Betaald niks ontvangen, en bij de vraag waar en wanneer ik het kan ophalen. Krijg ik een adres wat een half rijden is, terwijl ik het letterlijk hier 5 minuten vandaan kon ophalen Verder na een mail... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Zaterdag winkelmandje gevuld met een Plast Dip gallon wit en 5 liter verdunner. In de app op de site gevraagd of de artikelen op voorraad waren en wanneer er bezorgd zou worden. Kreeg direct antwoord... Mehr ansehen
28-04 : 3 spuitbussen bestelt maar 2 ontvangen er pasten er niet eens 3 in het doosje. Op de pakbon stond wel gewoon 3 vermeld. Afgelopen week diverse keren geprobeerd via mail, whatsapp en de (ch... Mehr ansehen
Zwarte plasti dip gebruikt voor Mercedes sprinter en Jeep Avenger emblemen. 4 lagen aangebracht en de verf laat makelijk los op de lak van de auto's,hechting op kunstof emblemen is zeer goed. Zwart... Mehr ansehen
Plasti Dip
Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Betaald niks ontvangen, en bij de vraag waar en wanneer ik het kan ophalen.
Verder na een mail van hun, totaal geen contact mee te krijgen van de week toch maar eens langs gaan

Antwort von Plasti Dip Nederland
1 spuitbus besteld en een maand later nog niks gehoord, aantal keren gemaild en geen reactie gekregen. voel me gescamd...
De spuitbus die ik besteld heb is bedoelt om mijn 3d geprinte pot water dicht te maken. Deze pot heeft speciaal een kleur. Nu heeft deze spuitbus een zwarte kleur. Dat was niet de bedoeling. Maar dat staat nergens. Nu is het effect van deze kleur meteen weg. Waardeloos dus.

Antwort von Plasti Dip Nederland
Snel en netjes afgeleverd. Goed geholpen met het aanpassen van mijn bestelling zodat er geen extra verzendkosten betaald hoefden te worden.
Snel geleverd , goed verpakt , goeie prijs , en goed product ik heb een oude ijskast opnieuw ermee gespoten voor in de blokhut in de kleuren van Heineken
Goed omschreven en snel verstuurd. Wat wil je nog meer.
Betere/snellere service kun je niet hebben
En de producten zijn perfect en van hele hoge kwaliteit ik wil in ieder geval niks anders meer en raad de producten iedereen aan!
Geen communicatie over verwachte levering, 1 product staat op nalevering. Geen idee wanneer dit komt. Wel de complete order betaald
Fijn spul om mee te werken maar een enorme hekel aan de toeslag die je moet betalen als je een kleine order plaatst
snel geleverd en toch verstuurd ondanks dat onder het minimum bedrag was volgende dag in huis en goed verpakt!
Ik hoopte dat PlastiDip Glossifier een mooie glans zou geven op kunststof. Dat doet het een beetje, maar niet overtuigend een ook niet beter dan blanke lak.
Ook al is de ondergrond goed voorbereid (schuren en ontvetten), de PlastiDip laat helaas snel los van de ondergrond. Bovendien blijft het ruw aanvoelen (rubber) waardoor het snel vuil opneemt. Ik ben niet overtuigd van het product.
Perfect product voor het sealen van mijn cosplay items. En super snelle levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.