Unternehmen hat geantwortet
Een hibiscus op stam besteld, heel goed verpakt aangekomen. Kwaliteit was prima, gelijk geplant en het boompje loopt al uit na een paar dagen.
Unternehmen hat geantwortet
Had de goed plantenbak besteld Maar kreeg er één met een andere maat Het bedrijf heeft het netjes opgelost en de goede plantenbak opgestuurd De verkeerde plantenbak mocht ik eveneens houden . Du... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Planten247 kun je gemakkelijk online planten bestellen en kopen. Onze planten zijn vers van de kwekerij en worden met zorg bij jou thuisbezorgd. Shop nu en haal groen in huis! Ontdek een ruim assortiment aan prachtige planten voor elk deel van je leven. Of je nu je huis wilt versieren met kamerplanten, je kantoor wilt opfleuren met kantoorplanten, of je tuin wilt laten bloeien met tuinplanten, bij Planten247 vind je wat je zoekt.
Groningen, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Alles was heel duidelijk. De producten had ik heel snel en alles was goed verpakt. Het was allemaal prima.

Antwort von Planten247
Potjes en planten goed ontvangen.
Plantjes zijn mooi en gezond.
Zeer tevreden.

Antwort von Planten247
Mooie plantjes, helaas zaten er 2 op zijn kop in de doos. Helaas was 1 daarvan voor de helft zo plat geplet dat ie eigenlijk de prullenbak in kon. Maar de rest van de plantjes waren mooi!
P s. Diverse foto's heb ik na ontvangst van email toegezonden.

Antwort von Planten247
De bestelde cortenstalen plantenbakken zijn keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Antwort von Planten247
Op zich prima afhandeling van de bestelling. Ik bestelde 6 Verrassingsboxen met een paar zakken potgrond en hydrokorrels. De plantjes waren iets kleiner dan verwacht, maar die groeien vanzelf. Waar ik wel lichtelijk gefrustreerd over was zijn de 58 mails die ik in totaal van verzender en bezorger ontvangen heb. Dit werkte erg verwarrend en zou best wat gestructureerder kunnen.

Antwort von Planten247
J'ai reçu un coup de téléphone une heure avant la livraison m'indiquant que je devais disposer d'un clark pour le déchargement. Hors il n'était pas mentionné lors de la commande. J'ai du trouver une solution dans l'urgence en étant mis devant le fait accompli

Antwort von Planten247
De drinkschaal is in zeer goede staat afgelever.
Het roestproces is gestart.
Prachtig om te zien.

Antwort von Planten247
De verpakking en bezorging waren allemaal keurig in orde. De orchidee die in de verpakking zat was wel in orde maar het formaat van de plant viel mij flink tegen.

Antwort von Planten247
Duidelijk in hun beschrijving, planten zijn snel geleverd ik zou iedereen aanraden hier te bestellen .

Betreft bestelling van een Yucca rostrata 60cm hoog:
Ondanks de goede aangepaste verpakking viel mijn Yucca uit zijn pot. De hoofdwortel is weggerot en deze is 15cm kleiner dan beloofd 🤔

Antwort von Planten247
Er was iets kapot gegaan bij het bezorgen, maar dit hebben ze heel netjes opgelost.

Antwort von Planten247
Gewoon goed,mooie plant,perfecte levering en verpakking

Antwort von Planten247
Ben heel blij met de Palm die ik heb gekocht. Een hele mooie gezonde plant. Netjes verpakt en onbeschadigd aangekomen. Jullie hebben een klant erbij. Dank je wel.

Antwort von Planten247
De planten worden keurig netjes verzorgd en ingepakt snel thuis bezorgd. Ik ben blij met deze Orchideeën. 👍🏻

Antwort von Planten247
Er ging aanvankelijk iets mis met de levering maar werd snel en adequaat opgelost. Uitstekende service!

Antwort von Planten247
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.