Poetsenpolijsten.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb bij poetsen.nl een rol extra dikke aluminiumfolie besteld via bol.com voor maar liefst 11,99 euro en dan sturen ze een gewone rol op die overal verkrijgbaar is voor 1,79 euro gelukkig heb ik bol s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf Polyshoppen heeft een goed advies gegeven hier voor de juiste produkten verstuurd welke ik heb ontvangen. De toepassing van de producten, op basis van het gegeven advies zal over enke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit van producten. Ik heb er waterproof schuurpapier gekocht met een hele fijne korrel. Ze gaan veel langer mee dan Gamma troep, en de prijs is prima! Daarnaast had ik ook een potje polijs... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kfz-Reparatur und -Wartung
  2. Fahrzeugzubehörgeschäft
  3. Geschäft für Fahrzeugzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Poetsenpolijsten.nl heeft hoogwaardige schuur, poets- en polijstproducten voor auto, boot en caravan. Als Benelux importeur van Farécla en Mirka heeft poetsenpolijsten.nl eenvoudige oplossingen voor zowel de professionele markt als voor consumenten.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

324 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

milieu vriendelijk

Vond hier precies wat ik nodig had, namelijk vochtvreters welke herbruikbaar zijn zonder afval te produceren.

20. November 2023

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor de review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had het product een dag na de…

Ik had het product een dag na de bestelling in huis.
Het product heb ik nog niet gebruikt maar ben erg benieuwd of het product werkt. Gezien de prijs zou je dat wel verwachten.

17. November 2023

Beste Frank,

Bedankt voor de review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. Veel succes met de verwerking van het product. Als hier nog vragen over zijn, horen wij dat graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en goede levering!

15. November 2023

Beste Theo,

Hartelijk bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed assortiment en snelle levering

Goed overzicht van producten en snelle levering

7. November 2023

Beste Peter,

Hartelijk bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling!

Team Polyestershoppen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3x 100 schuurpapier vellen…

Ik had 3x 100 schuurpapier vellen bestelt waarvan er maar 250 werden verstuurd, na telefonisch contact met een zeer vriendelijk dame is dat alsnog snel opgelost

5. November 2023

Beste Frank,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Keurig volgens afspraak.

18. Oktober 2023

Beste Teo,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zooooooo'n behulpzaam personeel met…

Zooooooo'n behulpzaam personeel met heel veel vakkennis. In hun laatste mail staat: 'als U hulp nodig hebt wanneer U aan de klus begint, mag U ons gerust terug contacteren'. Dat zegt genoeg zeker....

24. Oktober 2023

Beste Mark,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Er fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij helpen u inderdaad graag verder om te zorgen dat uw project een succes wordt!

Beste Robert,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Er fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten en levering. Hopelijk tot een volgende bestelling!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snelle levering

3. Oktober 2023

Beste Herman,

Bedankt voor de review, fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling!

Sjoerd van Poetsenpolijsten.nl

Snel

Snel en goed

29. September 2023

Beste Cees,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over uw bestelling.

Fijne poetsmachine goede…

Fijne poetsmachine goede prijskwaliteits verhouding,snelle verzending overzichtelijke site

14. Oktober 2023

Beste Wim,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met de poetsmachine!

Super

Supersnel geleverd en precies als verwacht

11. Oktober 2023

Beste Petra,

Hartelijk bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat het product naar verwachting is.

Zeer snelle service.

20. September 2023

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle service. Veel succes met uw bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de G3 pro samengesteld pakket…

Ik heb de G3 pro samengesteld pakket gekocht bij Poetsenpolijsten.nl, ik had er zelf eerst een hard hoofd in of dit zou werken maar ik moet zeggen dat de oppervlakkige krassen binnen 1 minuut verdwenen waren echt super, een aanrader dus.

24. August 2023

Beste Erik,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de set.

Top Service !!!

Dag nadien, in een keurige verpakking aan huis geleverd! Top service!

30. September 2023

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd en vriendelijk te woord…

Snel geleverd en vriendelijk te woord gestaan toen ik belde

24. September 2023

Beste Maarten,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling en het contact met onze klantenservice!

Snelle en goede aflevering

22. September 2023

Beste Farley,

Hartelijk bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle en goede aflevering van uw bestelling!

Team Poetsenpolijsten.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr