Plusflyt Bewertungen 39

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et velfungerende, hurtig og hårdtarbejdende team. Alle ting blev nænsomt flyttet ud og ind, og godt beskyttet af tæpper i bilen. Min største anbefaling herfra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til at starte med vil jeg sige at drengene er mega imødekommende og giver dig et godt førstehåndsindryk. De bragte en god energi og var meget forsigtige med mine møbler. De er effektive, energiske... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tre hårdtarbejdende og glade mænd, med overskud! Vi skulle flytte fra et rækkehus, til et andet, på to etager, med alle store møbler og småting. De var meget informative igennem processen, så vi føl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

PlusFlyt.dk er et professionelt flyttefirma, der leverer sikre, effektive og fleksible flytteløsninger til både private og erhverv. Vi sætter en ære i høj kvalitet, god kommunikation og gennemsigtighed i hele processen – fra første kontakt til sidste møbel er på plads. Hos os får du et erfarent team af flyttemænd, der håndterer dine ejendele med omhu, respekt og ansvarlighed. Vi tilbyder alt fra almindelige boligflytninger til større erhvervsflytninger, nedpakning, montering, tømning af dødsbo, opbevaring og hjælp til tunge genstande. Hvorfor vælge PlusFlyt.dk? Professionelle og servicemindede flyttemænd Faste aftaler og konkurrencedygtige priser Fleksible løsninger tilpasset dine behov Hurtig responstid og klar kommunikation Tryghed gennem hele flytteprocessen Vores mål er, at du får en tryg og problemfri flytteoplevelse – og at du står tilbage med følelsen af, at alt blev løst præcist, som du ønskede. PlusFlyt.dk – når kvalitet, tryghed og god service skal følge med flyttekasserne.

4,8

Flytning

Min største anbefaling herfra

8. April 2026

Plusflyt en Super oplevelse

Er i dag blevet betjent af Plusflyt. Og det har udelukkende været en super oplevelse. De kom til tiden, var hurtige, effektive og uden skader på vores ejendele. Og da vi havde glemt genstande, der også skulle have været med. Løste de det problem. Så kan kun varmt anbefale virksomheden. Deres humør var tilmed lige så strålende som solen.

8. April 2026

Rigtig fin flytteproces

Rigtig fin flytteproces. De var super gode og venlige. Der blev passet på mine ting og har intet at klage over ✌🏻🙂🙂 kan varmt anbefales.

2. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en virkelig god oplevelse med…

Vi havde en virkelig god oplevelse med dette flyttefirma. Kommunikation før flyttedagen var klar og professionel, og på selve dagen mødte de op til tiden og gik i gang med det samme. Flyttemændene var både hurtige, hjælpsomme og passede godt på møblerne. Det hele forløb helt uden stress, og prisen var fair. Vi vil helt klart bruge dem igen og anbefale dem til andre.

5. Jänner 2026

Trods den voldsomme blæst

Trods den voldsomme blæst, har jeg modtaget en perfekt service!!
Flyttemændende ordnede alt som skulle ordnes!
Alt var til U.G
Kan absolut anbefales til alle som vil flytte.
Hurtige, utrolig imødekommende og effektive!

4. Februar 2026

Positiv og professionel

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Plus Flyt. Flytningen blev udført professionelt, hurtigt og med stor omhu for mine ting. Flyttemændene var punktlige, venlige og meget effektive. Prisen svarede til det aftalte, og kommunikationen var god hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale Plus Flyt og vil bruge dem igen.

24. Jänner 2026

Helt fantastisk flytteforretning

Helt fantastisk flytteforretning, med meget rimelige priser.
2 flinke og stærke flyttemænd mødte til tiden, på trods af snestorm.
De var meget omhyggelige med ikke at ødelægge noget.
En kæmpe anbefaling her fra.
En flytning fra Odense til Lemvig.

27. Jänner 2026

Min oplevelse med Plus Flyt

De er effektive, energiske og påpasselige med deres arbejde. Det tydeligt at se at de er meget serviceminded, og gerne vil give den bedste service.

Jeg vil altid vælger plus flyt når jeg flytter og det synes jeg også at du skal gøre

22. Jänner 2026

Antwort von Plusflyt

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med vores flyttefolk, og at både energien, effektiviteten og omtanken for dine møbler levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang, du skal flytte 🚚✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service, til en virkelig god pris

Jeg vil gerne give 4,5. PlusFlyt var særdeles tilfredsstillende og med en virkelig god pris. Der kom 3 unge mænd og knoklede i flere timer og var hjælpsomme med fx at skille en sofa ad. Den halve stjerne skyldes at der ikke var plads til alle møbler i vognen på trods af at jeg havde udtrykt bekymringen forud for flytningen. Men vi prioriterede undervejs og fik flyttet langt det meste og det vigtigste. Jeg ville bruge dem igen en anden gang.

9. Jänner 2026

Antwort von Plusflyt

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du var tilfreds med servicen, prisen og indsatsen fra vores flyttefolk – og fedt at høre, at de kunne hjælpe undervejs, bl.a. med sofaen.

Vi tager selvfølgelig din kommentar om pladsen i vognen meget seriøst. Det er vigtigt for os at ramme rigtigt allerede i planlægningen, især når der på forhånd er gjort opmærksom på bekymringer, og det er noget, vi vil lære af fremadrettet. Vi er glade for, at I sammen fandt en god løsning og fik flyttet det vigtigste.

Tak fordi du vil overveje os igen næste gang – vi håber at få lov til at give dig en fuld 5-stjernet oplevelse 💪🚚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende og effektiv service.

Men kommunikation, og venlige, effektive medarbejdere. Holder aftaler til punkt og prikke, og er fleksible, så tingene fungerer godt.

21. Jänner 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede både god kommunikation, imødekommende og effektive medarbejdere samt fleksibilitet i forløbet. Det betyder meget for os, at aftaler bliver overholdt, og at flytningen fungerer gnidningsfrit.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi står klar igen, hvis du får brug for os 🚚

Tak til PlusFlyt

Tak til PlusFlyt

Tak for en fremragende service,
jeres rolig måde og det gode overblik, da jeg blev træt, tak.
De passer godt på alt indboet og spurgte hvor det skulle sættes, tak.
Det gik også hurtigt, tak PlusFlyt.
Jeg kan varmt anbefale PlusFlyt!.

Med Venlig Hilsen.
Melanie

14. Jänner 2026

Kære Melanie

Tusind tak for din meget fine anmeldelse – den gør os virkelig glade 😊
Vi er glade for at høre, at vores rolige tilgang og overblik gjorde flytningen nemmere for dig, især da energien var ved at slippe op. Det er vigtigt for os at passe godt på indboet og sikre, at alt bliver placeret korrekt, så det betyder meget at få den feedback.

Tak for din varme anbefaling – og tak fordi du valgte PlusFlyt. Vi står klar igen, hvis du får brug for os i fremtiden 🚚

Havde fornøjelsen af Plusflyt d

Havde fornøjelsen af Plusflyt d. 13/1. Gjorde det meget godt og var yderst tilfreds med flytningen.

13. Jänner 2026

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du var yderst tilfreds med flytningen og havde en god oplevelse med os den 13/1. Tak fordi du valgte PlusFlyt – vi hjælper gerne igen en anden gang 🚚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flytning - effektive og yderst venlige

Tak til Plusflyt. Meget venlige og friske fyre. Hurtige og effektive - til en god pris 👌. Klart anbefalelsesværdige 😊

10. Jänner 2026

Antwort von Plusflyt

Tusind tak for den skønne anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både venlige, friske og effektive flyttefolk – og til en god pris 👌
Tak for anbefalingen, og for at vælge PlusFlyt. Vi står klar igen, hvis du får brug for os 🚚✨

PlusFlyt

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr