hadden in 1 van de banners resolutie. wij bestellen elk jaar voor beurzen een aantal lightbox banner, en zijn zeer tevreden.
Prima printwerk en netjes geleverd
Jammer, geen reactie meer na foutieve levering
Behang besteld voor de nieuwe zaak. Extra betaald zodat ze mee zouden kijken voor het juiste ontwerp, bij het ontvangen van de bestelling was de print wazig en zaten er fouten in. Ze gaven aan dat dit kwam doordat het een slechte kwaliteit foto was. Bij aangegeven te hebben dat ik ervan uit ging dat ze dat zouden aangeven omdat ik daar voor betaald heb, krijg ik geen reactie meer. Wacht nu al 4 dagen op een antwoord, 3 mails gestuurd maar geen reactie. Ik kan niet door met mijn restaurant nu. Slechte service
Zeer mooie producten en netjes optijd…
Zeer mooie producten en netjes optijd geleverd 10 punten
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Goede kwaliteit. Alleen de levering in Nederland is wat moeilijk te peilen. Soms staat er dat het al bezorgd zou moeten zijn en komt het een week later. Soms staat het dat het volgende week komt en is het er ineens.
Maar het komt altijd, klantenservice is prettig en de kwaliteit is goed!
Goede service, mooie producten
De klantenservice reageerde vlot en loste mijn betaalprobleem erg snel op. Hierdoor heb ik geen vertraging opgelopen met mijn bestelling. En ook de levering was sneller dan verwacht en keurig. Het resultaat is goed, ben blij met de folders!
Great products!
I don't know how can they make beautiful stuff so fast, but they are so great! Product received one day before the estimate date, and perfect! Thank you.
Waardeloze ervaring! Nooit meer Pixart
Waardeloze ervaring met dit bedrijf. 2 totems besteld voor een 3-daags event. Zou drie dagen voor de start aankomen en daarvoor heb ik extra betaald. Op dag van levering kwam het niet. Gelijk contact opgenomen, werd mij beloofd dat het echt de volgende dag zou komen en ze zouden mij op de hoogte houden over de voortgang. Volgende dag kwam het ook niet en nul communicatie vanuit Pixart Printing.
Op dag van event (drie dagen na geplande levering) kreeg ik een melding dat ze hebben geprobeerd te leveren. Gek, want mijn buren waren thuis en daar zijn ze niet geweest.
Ik dacht, dan komen ze morgen en heb ik de producten daar waarschijnlijk nog 1 a 2 dagen. Ook niet! Uiteindelijk kwamen ze een week na het event en 12 dagen na geplande levering. Ik heb de producten toen geweigerd.
Vanaf de eerste dag van geplande levering tot 6 dagen later heb ik elke dag met ze proberen te communiceren. Er werden mij steeds beloftes gedaan over levering en beloofd dat ze mij op de hoogte houden. Allemaal niet gebeurt.
Waardeloze ervaring. De producten hadden zeker iets toegevoegd aan mijn stand en hier ben ik zeker inkomsten door misgelopen. Goedkoop blijkt dus wederom duurkoop. Volgende keer weer gewoon bij een Nederlands bedrijf (kwam er overigens pas na bestelling achter dat dit een Italiaans bedrijf is.)
Nooi meer Pixart!
Grootfomaat sticker slechte kwaliteit.
Het printwerk op een sticker van 100x100 cm
is helaas zeer slecht.
Bij de zwarte lijnen loopt de inkt uit.
De vector tekeningen zijn zeer korrelig.
Schaduwen komen niet goed uit.
De pdf is aangeleverd in een hoge kwaliteit.
Hiervoor plexiglas laten printen deze is wel van hoge kwaliteit.
3 grote borden besteld(plexiglas) snel…
3 grote borden besteld(plexiglas) snel geleverd. Helaas zelf een fout gemaakt tijdens het ontwerpen. Maar krijg gewoon 3 nieuwe borden vergoed! Super klantenservice!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.