Power.no - Årnes Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Nedre Hagavei 15, 2150 Årnes, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi fikk kjøpt det vi hadde planer om selv om selger var noe overaktiv med å anbefale et annet merke.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fant ny stasjonær pc på nett og plukket den opp dagen etter. Butikken trengte bare å ta betalt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hyggelig betjening og greie priser. Passe stort vareutvalg. Godt med parkering på utsiden.

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Nedre Hagavei 15, 2150, Årnes, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Årnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

10 898 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Veldig god service

Veldig god service. Hyggelig betjening.

13. September 2026

Hei Lillian,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Årnes. Hyggelig betjening og god service er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få se deg igjen snart!

Kunnskapsrik

Kunnskapsrik, hyggelig og høflig betjening. Godt utvalg i butikk og god hjelp til å velge riktig produkt

10. September 2026

Hei Kenneth,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde kunnskapsrik, hyggelig og høflig betjening hos oss i Årnes. Et godt utvalg og god hjelp til å velge riktig produkt er akkurat det vi streber etter, så det er fantastisk å høre at du fikk en god opplevelse hos oss. Vi satte stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen i butikken snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig betjening som fant det jeg…

Hyggelig betjening som fant det jeg trengte.👏

8. September 2026

Hei Heidi,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk hyggelig betjening og at vi kunne hjelpe deg med å finne det du trengte i butikken vår på Årnes. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi satte stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper å se deg igjen hos POWER Årnes en annen gang!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fordi god service,men noen ganger langt…

Fordi god service,men noen ganger langt vente tid

1. September 2026

Hei Laura,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen du fikk hos oss. Vi tar til oss tilbakemeldingen om ventetiden, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre opplevelsen for alle som besøker oss.

God opplevelse

God opplevelse. Fordi det alltid er hyggelige, imøtekommende og hjelpsomme kundebehandlere.

4. September 2026

Hei Marit,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Årnes. Hyggelige, imøtekommende og hjelpsomme medarbeidere er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å se at dette kommer gjennom hos deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper velkommen tilbake til POWER Årnes en annen gang!

Hei John,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du alltid opplever god service hos oss på Årnes. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper å se deg igjen i butikken snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ble veldig raskt ekspedert

Jeg ble veldig raskt ekspedert - av en flink kundebehandler.
Jeg ble fortalt at jeg hadde bonus tilgode - noe jeg ikke ante noe om. Denne ble trukket fra på beløpet jeg skulle betale.

29. August 2026

Hei Lise,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp hos oss i Årnes. At du i tillegg fikk vite om bonusen din og kunne bruke den på kjøpet, gjør det enda bedre. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Bra……!!!!!

28. August 2026

Hei Bård,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstremt god service av betjening hos…

Ekstremt god service av betjening hos Power Årnes.

25. August 2026

Hei Trine,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos POWER Årnes. Vi er stolte av teamet vårt og det å levere ekstremt god service er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Din tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å gi vår beste. Vi håper å få gleden av å se deg igjen i butikken snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hyggelig betjening:)

God service og hyggelig betjening:)

Hei Richard,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Årnes. Hyggelig betjening og god service er akkurat det vi streber etter å levere hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Rask ekspedering

Rask ekspedering. Fikk produktet jeg var ute etter. Blid, hyggelig gutt!

Hei Reidun,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og hyggelig betjening hos oss på POWER Årnes. Når det går smidig og man får det man er ute etter, er det jo akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi gleder oss til å hjelpe deg igjen en annen gang.

Kjempebra 👍🏻

Hei Odd Harry,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en kjempebra opplevelse hos oss. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss og andre. Håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang!

Power Årnes

Power Årnes er utrolig hjelpsomme og innehar stor produktkunnskap. De hører på hvilke behov du har og finner en løsning som passer deg! Selv om de kunne ha solgt deg et annet produkt og tjent mer penger på kort sikt. Men de jobber for at kundene skal bli fornøyde. Derfor har jeg handlet her i mange tiår.

21. August 2026

Hei Olav,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du har hatt så gode opplevelser hos POWER Årnes gjennom mange tiår. Det at de lytter til dine behov og finner løsninger som passer deg, er akkurat det vi streber etter. Din lojalitet og tillit betyr alt for oss, og vi ser frem til å fortsette å levere den samme kvaliteten du har opplevd i alle disse årene.

Topp service.

19. August 2026

Hei Morten,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Power Årnes

Var innom Power Årnes. Måtte ha ny vaskemaskin. Fikk hjelp med en gang. Smerte fri handel.
Anbefalles

18. August 2026

Hei Roger,

Så utrolig hyggelig å høre at du fikk rask og smidig hjelp da du trengte ny vaskemaskin hos oss på Årnes. Det er akkurat slik vi vil at handelen skal oppleves, enkel og smertefri. Tusen takk for at du deler opplevelsen din og for den varme anbefalingen. Vi setter stor pris på det og håper å se deg igjen en annen gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig imøtekomne og hjelpsomme.

Veldig imøtekomne og hjelpsomme.

19. August 2026

Hei Inger,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du opplevde personalet som imøtekommende og hjelpsomme. Vi i Årnes setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye for teamet vårt og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart!

Service

Power avd.Årnes; Meget hyggelig og hjelpsomt butikkmedarbeidere.

17. August 2026

Hei Fred,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos POWER Årnes. Våre medarbeidere setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Får god hjelp til alt

Får god hjelp til alt, om det er smått eller stort. Blide og serviceminded. Det setter jeg veldig stor pris på.

16. August 2026

Hei kunde,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid får god hjelp hos oss i Årnes, enten det gjelder store eller små spørsmål. Blide og serviceinnstilte medarbeidere er noe vi virkelig verdsetter, og det er herlig å se at dette kommer til uttrykk i ditt besøk hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Årnes en annen gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid hjelpsomme og utrolig god…

Alltid hjelpsomme og utrolig god service på Power ÅRNES , de er og blir best på kundeservice, handler alltid her så godt det lar seg gjøre!

14. August 2026

Hei Janne,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid opplever hjelpsomhet og god service hos oss på POWER Årnes. Vi setter stor pris på at du velger å handle hos oss og at du tar deg tid til å dele en så positiv opplevelse. Vi ser frem til å fortsette å levere den servicen du fortjener hver gang du besøker oss. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Årnes⚡

Topp service👍

Meget hyggelig og hjelpsom betjening. Føler meg alltid velkommen i butikken.

13. August 2026

Hei Jon,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid føler deg velkommen hos oss og at betjeningen vår på Årnes tar godt vare på deg. Slike ord varmer oss ekstra mye, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Årnes⚡

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr