Tak for en god service og for jeres hjælp da jeg stod og skulle købe et TV i søndags den 2. august i jeres afdeling på Fisketorvet. Vi aftalte at TV’ et skulle komme den efterfølgende tirsdag om form... Mehr ansehen
Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vidste ikke at jeg ville ende med at købe min nye støvsuger lige netop i dag, selvom jeg længe har været på udkig. Jeg blev dig mødt af en meget vidende sælger, og han hjalp mig med at finde en m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte telefon til datteren juni. Efter ugentlige udskydelser af leveringsdato sidst til medio september gav vi op. I butikken fik hun at vide at hun kunne købe en brugt. Sælgeren sagde til hende... Mehr ansehen
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Rigtig god service og fine tilbud. God vejlidning ifb køb af ny mobiltelefon og dygtig supportmedarbejder.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Super venlig og kompetent betjening ved kassen.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Jeg har fået den mest fantastiske hjælp og vejledning af Anas og Ibrahim (salgsleder) Ifb med køb af min nye iPhone. Købt i Power på Fisketorvet.
5 ud af 5 stjerner til dem. Mvh Lone

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Rigtigt god oplevelse i Fisketorvet. God service, venlige, kompetente og imødekommende personale. Shoutout til Bersan for god vejledning.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Kære Power. Cha 380416 er eminent og guld værd for jer. I en travl butik var han på en naturlig måde nærværende, omhyggelig, ansvarsbevidst, dygtig, pædagogisk og udviste en naturlig evne til, at vi oplevede os værdsatte som kunder. Vi takker ikke kun for en god handel, men også for en enestående oplevelse!

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Meget uprofessionel service. Jeg kom for at købe høretelefoner af et konkret model og jeg kunne ikke finde dem. Jeg måtte finde personel og desværre var jeg nødt til at afbryde deres samtale. Varen viste sig at hænge på forkert sted ligesom nogen andre stykker earbuds.
Det hele er ikke grunden til den dårlig anmeldelse, de er små ting. Hvad virkelig irriterede mig var den måde „sælgeren” prøvede min tålmodighed i gode 10 minutter ved at prøve at overtale mig til at skifte telefonselskab. Hele oplevelse har simpelthen gjort mig træt.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Det var rart st blive mødt en sælger som ikke prøvede at skifte alle mulige abonnementer, alt muligt mersalg.
Det er sådan click og collect skal fungere
Der var jeg lidt for hurtig med en god anmeldelse til power, da det viser sig at sælger, uden at spørge mig har oprettet et abonnement på noget netsikkerhed, som jeg først fandt ud af da jeg kiggede på min bank i dag.
Så måtte lige en tur til Power i fields og få dem til at slette dette abonnement, og tilbageføre mine penge.
Så var den gode oplevelse ødelagt.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Kæmpe tak og stor ros til Dolouvan i supporten. Min fars mobil virkede pludselig ikke, så vi måtte købe en ny søndag aften før lukketid. Dolouvan blev 10 min ekstra, så den blev sat op og han kunne ringe fra den. Vi kom igen dagen efter og heldigvis var Dolouvan der igen, så han kunne hjælpe med at overflytte data, sætte mail op etc. Det skal lige nævnes at min far er 81, lidt dement og kunne ikke huske koder eller havde skrevet dem ned. En sej omgang der tog sin tid. Men Dolouvan var hele tiden så venlig og pædagogisk over for min far. Stor tak til Dolouvan og Power på Fisketorvet. Ved ikke hvad vi skulle have gjort uden.
/Ane

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Flink sælger og ok god vejledning ved køb af pc til mit behov. Det kan godt blive for meget med de evige forsøg på mersalg.. jeg ved godt I skal, men venligst Respekter et Nej Tak.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Sælgeren var meget venlig og hjælpsom
Det var en god sælger, meget venlig samt hjælpsom
Produktet ? Ved ikke rigtigt må se tiden lidt an

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Jeg føler at jeg blev snydt. Jeg skulle købe noget airpods men en af jeres med arbejde i fisketorvet sagde til mig at jeg skulle købe noget andre airpods da de er bedre sagde han men det er noget meget dårlig. Jeg vil aflevere den i dag
Vi kommer ind i power på fisketorvet og der er ingen betjening overhovedet, så finder vi den printer jeg ville købe ...ingen pris skilt nogen steder i bunken af printere ... kommer til kassen for at vente 10min imens de pjatter ....nå men printeren er da god ......

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Fantastisk oplevelse. Ibrahim C leverede en fremragende service med stor produktviden og tog sig tid til at vejlede mig, så jeg fandt de produkter, der passede bedst til mine behov. Meget professionel, imødekommende og kompetent – en klar anbefaling.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Jeg købte en vare på click and collect.
Først var der så få medarbejdere i butikken, at de ikke havde tid til at tage imod betaling,
Så ventede jeg utroligt længe på at få varen udleveret, for at få besked om, at de ikke kunne finde den, og de anbefalede at jeg fik pengene retur.
I butikken måtte jeg selv forslå, om jeg kunne hente den i en anden butik. De forsøgte at ringe til butikken ved Vesterport, men kunne ikke komme i kontakt med nogen medarbejdere.
Personalet var høflige og venlige, men det var utroligt spild af min tid, og jeg fik ikke den vare jeg havde bestilt. Det burde vel være formålet med click and collect. Jeg ville forvente produktet stod klar til mig når jeg ankom.
God service, ekspedienter gav gode råd, havde tid til at lytte. God oplevelse alt i alt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Power på Fisketorvet.

Antwort von POWER.dk - Fisketorvet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.