Poolse Bouw Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Poolse bouw

Jakub en zijn team hebben bij ons kunststof kozijnen en deuren geplaatst.

Vanaf de eerste kennismaking tot het opleveren was de communicatie weg duidelijk. Ze werken netjes en laten alles schoon achter.

Kan ze zeker aan iedereen aanraden.

14. März 2026

HR++ kozijnen / voordeur / brievenbus / boeiboorden

Bij mij thuis in Lelystad hebben Jakub en zijn collega's van Poolse Bouw oude houten ramen en een voordeur verwijderd en vervolgens nieuwe HR++ kunststof kozijnen, een nieuwe voordeur en boeiboorden aan de voorkant van het huis geplaatst. Ik ben tevreden met het resultaat en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het proces:

ik vond Jakubs bedrijf via Google Maps. Jakub kwam in juli 2025 voor het eerst bij mij thuis om alles op te meten. Een paar dagen later ontving ik een gedetailleerde offerte. We hebben de offerte iets aangepast en hij kwam opnieuw opmeten. Uiteindelijk accepteerde ik de offerte en ontving ik de factuur met een duidelijke prijsopgave. Ik betaalde het eerste deel van de factuur in augustus en Jakub plaatste de bestelling.

De materialen arriveerden begin oktober 2025 en werden naast mijn huis achtergelaten. Een paar dagen later arriveerden Jakub en zijn collega's om aan de slag te gaan. Het duurde 5 werkdagen om alles te vervangen. Ze hebben ook mijn nieuwe brievenbus geïnstalleerd, omdat mijn nieuwe deur geen brievenbusgleuf heeft. Nadat de werkzaamheden waren afgerond en ik ze had geaccepteerd, heb ik het tweede deel van de factuur betaald.

11. Oktober 2025

Wat een verademing!

Wat een verademing!
PBI Bouw heeft bij ons een flinke klus uitgevoerd: schilderwerk binnen, stucwerk, plinten plaatsen én een nieuwe betoncoating. De werkmannen waren stuk voor stuk stipt op tijd, harde werkers en echte vakmensen. Alles werd netjes en vlot afgewerkt. De kosten waren heel redelijk; prettig ook om gewoon met een vast uurtarief te werken (vreemd dat niet elk bedrijf dat doet!). Dimitri dacht als voorman goed mee en communiceerde duidelijk, van planning tot uitvoering. De klus kon snel worden opgepakt en is tot in de puntjes afgewerkt.
Ik ga PBI Bouw beslist opnieuw inhuren, een absolute aanrader!

1. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect, snel, netjes, goede prijs

De mannen van Jakub werken snel, erg netjes, zijn vriendelijk en het resultaat is echt geweldig mooi! Ook de prijs is goed en de offerte gedetailleerd. Kortom: een aanrader voor als je je huis goed, snel en tegen een goed prijs wilt opknappen!

10. Oktober 2025

Poolse bouw echte aanrader

Wij hebben onze kozijnen voor en achter en voordeur vervangen. Jacob werkt snel en ook nog netjes. Alles binnen mooi afgewerkt. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Mocht je ergens tegen aan lopen lost hij het in goed overleg op. Vriendelijke, aardige mannen! Wij raden iedereen die zijn kozijnen etc netjes voor een betaalbare prijs wilt hebben, Poolse bouw aan!!!!!!!

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij ons zijn de ramen en deuren…

Bij ons zijn de ramen en deuren vervangen. Enorm goed werk geleverd, we zijn er erg tevreden over. Ze hadden alles er ook erg snel inzitten, dat was ook fijn. Grote aanrader!

15. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste prijs voor goede kwaliteit

Verschillende offertes opgevraagd bij verschillende partijen. Jakob was niet alleen de goedkoopste maar ook de enige met een compleet en goed gespecialiseerde offerte. Hij werkt netjes, snel en in goed overleg.
Af en toe moet er een deur worden bijgesteld en dat doet ie ook keurig.
Ivm een tuin verbouwing kan Jakob er een deur en kozijn uithalen zodat de tuinman vrij spel heeft.
Zeker aan te bevelen!
Mvg, uit Biddinghuizen

9. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakmanschap voor een betaalbare prijs

Via een kennis van ons, die al eerder een goede ervaring had met dit bedrijf, in contact gekomen met Jakub van Poolse Bouw. We hebben 2 kunststof kozijnen besteld en Jakub is eerst langsgeweest om zelf op te meten.
De kozijnen zijn van een premium kwaliteit en komen rechtstreeks van de fabriek uit Polen. Vakkundig geplaatst, mooi afgewerkt, ook van binnen en dat voor een betaalbare prijs.

21. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jakub van Poolse Bouw heeft moeilijke…

Jakub van Poolse Bouw heeft moeilijke klus geweldig uitgevoerd. Moeilijk ja, het betrof het vervangen van 4 raamkozijnen en 2 openslaande terrasdeuren in een oud huis bouwjaar ca 1910. De zijgevel is 25 cm verzakt en daardoor scheuren in de voor- en achtergevel. Ik heb 6 kozijnspecialisten benaderd en niemand durfde de klus aan. Poolse Bouw was de enigste die langs kwam en een offerte opstuurde. Jakub is hierna nog 2x langs gekomen om de kozijnen op te meten. De derde keer met Robert voor overleg over de aanpak. Hierna kreeg ik een nieuwe offerte met de juiste maten. Jakub heeft toen de kozijnen besteld en belde 2 weken later dat de kozijnen op Woensdag 25-10-2023 geleverd zouden worden en dat hij in week 44 zou gaan plaatsen. Op Woensdag 11 uur kwamen de kozijnen en die zijn door Jakub in ontvangst genomen. 's middags werd het eerste kozijn in de zijgevel geplaatst. Donderdag 26-10-2023 zijn de terrasdeuren geplaatst. Zij hebben toen tot 19.30 (in het donker) doorgewerkt. Op Vrijdag 27-10-2023 zijn de terrasdeuren verder afgewerkt en het 2e raamkozijn in de zijgevel geplaatst. Op Zaterdag 28-10-2023 zijn de 2 raamkozijnen in de voorgevels geplaatst en een stempel in de achtergevel. Op Maandag 30-10-hebben Jakub en Robert een latei geplaats en heeft Robbert het metselwerk gerepareerd. Er waren toch delen van de muur naar beneden gekomen. Donderdag 2-11 is de stempel verwijderd en heeft Robert de opening voor de stempel dicht gemetseld. Klus klaar. Alles ging in goed overleg, duidelijke afspraken die werden nagekomen, werkplek dagelijks opgeruimd.
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over het resultaat en kunnen Poolse Bouw van harte aanbevelen.

7. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met Jakub van Poolsebouw

Vandaag heb Jakub met zijn mensen twee kozijnen geplaatst. In 1 dag vast raam én tuindeuren verwijderd en een houten schuifpui en aluminium harmonica pui geplaatst. Zijn enorm blij met het resultaat. Jakub en zijn mensen zijn fijn in de omgang en hebben veel kennis van zaken. Kan Poolsebouw van harte aanbevelen. Binnenkort gaan zij nog een klus bij ons uitvoeren. Kijken al uit naar het volgende resultaat.

26. März 2022

Quality Kitchens

Keukens zijn het hart van een woning en moet mooi worden ontworpen met een breed scala aan interieurstijlen, materialen en afwerkingen. Haal het beste Poolse cover, gelaagd uitgaven in unieke kleur, materiaal en design. De prachtige strakke ontwerpen kan mat of hoogglans lak zijn, zijn fineer, massief hout, roestvrij staal of steen allemaal prachtig opgenomen voor uw keuken. Kies uit een breed scala aan traditionele, klassieke of moderne keuken ontwerpen. Ontvang een hoge kwaliteit, uniek ingerichte keukens op korte kort.

8. März 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr