Unternehmen hat geantwortet
Fremragende flotte planter og lige så god service! Bestilte en stor violinfigen med krukke til min kæreste. Planten er så fantastisk flot og servicen var helt i top med den gode vejledning ved l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Masser af gode råd og vejledning. Planten var utrolig smuk og af høj kvalitet Varm anbefaling
Unternehmen hat geantwortet
Super god kundeservice. Philip ringede og tilbød hurtigere levering end hvad muligt var at vælge. Planterne stod super flot i deres krukke ved levering. Ved levering var der tid til vejledning ift van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Undgå tunge løft og snavsede fingre - lad os plukke og plante din nye drømmeplante! Hos Plantekøb går vi op i kvalitet og service. Vores planter er nøje udvalgt fra de bedste gartnerier og vi tilbyder altid 100% tilfredshedsgaranti. Ny plante eller pengene retur. Vi leverer i hele Danmark. Har du spørgsmål så kontakt os på telefon eller mail :)
Knardrupgaards Allé 6, 3660, Knardrup, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Received my plants very quickly and they were all in great condition. Plantekoeb was also very flexible with their delivery which was very helpful. Overall, great service!

Antwort von Plantekøb
God beskrivelse af planterne, der levede op til det leverede. Virkeligt forsvarligt pakket (jeg var SÅ nervøs, fordi jeg aldrig før har købt planter online, men Plantekøb gjorde alle mine bekymringer til skamme - selv GLS kunne ikke ødelægge planterne pga prof. indpakning). Rigtigt god oplevelse; jeg handler bestemt gerne her igen.

Antwort von Plantekøb
Planterne jeg købte er nøjagtig ligeså fine som på billederne - og de er pakket forsvarligt.
Jeg fik dem ret hurtigt og vil klart vende retur hvis jeg skal bruge flere planter fremadrettet :-)

Antwort von Plantekøb
Helt fantastisk service og guidens.
Er så glad for min nye plante som giver liv til rummet

Antwort von Plantekøb
Købte en billig plante til kun 125kr og den var fremme i løbet af 2 dage i fantastisk tilstand - pakket helt perfekt ind og i stor trivsel .

Antwort von Plantekøb
Jeg har nu handlet hos Plantekøb to gange og er meget tilfreds.
Deres service og kundepleje er above and beyond.
Planterne er superfine. Alt er godt.
Tak Philip - 5 stjerner fra mig. ♥

Antwort von Plantekøb
Det er super effektivt, hurtig betjening og kunden i centrum.

Antwort von Plantekøb
Først og fremmest var planten af virkelig god kvalitet. Der gik lidt tid før den kom, men jeg fik en sms inden jeg selv henvendte mig, hvor de forklarede det skyldtes at de planter de havde modtaget ikke levede op til deres standarder. Derudover var planten virkelig godt indpakket og havde ikke lidt under transporten. Det er en klar anbefaling herfra

Antwort von Plantekøb
Gode priser og fantastisk service! Varm anbefaling herfra!

Antwort von Plantekøb
Jeg har brugt Plantekøb som leverandør i flere omgange. Det har hver gang været en positiv oplevelse. Planterne har alle været af højeste kvalitet og den medfølgende vejledning om deres optimale pleje har været meget værdifuld.

Antwort von Plantekøb
Bestilte 4 planter der skulle leveres med GLS. Jeg var lidt i tvivl om det no var en god ide, da planter ikke er så glade for den sommetider lidt hårdhændede behandling pakker ind imellem kommer ud for.
Men Plantekøb gjorde mine bange anelser til skamme. Alle planter var fantastisk godt pakket ind - ikke et eneste blad var knækket og selv jorden var stort set alt samme stadig i potten.
Leveringen er ikke den hurtigste, men da dette er for at undgå at planterne ikke er for længe undervejs og derfor ikke sendes op til en weekend, synes jeg at det er helt på sin plads med længere leveringstid.

Antwort von Plantekøb
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.