premiumXL Nederland Bewertungen 2 373

TrustScore 4 von 5

4,2

Gutes Zeltdach mit allem Zubehör. Sonst überall viel teurer.

Optisch sind die Lampen die ich bestellt habe Top, kleinere Nachrüstung arbeiten waren schon notwendig da die Muttern aus Plastik und nicht aus Metall waren, aber was will man zu dem Preis auch ander... Mehr ansehen

Die Ware war sehr schlecht verpackt. Die weißer Lackierung war an zahlreichen Stellen abgeplatzt . Mit freundlichen Grüßen

1. Möbelgeschäft
  2. Kindermöbelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Gartenmöbelgeschäft
  5. Baumarkt

Über premiumXL Nederland

Ontdek PremiumXL
Uw expert voor Home & Living producten tegen aantrekkelijke prijzen. Met meer dan 15 jaar ervaring in online retail en een hoofdkantoor in Duitsland, biedt PremiumXL een uitstekende selectie van meubels en woonaccessoires.

Onze collectie
Ons assortiment omvat merken als en.casa, lux.pro, casa.pro, neu.holz, neu.haus, corium en pro.tec, die variatie en design in je huis brengen. Van knusse kinderbedden tot stijlvolle bijzettafels en praktische kasten - we hebben alles wat je nodig hebt voor een aantrekkelijk huis. We bieden ook robuuste meubels en decoratieve elementen voor in de tuin die je buitenruimte omtoveren tot een oase van welzijn.

Prijs-prestatieverhouding
We hechten er veel belang aan dat onze producten waar voor hun geld bieden. Elk artikel is zorgvuldig geselecteerd en getest om aan je verwachtingen te voldoen. Online winkelen bij PremiumXL is gemakkelijk en gemakkelijk, en onze vriendelijke klantenservice staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen te beantwoorden.

Waarom PremiumXL?
PremiumXL is meer dan alleen een online winkel. Het is een merk dat wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring en een goed begrip van de verwachtingen van de klant. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze community en te genieten van de voordelen van ons uitgebreide assortiment.

Onze belofte
Vertrouw op onze ervaring en vind vandaag nog de perfecte producten voor je huis. Koop slim, leef mooi - met PremiumXL.

Uw specialisten in Home & Living

Snelle levering
We hebben alle artikelen uit ons assortiment op voorraad. Bestel bij PremiumXL en profiteer van onze snelle en voordelige levering direct bij u thuis.

90 dagen retour mogelijk

Du kannst in Ruhe überlegen!

Weet je het niet zeker? Bij PremiumXL heb je 90 dagen de tijd om je gekochte artikelen te retourneren. Neem gewoon contact op met onze klantenservice.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat 59 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Prima artikel

15. Oktober 2025

Beste Erica,
We zijn heel blij te horen dat u tevreden bent met ons product!
Wij wensen u een fijne dag verder! :)
Team van PremiumXL

Gutes Zeltdach mit allem Zubehör.

Gutes Zeltdach mit allem Zubehör.
Sonst überall viel teurer.

27. August 2024

Schönen guten Tag,
Vielen Dank für die positieve Bewertung!
Es freut uns zu hören, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind.
Einen schönen Tag noch!
Mit freundlichen Grüßen,
PremiumXL

Goed produkt

24. Juli 2023

Beste Henk,
Hartelijk bedankt voor de vriendelijke feedback!
Een prettige dag nog! :)

Prima Produkt.

23. Juni 2023

Beste Joost,
We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling.
Een prettige dag nog! :)
Team van PremiumXL

Soweit bin ich zufrieden auch die…

Soweit bin ich zufrieden auch die Verpackung und Lieferung war gut,Die Beratung mit der Matratze die ich brauche war auch super,Der kontakt heute am Telefon war die Frau echt super nett und hat mir sehr gut geholfen ich bedanke mich noch mal Herzlich das Bett kann man gut empfehlen schläft man auch super gut drauf.

24. Juni 2021

hartelijk bedankt voor uw terugkoppeling!
Het is heel erg fijn om te lezen dat onze klanten tevreden zijn met onze service. :)
We wensen u een hele prettige dag!

Die Ware war sehr schlecht verpackt

17. Juni 2021

Goedendag,
het spijt ons zeer dat u een reden hebt om te klagen.
We kunnen begrijpen dat u boos bent en we verontschuldigen ons voor de ongemakken.
We hebben u gelijk een email gestuurd i.v.m. uw achtergelaten terugkoppeling.
Wilt u zo vriendelijk zijn en uw mailbox/voor de zekerheid spambox bekijken om samen zo snel mogelijk een oplossing te kunnen vinden?
Wij wachten op uw terugkoppeling en nogmaals excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Preis

Preis - Leistung o.k-, schnelle Lieferung!

17. Juni 2021

We wensen u een hele prettige dag!

Alles Bestens - gerne wieder!!

Super tolle Ware, schnell versendet angekommen, ohne Probleme. Bezahlung über Amazon fand ich auch super. Gerne wieder!!!

16. Juni 2021

Alles ok .

Alles ok .. gerne wieder

Alles war super

We wensen u een hele prettige dag!

Optisch sind die Lampen die ich…

Optisch sind die Lampen die ich bestellt habe Top, kleinere Nachrüstung arbeiten waren schon notwendig da die Muttern aus Plastik und nicht aus Metall waren, aber was will man zu dem Preis auch anderes erwarten.
Derzeit gibt es zudem in diesen Teilsegment (Muttern, Schrauben) bedingt durch Corona auch den ein oder anderen Lieferengpass. Ich war sehr zufrieden und würde dort wieder bestellen

We wensen u een hele prettige dag!

Ich kann nur auf deutsch antworten

Ich kann nur auf deutsch antworten. Alles super. Schnelle Lieferung. Guter Service

Immer wieder gerne

Immer wieder gerne. Toller Service.

Schönes und stabiles Bett

Alles top. Das Bett war nach zwei Tagen schon da. Der Aufbau war unkompliziert. Das Bett ist sehr stabil. Ich (knapp 60 Kilo und 1,66cm) liege abends mit meiner zwei-jährigen Tochter zusammen drin, um Bücher zu lesen. Wir sind rundum zufrieden.

Alles super

Alles super!!!!