Mafia Casino 🔥#1 Bewertungen

TrustScore 3 von 5

2,9

I started with a small £24 test while my coffee went cold. The cashier button hid behind the keyboard on my cracked-screen tablet. It was already my second coffee, so maybe I was impatient, but still.... Mehr ansehen

staring at the progressive jackpot counter ticking up... someone in norway is probably gonna win it while i sit here eating dry cereal

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Za mało informacji o licencji

Jest jakiś numer licencji, ale bez wyjaśnienia, co to znaczy, jaki urząd to wydaje, gdzie można sprawdzić. Dla mnie to ważne, a tutaj wszystko jest napisane najmniejszą czcionką na dole strony.

Późne godziny, gorsza jakość

Zauważyłem, że w nocy serwis działa gorzej. Częstsze lagi, dłuższe ładowanie gier, raz nawet wylogowało mnie podczas wypłaty. Może mają jakieś prace techniczne, ale użytkownika to nie obchodzi, my widzimy tylko, że coś nie działa.

8. August 2026

Program lojalnościowy nic nie daje

Zbieram te ich punkty od jakiegoś czasu i za każdym razem, gdy patrzę, co mogę za nie dostać, mam wrażenie, że to żart. Groszowe bonusy albo free spiny na mało ciekawych grach. Po co w ogóle się starać?

8. August 2026

Przerwy techniczne w złych momentach

Dwa razy zdarzyło mi się, że w środku weekendu gry były niedostępne z powodu „prac technicznych”. O tym, że coś planują, nie było żadnego info wcześniej. Wchodzisz pograć po pracy, a tam komunikat o konserwacji.

Brak opcji samowykluczenia z PL

Jest jakaś opcja self-exclusion, ale nie jest połączona z polskim rejestrem, więc mogę się zarejestrować wszędzie indziej. To trochę bez sensu. Jak już mają działać w Polsce, to powinni brać odpowiedzialność jak lokalni operatorzy.

Ciężko tu coś ugrać

Mam wrażenie, że nieważne jak gram, zawsze kończę na minusie. Zmieniam gry, stawki, korzystam z promocji, a saldo leci w dół jak szalone. Nie czuć żadnej szansy na oddech, tylko powolne topnienie depozytu.

Brak opcji szybkiego wylogowania

Może detal, ale mnie wkurza. Żadnego przycisku typu "wyloguj z wszystkich urządzeń". Jak gram na telefonie i laptopie, muszę osobno się wylogowywać. W razie czego zero kontroli.

8. August 2026

Zbyt agresywne kolory przy przegranej

Zauważyłem, że przy wygranej ekran świeci na zielono, błyska i gra muzyczka, a przy przegranej jest czerwone tło i dość nieprzyjemny dźwięk. To niby szczegół, ale emocjonalnie dołuje jeszcze bardziej, niż sama strata kasy.

8. August 2026

Kasyno nie szanuje limitów samokontroli

Ustawiłem czasowy limit sesji na godzinę, a mimo to po przekroczeniu czasu gra pozwalała mi dalej kręcić, tylko wyskoczyło małe okienko, które można było zamknąć. To nie jest prawdziwe ograniczenie, tylko udawanie.

8. August 2026

Wycofanie bonusu zabrało moje wygrane

Kliknąłem, że nie chcę już bonusu, bo miałem dość tych warunków. Potem się okazało, że wszystkie wygrane zdobyte w czasie jego trwania też skasowali. Nikt tego jasno nie napisał wcześniej. Czuję się, jakby mnie złapali w pułapkę.

Kradnie czas i kasę

Najgorsze, że nie zauważyłem, kiedy minęły trzy godziny. Interfejs tak zaprojektowany, że ciągle coś miga, nowa oferta, nowa gra, kolejne spiny. Kończysz sesję z pustym kontem i poczuciem, że ktoś zaprojektował to bardzo świadomie.