Unternehmen hat geantwortet
Grundig vejledning. Rigtig fin pris som kompensation for noget værre roderi med skift af teleselskab. Som altid smilende og kompetent medarbejder. Har også ved dette køb fået super service
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte med click & collect. Men på trods at det så skulle jeg hele butikken rundt og have fat i 3 medarbejdere for at kunne få lov til at betale. Hvor jeg så næstefter kunne køre over på den ande... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi kom ind i går med et ønske om at købe et TV men der var kø og kl bliv enig deres lukke tid men vi bliv mødt af en super sød/venlig medarbejder ved navn Mathias som tog sig god tid til os og en... Mehr ansehen
Østergårdsbakken 16, 7800, Skive, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Vi har købt flere ting i den ny power i Skive og de ansatte har fantastisk til hjælpe, vi har os haft nød til returneres noget og de var ingen problem med det, vi vil helt sikkert brug power til alle vores el indkøb fremover.
Hvis den her melding kommer tilbage til chefen i Skive må du gerne siger tusind tak, du har fantastisk ansatte i butik

Antwort von POWER.dk - Skive
Købte for 14 dage siden et LG tv hos POWER i Skive. Det stod i den uåbnede emballage indtil jeg fandt ud af at det ikke helt var det jeg forventede m.h.t. tilslutningsmuligheder. Kørte ud med det igen og bad om at få mine penge retur. Og ingen problemer i det. Pengene blev straks ført tilbage til min konto. Rigtig god service🙂👍.

Antwort von POWER.dk - Skive
Vi blev straks tilbudt hjælp, da vi kom ind i butikken.
- og blev også vejledt om flere muligheder.
Ved kassen blev vi venligt modtaget, og fik meget god service.

Antwort von POWER.dk - Skive
Som altid smilende og kompetent medarbejder.
Har også ved dette køb fået super service

Antwort von POWER.dk - Skive
Hende jeg handle med var sød og prøvede ikke at få mig til at købe dyrere tværtimod

Antwort von POWER.dk - Skive
Power er en rigtig god butikker Henne i men får en rigtig god service ellers medarbejder også hvis der er noget man ikke lige kan gennemskue så er de rigtig gode til at hjælpe med at løse problemet det i det hele taget og de er nem at arbejde sammen med i forhold til Ja konkurrenten uden at sætte navn på Hvem konkurrenten er men det kan folk jo ligesom selv regne ud når jeg siger det så det er bare smiley herfra 😀😀😀😀👍👍👍👍👍👍

Antwort von POWER.dk - Skive
Da jeg skulle hente mit komfur ved power i Skive , fik jeg en super behagelig oplevelse. Den unge mand som betjent mig var venlig og meget behjælpelig , der var hjælp til at pakke komfuret ud af emballage så det kunne være i min bil. Og løfte det ind i bilen.
Det sidste han siger til mig er . Tak for handlen må du have en fortsat god dag. 👌🏻😀sådan 💪

Antwort von POWER.dk - Skive
Købt et earplugs sæt som gik ud/mistede lyden i den ene øre pludseligt, gik ind i butikken med det. Og fik pengene retur Asap. Det er kundeservice +++++

Antwort von POWER.dk - Skive
Bestilte med click & collect.
Hvor jeg så næstefter kunne køre over på den anden side af bygningen for at afhente min vare.

Antwort von POWER.dk - Skive
Dygtige og servicemindede medarbejdere og god vejledning 👍😃

Antwort von POWER.dk - Skive
//Update: er blevet kontaktet af Power og sagen blev taget alvorligt! Så fik returneret købet! Det er da god kundeservice! Så tak til Christian fra power, for god behandling!//
Har sku sjældent følt mig så meget taget ved næsen, som efter et køb i power skive! Kommer ind og siger at jeg skal ha det bedste cover til min knægts iPhone 16. Som giver maximalt beskyttelse! Ekspedienten siger så at han har et cover ude bagved som lige er hvad jeg søger! Så betaler 500kr for et cover til knægten i den tro at jeg nu er sikret for at han kan smadrer den! Men finder så hurtigt ud af hvorfor, coveret ikke er ude i butikken! For den beskytter jo ikke kameraet! Da den stikker udenfor coveret! Og bad specifikt om noget der kunne beskytte hele telefonen! Så det holdt 2 dage! Så nu har jeg bestilt et nyt cover og må jo så smide de 500kr i skraldespanden! Sidste gang jeg handler i Power!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.