Platenpakket Bewertungen 19

1. Plattenladen
  2. Geschenkeladen
  3. Musikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Platenpakket is het leukste cadeau voor iedere muziekliefhebber! ✓ Voor 16:00 uur besteld, overmorgen in huis ✓ Alle LP's getest op kwaliteit ✓ Gratis bezorging vanaf 50,- ✓ Veilig betalen ✓ 100% tevredenheidsgarantie

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

aangenaam verrast.

Ik was aangenaam verrast toen ik Platenpakket tegenkwam.
Heb een bestelling gedaan en ben blij met wat ik binnen heb gekregen.
Erg leuk concept!
De lp's zien er goed uit.
De verzending was snel.
Echt een aanrader!

Ik miste helaas wel de keuze voor het genre: metal, maar wie weet komt dat nog in de toekomst :).

6. März 2026

Hi Johan,

Super leuk dat je er zo enthousiast over bent! Dat het jammer is dat we op dit moment geen metal aanbieden, kan ik helemaal begrijpen. In het verleden hebben we deze wel eens gehad. Het aanbod wisselt nogal vaak, dus houd vooral de website in de gaten. Nog veel plezier gewenst met je verrassingspakket :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De platen waren super leuk en keurig…

De platen waren super leuk en keurig verpakt, echt met zorg gedaan. Het idee van blind platen kopen vind ik een heel leuk en origineel concept — het voelt als een cadeautje dat je voor jezelf uitpakt. Absoluut een aanrader!

26. Dezember 2025

Hi Billy,

Leuk om te horen dat je Platenpakket is bevallen en dat je het een origineel concept vindt. We hopen je snel weer terug te zien en wensen je voor nu veel plezier met je cadeau.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goede producten voor de vinylliefheber

Snelle levering en goede producten. Er was iets misgegaan in de bestelling wat gelijk professioneel is opgepakt en de volgende dag had ik al de juiste spullen in huis

30. Oktober 2025

Hi N,

Bedankt voor je mooie review en gelukkig is alles op tijd binnen gekomen :)

Stijn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes opgelost door de leuke mensen bij Platenpakket.nl!!

Nadat het de vorige keer een beetje mis is gegaan met het samenstellen van mijn pakket. Namelijk een plaat die ik al had en letterlijk op 7de plaats in mijn verzameling op Discogs stond. Hadden ze me beloofd om een gratis LP geheel kosteloos toe te voegen.

Dit hebben ze dan ook gedaan en het viel niet tegen! Ik praat over Elvis Presley, Paul McCartney, Crowded House, André Hazes en Chris de Burgh waarvan laatst genoemde compleet onbekend is voor mij. Maar des te leuker!

Qua bedrag als we discogs aanmogen houden kwam het dit keer uit op ongeveer €32+. Dus iets minder qua bedrag. Maar dat mag niet meewegen aan de leuke ervaring die het elke keer met zich meebrengt!

Dit keer een iets minder lange review omdat de ervaring nagenoeg het zelfde was m.u.v. het feit dat ik dit keer geen dubbele albums kreeg. Ook heb ik nu een ster extra gegeven, wat ik normaal niet vaak doe. Omdat elk bedrijf wel wat kan verbeteren. Maar dit keer heb ik niet echt tips.

Met uitzondering van het feit dan dat ik het zonde van het papier vind die ze er omheen doen als verpakking, zeker als ik zeg dat het voor mijzelf is en niet voor iemand cadeau. Dat is papier dat ze ook kunnen besparen anders.

Maar naast dat zeg ik nu precies hetzelfde. Twijfel je of dit legit is? Dan is het antwoord ja. Wordt je wellicht wat overpriced? Ja ook. Maar let wel! Die 2de-hands platen die ze erbij doen zijn wel in VG+ tot zelfs nog steeds M- of Near Mint in toestand, de album hoes niet zo zeer. Maar de audio kwaliteit is uiteindelijk het meest wat er toe doet. Plus je geeft nog eens iets een tweede leven als je hier wat besteld.

Met andere woorden kopen dus!

28. Jänner 2025

Hi Thijs,

Opnieuw bedankt voor je complete review. Dat waarderen we heel erg! We zijn blij dat we je zo in ieder geval blij hebben kunnen maken en hopen je snel terug te zien.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ongelooflijk leuk element om verrast te…

Ongelooflijk leuk element om verrast te worden. Als breed liefhebber van muziek, zit er echt van alles tussen. Ik koos voor het genre rock en kreeg echt top platen! Aanrader

30. Jänner 2025

Hi Ruben,

Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier met je Rock platen en we hopen je snel terug te zien.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vier lp's van goede kwaliteit

Het is een leuke ervaring om een verrassingspakket met lp's/vinyl te ontvangen. De kwaliteit van de lp's zijn hartstikke goed. Super leuk om een originele Elvis lp te ontvangen. Jammer dat er een lp van Al Stewart tussen zit met nagenoeg geen waarde. Het is en blijft een gokje. Voor mij de moeite waard om rond de kerstdagen nogmaals een bestelling te doen. Succes met jullie concept. Groetjes uit Doesburg
Gerard en Antje

2. November 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Gerard en Antje, hartstikke bedankt voor jullie review en leuk om te horen dat het pakket voor een groot deel is bevallen. We zien jullie nieuwe bestelling graag tegemoet en willen jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen in ons.

Tom

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een geweldig leuk initiatief…

Het is een geweldig leuk initiatief welke ik graag eens wilde steunen en dus een platenpakket besteld.
Zodra het pakket geleverd werd voelde ik de spanning van toen ik 5 jaar was op sinterklaasavond.
Snel het pakje open gemaakt en bovenop lag een fraaie LP van André Hazes Sr.
Snel de plaat opgetild om te zien welke er onder lag maar dat viel een klein beetje veel tegen want dat was een redelijk verlepte LP van Paul Young uit 1986 (Discogs waarde nog geen Euro)
In eerste instantie was ik redelijk teleurgesteld, maar even later besefte ik mij dat ikzelf het risico had genomen om een pakket te bestellen en dat de aanbieder er ook een beetje aan moet en mag verdienen.
André Hazes was wel in goede staat en dus kan ik er heel goed mee leven en ga ik het misschien nog wel eens doen.

9. August 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Sjon, bedankt voor jouw review. Jammer dat de LP van Paul Young niet is bevallen, maar gelukkig hebben we dit goedgemaakt met een gloednieuwe LP van André Hazes! We proberen bij onze pakketten altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te houden. Veel plezier en hopelijk zien we snel weer een bestelling van je tegemoet!

Een echte aanrader!!!!

Toen ik het interview over platenpakket op radio Veronica hoorde ben ik direct een kijkje gaan nemen op de website. Mijn vader heeft een platenspeler gekocht en ik wilde hem graag wat LP'S kado doen. Het leuke aan platenpakket is dat ik het genre heb kunnen kiezen maar de uiteindelijke platen waren een verassing. Dit was voor mijn vader echt een feestje om uit te pakken. Een echte aanrader dus!!!

27. März 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Lotte, bedankt voor jouw mooie review. Het was erg leuk om jouw vader te verrassen. Hopelijk is hij blij met de platen van Dire Straits en John Mayer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede platen en snel bezorgd

Goede platen en snel bezorgd. Fijn bedrijf.

26. März 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Daan, bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat jouw Platenpakket snel bezorgd was en je platen van goede kwaliteit zijn. Veel plezier ermee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een platenpakket gekocht voor de…

Ik heb een platenpakket gekocht voor de verjaardag van mijn vader, hij was er erg blij mee! De platen die er in zaten voldeden aan mijn verwachting!

21. März 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Jeroen, bedankt voor jouw review. We wensen jouw vader een fijne verjaardag en veel luisterplezier toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie platen en goede service

Heb hier recent meerdere LP’s gekocht, erg tevreden over kwaliteit ervan en de snelle levering. Absoluut een aanrader voor de liefhebber.

23. März 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Damon, bedankt voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je positief bent over onze platen. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Laatst een Platenpakket gekocht voor…

Laatst een Platenpakket gekocht voor mijn vriendin. Echt super goeie kwaliteit LP’s. Echt een aanrader.

16. März 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Mick, bedankt voor jouw review. We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze platen. Hopelijk weer tot snel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was opzoek naar een gaaf…

Ik was opzoek naar een gaaf platenpakket voor mijn oom die gek is op muziek. Hier bij Platenpakket heb ik dat zeker kunnen vinden, goede service en snelle levering. Helemaal top! 👏🏻

11. März 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Marit, bedankt voor jouw review. We vinden het enorm leuk om te horen dat we jouw oom blij hebben kunnen maken met zijn LP's. We hopen hem in de toekomst vaker te mogen verrassen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en een leuk cadeau!

Ik zocht echt een muziekliefhebber cadeau en kwam bij Platenpakket terecht. Geweldige service en ze denken met je mee op het gebied van platen kopen. Het was een complete verrassing, superleuk! Keep up the good work boys! 😊👌🏽

2. März 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Arianne, bedankt voor jouw review. Wat leuk om te horen dat we je zo hebben kunnen verrassen met een Platenpakket. Hopelijk tot in de toekomst!

Een compleet topcadeau

Heb een platenpakket cadeau gegeven aan mijn broer, wie muziekfanaat is en de meeste LP's al in zijn collectie heeft. Desondanks verraste het pakket met leuke exemplaren, met als hoogtepunt een mooie plaat van The Rolling Stones. Dat, in aanvulling met de persoonlijke touch die in het pakket zit, maakt het ronduit een topcadeau!

2. Februar 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Stef, bedankt voor jouw review. We wensen jouw broer veel luisterplezier toe. Wie weet tot snel!

Mooi pakket binnen gekregen

Mooi pakket binnen gekregen, erg leuke platen. Zou er zo nog een bestellen!

22. Februar 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Bert, bedankt voor jouw review! We hopen dat we je in de toekomst nog een keer mogen verrassen.

Niks op aan te merken

Vlotte levering, goede kwaliteit lp's een een perfect cadeau voor een vriend, familie of kennis. Simpelweg een goede site om lp's te kopen.

22. Februar 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Remi, bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk hebben we je goed kunnen verrassen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke platen die ik nog niet kende

Ik was op zoek naar een betrouwbare plek om een platenpakket te kopen als cadeau voor een date die net zo dol is op muziek als ik. We wouden het dan tijdens een etentje samen luisteren. Via Google vond ik deze winkel, waar ik een uitstekende ervaring heb gehad! Het de lp's die ik hier heb gekocht waren werkelijk een verrassing! De selectie was zorgvuldig samengesteld en bevatte een mix van klassiekers en verborgen juweeltjes die elke muziekliefhebber zou waarderen. Daarnaast hebben ze er zelfs een kaartje bij gedaan om me succes te wensen op de date :). Aanrader!

8. Februar 2024

Antwort von Platenpakket

Hi Bauke, bedankt voor jouw mooie review. Hopelijk heb je een leuke date gehad :)

Team Platenpakket

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr