Har handlat flera gånger från pocketmonster nu och dem är alltid så väldigt billiga och snabba, och när det har blivit problem, vilket har bara hänt en gång, så är dem snabba med att fixa det! Så reko... Mehr ansehen
Absolut yderst tilfreds! Der gik under et døgn fra jeg havde bestilt min varer til den var klar til afhentning i min lokale brugs! Ikke en finger at sætte her. Havde nogle dage inden prøvet at købe... Mehr ansehen
Købte 100 kort der kom halvt pakket ind i afklippet stykke papir. Tydeligt at kortene købes i større batch og så sælges de videre efter de mere værdifulde kort er taget ud. Det er ikke ófficielle´dæk... Mehr ansehen
Havde nok forventet noget lidt andet, af hvad jeg opfatter som en niche butik, end den surrealistiske oplevelse vi havde. Bestilte, syns jeg selv, lidt sent op ad dagen men kunne alligevel gå ned... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Pokemon kort, Vi sælger et stort udvalg af Pokemonkort, Pokemon EX kort, mega EX, samlemapper, tins samt meget andet Pokemon. Køb det i vores online butik.
Dänemark
- pocketmonster.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bestille d. 30/11 her en uge senere har jeg ikke modtaget min pakke, der står på mailen forventet levering d.3/12, det var igår jeg har ikke fået en mail om de forsinket el lign
Varen er ikke leveret til den forventet dag, jeg har i tet hørt fra dem

Antwort von Pocket Monster
Ualmindelig dyrt for en lille plastic…
Ualmindelig dyrt for en lille plastic figur.
Sidste gang vi køber sådan en plastic dims som har kostet under 10,- kr at fremstille.

Super god oplevelse.
Vender ikke tilbage ang prismatch
Jeg har ad to omgange med meget lang tid imellem forespurgt angående prismatch, da jeg har fundet varerne billigere andetsteds… ingen af gangene har man gidet ulejlige sig med at svare. Og da der er så længe imellem mine henvendelser tænker jeg, at det er et mønster og ikke skyldes travlhed…Så er det nemt at slå sig op på der er prismatch (og jo… jeg har tjekket spamfilteret). Jeg kommer ikke til at forsøge mig igen.

Antwort von Pocket Monster
Nemt at handle og hurtig levering.
Nemt at handle og hurtig levering.
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition. Varen kom ret hurtig. Effektivt. Handler gerne der igen.
Deres "julekalender"er bare rent draft…
Deres "julekalender"er bare rent draft leftovers og ingen værdi lad vær at købe det..... Det er spild af penge ..
Alt bare så fint
Alt bare så fint, og har en datter, som bliver super glad, når hun kan pakke gaverne jeg har købt ud til jul :)
I kunne levere til den tid i angav på…
I kunne levere til den tid i angav på nettet. Det var super.. desværre var Post Nord ikke så god til det.
Fandt lige det min nevø ønskede sig til…
Fandt lige det min nevø ønskede sig til jul, så det blev puttet i kurven og betalt..
Dog blev jeg ringet op af en sød dame, som fortalte at de desværre ikke havde den.
Heldigvis kunne hun hjælpe mig med Han’s andet største ønske, så den er kommet hjem og venter på at blive givet til ham til jul.
Super sød og venlig service.
Kan klart anbefales
De har mange ting som ikke er nemme at…
De har mange ting som ikke er nemme at finde andre steder.
Plus med gode priser og hurtig levering er det bestemt et godt sted at handle
god service .....hurtig levering....
Varen kom hurtigt og lever fuldstændig op til forventningerne.
Let at finde de forskellige kort
Let at finde de forskellige kort, dejlig service og hurtig levering
flinke personer
Perfekt
Perfekt, Kan anbefales, Hurtig levering. Lige efter bogen. TAK
Ideen om en pokemonpakkekalender er…
Ideen om en pokemonpakkekalender er rigtig go. Den var dog lovet at ankomme d.6/11 men ankom d.11. Derudover skulle den pakkes ind i 24 pakker inden den skulle gives i gave. Alt ialt kunne man have købt kortene i butik og selv pakket det ind til pakkekalender.
Super oplevelse
Super oplevelse, hvor det deck jeg ønskede var udsolgt men jeg blev ringet op og tilbudt et endnu bedre deck til samme pris. Virkelig fin service!
Nemt og rigtig søde og gode til at…
Nemt og rigtig søde og gode til at vejlede en forælder som ikke ved særlig meget om Pokemon.
Absolut yderst tilfreds
Havde nogle dage inden prøvet at købe samme vare ved en konkurrent - lad os kalde dem smelzor - og de svarede ubehøvlet og slet ikke på mine forespørgsler efter 2 hverdages radiotavshed, så da jeg cancelled dem og bestilte fra Pocketmonster var jeg SÅ glad for den gode oplevelse, og for at have varen i hånden så hurtigt efter. Tak ❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.