Power.no - Lillegrensen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Lillegrensen 5, 0159 Oslo, NO

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hittil kjøpte jeg 2 ganger hos lille Grensen. Oslo og fant at ansatte der er kjempe hyggelige, de forklarer kunde rettigheter på en god måte, for det andre Power butikker vanligvis er behjelpelige nå... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har vært der to ganger i det siste. Første gang for å få informasjon og det fikk jeg av en veldig hyggelig ansatt. Sist var jeg for å kjøpe smartwatch og fikk hjelp av en veldig hyggelig ansatt de... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Personalet var hyggelig og serviceinnstilte. Det var ingen galt med selve butikken, men var mye kluss med at det tok 3 uker å levere fra hovedlager. Så får jeg hentemelding, drar for å hente, men in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I visited the store last 3 years my experience is very good . Thank you all team specially Mr makrand.

Unternehmensdetails

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

• Lillegrensen 5, 0159, Oslo, Norwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lillegrensen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

64 Bewertungen

Alle Bewertungen

10 898 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kunderådgiverer var utålmodig

Kunderådgiverer var utålmodig, var veldig keen på å selge noe annet, jeg selv fikk god hjelp. Men var sammen med min samboer og datter, de fikk en ung selger, som muligens var ny

13. September 2026

Hei Torben,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er utrøstelig å høre at din samboer og datter ikke fikk den hjelpen og oppfølgingen de forventet i butikken vår på Lillegrensen. Vi ønsker at alle som besøker POWER skal føle seg vel ivaretatt, og det er tydelig at dette ikke skjedde her.

Det er positivt at du selv fikk god hjelp, men vi tar alvorlig på at en av våne selgere virket utålmodig og mer opptatt av å selge andre produkter enn å gi god service. Tilbakemeldingen din vil bli tatt videre internt slik at vi kan se på hvordan vi kan forbedre opplæring og service i butikken. 🙏

Vi håper at du og din familie gir oss muligheten til å levere en bedre opplevelse neste gang dere besøker oss.

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Hei Nebi,

Takk for at du deler din opplevelse med oss, Nebi. Det er utrøstelig å høre at du ikke fikk den hjelpen og oppfølgingen du forventet fra selgeren på telefonavdelingen. God service og hjelpsom oppfølging er noe vi verdsetter høyt, og vi tar denne tilbakemeldingen videre internt for å gjennomgå våre rutiner for telefonbetjening. Vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse hos POWER en annen gang.

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god service av Lukas og en…

Fantastisk god service av Lukas og en som var på utlån fra Power på Skøyen!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

2. September 2026

Hei May Lin,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk så god service hos oss på Lillegrensen. Når engasjement og imøtekommenhet blir lagt merke til, vet vi at vi har gjort noe riktig. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å få se deg igjen snart!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reservert taklampe solgt til annen kunde?

Jeg bestilte en taklampe på nett, med klikk og hent i butikk. Da jeg dro for å hente lampa i Power Lillegrensen i dag, fant de den ikke. Den var mest sannsynlig solgt til en annen kunde, selv om de bekreftet at den var satt til side på fredag. Ikke kunne de tilby en alternativ lampe heller. Kjeeempedårlig! Det hjalp ikke å være Mypower-medlem nå.

Nå har jeg fått svar fra Power - fra en AI-robot!! Den vil gjerne at jeg handler mer hos dem så de kan prøve å gjøre det bedre. Hva da med å foreslå en alternativ lampe til samme pris, f.eks.? Neida! Det var veldig som de anstrengte seg for å prøve å beholde meg som kunde.

7. September 2026

Hei Rolf,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er utvilsomt frustrerende å reise til butikken for å hente en reservert taklampe, for så å oppdage at den ikke lar seg finne. Vi forstår at det føles enda mer skuffende når butikken bekreftet at lampen var satt til side på fredag, og at det ikke ble tilbudt et alternativ. Slike avvik i plukking og reservasjonsrutiner skal ikke skje, og vi vil ta dette videre internt for å gjennomgå prosessene rundt klikk og hent hos POWER Lillegrensen. Vi setter stor pris på at du gjør oss oppmerksom på dette, for det er slik vi kan forbedre oss. Vi håper du gir oss en ny sjanse til å levere en bedre opplevelse neste gang.

Med vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ble ikke spurt om jeg trengte hjelp

Ble ikke spurt om jeg trengte hjelp, flere gikk forbi og sa hei, men hadde ikke tid til å stoppe og spørre om jeg trengte hjelp...

I kassa var de veldig hyggelige.

4. September 2026

Hei Knut,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er fint å høre at du hadde en hyggelig opplevelse i kassen, men jeg forstår at det var frustrerende å ikke bli spurt om du trengte hjelp på gulvet. Vi ønsker at alle skal føle seg sett og tatt hånd om fra de trer inn i butikken, og vi tar med oss dette tilbakemeldingen videre. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, da det hjelper oss med å bli bedre.

Always great experience

2. September 2026

Hi PRAVIN,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du har hatt gode opplevelser hos oss gjennom tre år. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Vi viderefører gleden din til teamet, og vi er takknemlige for at du nevner medarbeidere som har gjort en forskjell for deg. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag.

Vi håper å se deg igjen snart, og takk for at du velger POWER!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig hjelpsom kar som ordnet alt for…

Veldig hjelpsom kar som ordnet alt for meg.

26. August 2026

Hei Kjersti,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk så god hjelp og at alt ble ordnet for deg. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen hos POWER skal være, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Hyggelig betjening

22. August 2026

Hei Jon,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og vi håper du velger å handle hos oss igjen.

Kunnskapsrik

Kunnskapsrik, hyggelig og imøtekommende ekspditør som kunne besvare alle våre spørsmål og gi oss gode råd om produktvalg.

15. August 2026

Hei Jan,

Så utrolig hyggelig å høre om en så god opplevelse i butikken! Det akkurat slikt vi streber etter, at man møter kunnskapsrike og imøtekommende ansatte som kan gi gode råd og veilede til rett produktvalg. Tusen takk for at du delte dette med oss, det betyr mye!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The salesperson is very helpful in…

The salesperson is very helpful in assisting me in looking for the items I need and for my other queries.

20. August 2026

Hi PEARL,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk så god hjelp i butikken, og at selgeren var så hjelpsom med å finne det du trengte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god service og lave priser.

19. August 2026

Hei Eyvind,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss på Lillegrensen. Vi setter stor pris at du tar deg tid til å dele dette med oss og andre. Vi jobber hardt for å tilby både god service og konkurransedyktige priser, så det er fantastisk å se at dette blir lagt merke til. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Kundeservice pr telefon elendig

Til orientering sendte jeg følgende melding tidligere idag til Power via Buenno Research Oy:
Ingen hyggelig opplevelse med Power igår. Elendig kundeservice. Dårlig logistikk. Bestilt vaskemaskin kom rett og slett ikke. SMS misvisende. Et sted sto det forventet hjemmelevering mandag. Et annet sted sa 1) hjemmelevering, en time senere 2) hjemmelevering forandret. Disse meldingene datert fredag 14/8. Kundeservice kunne ikke kontakte Power Rud for å spørre om hva som skjer, heller ikke interessert i sendingsnummer jeg hadde fått oppgitt på SMS av Bring. Leveringsavtalen var mandag mellom kl 8 og 15. Jeg hadde arrangert rørlegger idag kl 9 for å få alt på plass. Mandag kl 14 ga jeg opp, ringte kundeservice for siste nytt, eventuelt hjelp. Resten er beskrevet ovenfor. Under hele mandagen mottok jeg ikke et eneste ord hverken fra Bring eller Kundeservice om at varen var forsinket. Mens vi snakket på telefon, fant kundebehandler ut at vaskeaskinen fortsatt var i Sverige, på bil underveis til Norge. Skjerp dere. Hva slags kundebahendling er dette? Det går rett og slett ikke an. Jeg har fortalt venner og kjente, de rister alle på hodet. Dere gjør dere selv en bjørnetjeneste. Hilsen Christian Piro

17. August 2026

Hei Christian,

Hei Christian! 😊

Det er veldig frustrerende å oppleve at en vaskemaskin som skulle leveres mandag den 17. august aldri dukket opp, spesielt når du hadde bestilt rørlegger og alt var klart for montering. At du verken fikk beskjed om forsinkelsen fra Bring eller fra Kundeservice i løpet av hele dagen, og at SMS-meldingene ga motstridende informasjon om leveringen, er ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha med POWER. 🤗

Vi vil ta denne feedbacken videre internt og se nærmere på både leveringsrutinene våre, kommunikasjonen rundt forsinkelser og hvordan Kundeservice håndterer slike situasjoner. Det er tydelig at her er det rom for forbedring på flere områder. 💬

Takk for at du deler opplevelsen din med oss, det hjelper oss å bli bedre.

Med vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Fantastisk service

Fantastisk service

10. August 2026

Hei Amund,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Lillegrensen, og at servicen stod til forventningene.

Rask levering

Rask levering, som avtalt

2. August 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og som avtalt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeopplevelse - for aggressiv mersalgs-policy

Hei,

Mandag 3. august 2026 gikk jeg til Power lillegrensen (Oslo) for å kjøpe en enkel wifi-forsterker. I butikken ble jeg møtt av en hyggelig selger. Han visste ikke hva wifi-forsterker var, og jeg fant derfor selv produktet i butikken. Han sa han kunne bistå med betalingen "slik at jeg slapp å stå i kø". Selger fortalte deretter at wifi-forsterker lett går i stykker dersom en mister de i bakken (til tross for at han ett minutt tidligere ikke visste hva produktet var). Han forsøkte så å selge meg en forsikring. Jeg takket pent nei. Deretter hadde han gjentatte spørsmål om mitt tlf-abonnement som munnet ut i et forsøk på å selge meg et abonnement. Jeg takket igjen pent nei. Til slutt var det enda en runde med mange spørsmål som ledet frem til et forsøk på salg av strøm-abonnement. Jeg takket nei og ba nå om å få lov til å betale for wifi-forsterkeren.

Jeg forstår at dere vil tjene penger. Jeg forstår også at dere ønsker mersalg. Jeg tror likevel dere har dradd strikken alt for langt. I lengden orker ikke kundene å bli utsatt for en aggressiv mersalgs-policy. Å betale for et produkt tar normalt ca. 30 sekunder. Jeg måtte i stedet stå ca. 10 minutter i butikken for å få betalt – på grunn av mersalget. Dette gir en dårlig kundeopplevelse, og jeg kommer nok til å velge en annen butikk en Power neste gang.

Min e-post kommer ikke til å føre til endringer. Dersom den som leser denne e-posten likevel tør å tenke den tanken at mersalgs-policyen til Power ikke nødvendigvis er 100% velykket, har det ikke vært helt meningsløst å sende denne eposten.

Vh Kristian

3. August 2026

Hei Kristian,

Takk for at du tok deg tid til å dele dette, Kristian.

Det er ikke slik et butikkbesøk skal oppleves, og jeg forstår godt at det ble frustrerende når et enkelt kjøp av en wifi-forsterker endte opp med gjentatte forsøk på å selge forsikring, mobilabonnement og strømavtale 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til den aktuelle butikken, slik at de kan gå gjennom både salgsrutinene og hvordan betalingssituasjoner håndteres i praksis 💬

Vi setter pris på at du sier tydelig fra, også når opplevelsen ikke har vært god. Slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre kundeopplevelsen i butikk, og vi håper å kunne gi deg en langt bedre opplevelse neste gang 🤗

Vennlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg var der for å kjøpe apple watch men…

Jeg var der for å kjøpe apple watch men jeg hadde lyst til å prøve den for å se hvilken str passer meg.
Jeg fikk ikke lov til å prøve for at den var låst.Jeg gikk rundt å prøvde andre klokker for å se hvilken bånd str passer meg...i butikken jeg fikk svar at jeg på måle håndledd og kan bestille på nettet.
Jeg kjøpte klokka men vil aldri besøke den avdelingen igjen.

30. Juli 2026

Hei Amber,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et butikkbesøk skal føles, særlig når du ønsket å prøve Apple Watch for å finne riktig størrelse og i stedet fikk beskjed om å måle håndleddet og bestille på nett.

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til den aktuelle butikken, slik at de kan gå gjennom rutinene rundt utstilling, prøving av produkter og veiledning i butikk. 💬😊🤗

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hei archie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde selgerne som dyktige og kunnskapsrike.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Lillegrensen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna leveringstjenestenene til…

Styr unna leveringstjenestenene til Power. Endringer gjøres på kort varsel, man får melding med mangelfull informasjon om nytt tidspunkt, det er ikke mulig å ringe inn til butikk, kun til et sentralbord som i fullt alvor gir beskjed om at man må møte FYSISK i butikk for å få denne informasjonen(!) Deres brudd på avtalen gir altså kunden hele ansvaret for problemet. Tjenestene er i tillegg dyre, som gjør det hele ekstra irriterende. Ufattelig dårlig kundebehandling uten noe respekt for kundens tid.

16. Juli 2026

Hei Ellen,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du har opplevd problemer rundt din levering og i møte med vår kundeservice, det er jo ikke slik vi ønsker at det skal gå.

Når det kommer til alle leveringer der våre butikker benytter seg av Bring som transportør så skal det være fullt mulig for oss på POWER Kundeservice å både finne ut informasjon om levering og ta kontakt med Bring på dine vegne for å gjøre eventuelle endringer på din levering, men det må gis beskjed minst 24 timer før levering skal finne sted - og det er ikke alltid garantert at endringer kan gjøres da dette også beror på Bring sin kapasitet og planlagte kjørelister for ditt område.

Ved forsinkelser anbefales det at du tar kontakt med oss på POWER Kundeservice eller kommer innom oss direkte i butikk, da eventuell kompensasjon for forsinkelser på bestillinger gjort i butikk er butikkens eget ansvar vil vi hos POWER Kundeservice kunne ta kontakt med butikk på din vegne.

Vi beklager for ulempene dette har medført deg, og tar med oss din tilbakemelding videre slik at vi kan se på hvordan vi utbedrer vår kundeservice internt.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER Lille Grensen

Hei Berit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen på Lillegrensen som hyggelig og imøtekommende.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Det tilbyr god service

Det tilbyr god service. Ansatte hjelper mye deg å fa hva du vil. Jeg. Jeg er fornøyd og takknemlig til dem.

15. Juli 2026

Hei Idris,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og god hjelp i butikken, og at du sitter igjen fornøyd og takknemlig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr