Pjbiler Kolding Bewertungen 47

4,6

Vi købte ikke kun vores første, men også vores anden – og formentlig også den tredje – hos PJ Biler, både ved køb fra Peter og Frederik. Serviceniveauet er i top, både når bilen købes, når der er n... Mehr ansehen

Havde en super god oplevelse, da jeg skulle købe bil. Frederik var super imødekommende og rigtig god til at hjælpe

Vi er i Danmark på ferie og fikk trøbbel med bremsene på bilen. Vi kjørte tilfeldigvis forbi PjBiler, og dro innom for og høre om de kunne se på bilen. De tok inn bilen med én gang og fikset bremser o... Mehr ansehen

Reparation af Golf 1,4 købt i maj 2025. Jeg fik min vogn repareret for rust hos fimaet her i december måned på garantien og jeg er meget tilfreds med firmaets indsats og takker mange gange og ønsker... Mehr ansehen

1. Autohändler

KØB OG SALG AF PERSON- OG ERHVERVSBILER SAMT LEASING AF VARE- OG PERSONBILER​

4,6

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Vi har været kunde mere eller mindre…

Vi har været kunde mere eller mindre siden 1991. Vi har altid fået en god service og vejledning af Peter, Gitte og mekanikerne uanset om det er ved bilkøb, service eller akutte og planlagte reparationer. Næste værkstedsbesøg der er 2. oktober.

30. September 2024

Useriøs bilsælger

Fik vurderet min Opel via deres robot og bad derefter om et konkret bud imod en Mercedes, men skulle rykke for svar i 3 uger, hvor jeg bliver kontaktet ar Frederik.
Han var useriøs ift. vores nuværende bil og lovede at finde en pris, som vi aldrig har fået

Når man selv arbejder i et fag, hvor gode kundeoplevelser er essentielt, er dette langt fra en god håndtering….

26. August 2024

Vi har lige købt en bil der

Vi har lige købt en bil der, og de var behjælpelige fra start til slut - nem proces. Da vores nye bil skulle have ordnet nogle ting, fik vi uden at blinke en lånebil til rådighed i mellemtiden. Man kunne altid få fat på dem, og de overholdte alt, hvad de lovede.
5 stjerner herfra og kan varmt anbefales :-)

30. Mai 2024

Montering af dæk og fælg

Vi havde købt nye dæk og fælge, som skulle samles og monteres. PJ Biler var super hurtige, rigtig god pris og helt vildt venlige!

De kan varmt anbefales! 🙌🏼

18. März 2024

Venlig personale

Havde en utæt ventil, som jeg fik skiftet til en god pris. Flink personale der hjalp mig da jeg kom ind af døren, blev endda budt en kop kaffe mens jeg ventede tak!

7. November 2023

Tilfredshed

Da jeg, en dame på 76 år, købte min Fiat Panda. Var den særdeles kompetente sælger, til stor gavn. Det er 5 år siden og mine efterfølgende besøg både på værkstedet og på kontoret har også altid været tilfredsstillende. 5 stjerner herfra.

Pytte

27. November 2023

Købte en dejlig c1

Købte en dejlig c1, som bare kører rigtig fint! Der var en flink gut som hjalp mig, han var endda så venlig at prøve kører den med mig da jeg ikke var så tryg ved at kører selv. Mange tak for din hjælp🥳

24. November 2023